Watson ❤❤❤ izdrzala si sve do sada, sad trebas joos samo malo strpljenja. sve ce to izac na dobro! grlim te 🤗😘
Anci ti samo tako nastavi veseloo 😘 bit ce tebi jos veselije uskoroooo kad pocnu simptomi pa urode plusicem 😊😊🤞😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Heeeej cureee ❤ pa tko to mene doziva😍😍
Ja sam vam ovaj tjedan bila na godišnjem, pa smo pola tjedna proveli u Istri. Ajme kako je tamo lijepooooo ❤❤
Evo bas zavidim vama curama koje ste Istrijanke 😊 ai ostalim curama sa mora..ja sam osoba koja bas voli vodu,prava Slavonka haha
I tako dok smo krstili hotelsku sobu,odem na wc kad ono krenula plodna sluz haha (plodni dani su trebali krenuti sljedeći tjedan) reko aj bar se ne prasimo ko zecevi za bzvz haha
Danas dosla doma i napravila trakicu, i bome je krenula tamnit..tako da nadam se brzom piku 🙏🙏 također osjetim pikanje desnog jajnika pa eto mozda on bude imao vise srece nego lijevi pa me postedi inseminacije 🤞🤞❤
Budem vas kasnije prelistala..nadam se da cu naletiti na koji plusic 😊😊
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Žene drage, redovito čitam, ništa ne pišem, pratim sve plusiće i čestitam svima
Često se sjetim Marty na poslu, na kasi pratim žene koje kupuju testove za trudnoću, gledam jel ima koja šta minnie na sebi, znam da je to njen zaštitini znak nadam se da ne misle poludjela blagajnica hehe
Nadam se da ćete sve uskoro ugledati plus i radovati se
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
heeej Marty tu sam, čitam... Ništa kod mene, čekam m i u utorak radit briseve. malo sam potonula ovih dana pa ne bi da kvarim svu pozitivu koju unosite vamo :) ja sam vam podrška iz sjene ❤️🥰 samo nek ti krene što prije i nek što prije završi pa u nove pokušaje 🙏
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Žene drage, redovito čitam, ništa ne pišem, pratim sve plusiće i čestitam svima
Često se sjetim Martyna poslu, na kasi pratim žene koje kupuju testove za trudnoću, gledam jel ima koja šta minnie na sebi, znam da je to njen zaštitini znaknadam se da ne misle poludjela blagajnica hehe
Nadam se da ćete sve uskoro ugledati plus i radovati se
joy! heej zeno pa pitala sam par puta za tebe vec, samo si prestala pisati i bilo mi zao zbog toga.. e ovo me bas pozitivno iznenadilo, skicas zene koje kupuju testove i mislis na mene hehehe😍🙋🔝 gdje radis? javim ti se kad dodem u ducan di radis jer me inace nikad neces prepoznat-vjerovala ili ne imam samo jednu jedinu majicu na minnie. i jedne carape haha🙈 uglavnom crno nosim tak da radije daj mig da ja tebe potrazim 💖
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
heeej Marty tu sam, čitam… Ništa kod mene, čekam m i u utorak radit briseve. malo sam potonula ovih dana pa ne bi da kvarim svu pozitivu koju unosite vamo :) ja sam vam podrška iz sjene ❤️🥰 samo nek ti krene što prije i nek što prije završi pa u nove pokušaje 🙏
cuj ti lozice, nist ti ne kvaris. samo ti tipkaj tu, mi te dignemo kad treba😘 tu smo za sve! kad je dobro i kad nije, kad je tuzno i suzno.i kad je veselo i ludo. ook? ❤ sretno u utorak i obavezno se javi🍀
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jutro trudilice ❤
Sretan vam pocetak radnog tjedna i da sto prije prodje.
Watson a kvragu i cista, zao mi je da se pojavila i nadam se da ces sto prije to rjesiti i nastaviti dalje s postupkom. ❤
Tommy jao neka si fino napunila baterije, prebrzo je proslo jel? Super za trakice, vjerujem da ce sada biti dobitan ciklus pa da izbjegnes inseminaciju❤
Marty divna si, totalno te razumijem i sama sam se nasla par puta u takvim situacijama, najiskrenije suosjecaju muz i obitelj!❤
Mi danas idemo skinuti gips! Juhuhuhuhu. Inace mjerim tempicu u pola 8 kada se dizem, valjda je zbog toga ovaj trokutic tu.. U srijedu se planiram pocastiti s jednom hcg trakicom, ima li jos pisklica samnom? Zu zu zujalica kakva je kod tebe situacija?
Jutro☕
Marty sebe na prvo mjesto, tako je. Jer nije u redu da uvijek sve od sebe dajes a ne primis zauzvrat onoliko koliko zasluzjes. I kao sto si rekla,super je sto smo ovdje jedna za drugu💖💖
Lavanya meni ti traje par dana samo,tipa 4 dana s tim da je jako krvarenje drugi i treci no to ti je tako da nekoliko sati bas nista i onda odjednom par sati je jako i s velikim ugruscima. Iz nekog razloga,ova M me satrala ovaj ciklus,inace je malo blaze. Koliko tebi traje?
Tommy uuuu Istra,godisnji,zečići🤭 predobro,bitno da ste uzivali, super za pik ❤ drzimo 🤞🤞🤞🤞
Joy hej kako si ti? Sto ima🤗🤗
Leah moze testić u srijedu,drzimo🤞🤞🤞 da taj trokutic je jer si mjerila u drugacije vrijeme.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Ja prijavljujem da mi je upravo pozlilo od muzevog parfema koji mi je inace najdrazi, ali evo sad sam u autu skoro povratila, morala sam sve prozore otvoriti. Nadam se da je to simptomcek, a ne da mi je samo prerano za parfeme.🤞🤞🤞
Leah 🤞🤞🤞🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji