Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    20. Veljača 2021. 19:45

curka93

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Op op curka u napad
    Hvala virtualne moje ❤️❤️ Bas dajete vjetar u leđa 🤩🤩

Dakle toliko sam sretna 🥰🥰 odma smo to iskoristili….💕💕

Sretno😁🤞🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    20. Veljača 2021. 19:46

Lavanya drzi se i javi kak ce proci prohodnost😘😘😘
    Buhtlice nadam se da ce ti pomoci to sto koristis🤗😚

Lindsay
    20. Veljača 2021. 20:17

Buhtlice, znam mnoge price o " jodiranim" bebama, pa ja vjerujem u to :) eno Lucky na lh temi uhvatila ovulaciju prirodnu od kada ga koristi a inace je mora izazivati tabletama.
    Nitko ne zna otkud sada skoro 0 spermija u ejakulatu. Pitali su ga je li bio na nekoj teskoj operaciji ili dozivio veliki šok u zadnje vrijeme,medjutim, nije nista od toga pa se svi cudimo.... i doktori i mi 🙄

buhtlica23
    20. Veljača 2021. 21:25

lindsay

Buhtlice, znam mnoge price o " jodiranim" bebama, pa ja vjerujem u to :) eno Lucky na lh temi uhvatila ovulaciju prirodnu od kada ga koristi a inace je mora izazivati tabletama.
    Nitko ne zna otkud sada skoro 0 spermija u ejakulatu. Pitali su ga je li bio na nekoj teskoj operaciji ili dozivio veliki šok u zadnje vrijeme,medjutim, nije nista od toga pa se svi cudimo…. i doktori i mi 🙄

Ja sam jako puno citala o tome, i zbog toga sam odlucila koristiti isto. Pise da je dobro za stitnjacu i smanjivanje hornona, a Tsh mi je 2,65 pa se nadam da cu time spustiti ispod 2. Isto pise da je dobro za reguliranje cikkusa,(moju su u neredu, bez tableta nemam M), kazu da je dobro za PCOS, visok tlak, i svasta nesto izmedu svega toga najvise za NRPLODNOST. Mislim si idem probat nemam sto izgubiti. 

Stvarno cudno, moguce da su ga morili nalazi pa da se zbog  toga sekirao pa se to desilo🙄
    Drzim figice da uskoro budes okruglasta 😊😊

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    20. Veljača 2021. 21:29

Bella🌟

Lavanya drzi se i javi kak ce proci prohodnost😘😘😘
    Buhtlice nadam se da ce ti pomoci to sto koristis🤗😚

Bella i ja se nadam, ako pomogne super, ako ne nikom nista. Nastavljam dalje sa borbom. Iako sam bas optimisticna nakon sto sam procitala razna iskustva. Jedna zena tvrdi da su joj nestali tumori sa jajnika, htjeli su joj izvaditi sve. Mjesec dana koristila, dosla na pregled pred operaciju, doktori ostali u cudu nista nisu pronasli. Pa eto  nadam se da ce pomoci.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

▪Marty
    20. Veljača 2021. 22:44

Sanjarka draga moja trudnice zao mi je jako sto vise neces aktivno tipkati s nama, primjecujem vec si sad manje aktivna i bas faliiis.. ali neizmjerno mi je drago sto si u jesenskimaaa❤ ja ti ipak ne dolazim ovaj mjesec.. imam jos jedan pokusaj za uc u jesenske 😜 a kaj se liste tice, bas odlicna zamjena je nasa zvijezdica Bellica🌟🌟🌟 
    Bella hvala kaj pitas za mene💜 bili smo cijeeli dan u sumi, bilo je radno rusili smo drva ali i uzivali u prirodi, brali visibabe, vidjeli krdo jelena pa krdo srnica i udahnuli puno svjezeg zraka👌 boljelo me cijeli dan i evo pred nekih 2 h procurila kooonacnooooooo 😩😩😩 bas me izmucila i ovaj put ALI moram reci da prvi put odkad radimo na bebi nisam pustila suzu. vrijeme je da se priberem, znam da me ceka plusic isto kao i tebe draga moja i svakim danom smo mu sve blize! 😍 i inace sam tek danas skuzila da mi zapravo kasnila 2 dana, krivo sam brojila dane i dobro da to jos jucer nisam znala😂🙈 i mene jako zanima gdje je i kako je nasa munjica borilica Stormy💛 javii nam se😘 mislim na tebe!
    Anabelaa ❤❤❤ sve znas draga moja lavice 😘🍀🙏 
    Lindsay hrabra zeno, lavice! samo takva pozitiva i snaga, i bit ces ti nama busasta uskoro, isto kao i Anabelaaa! curke zelim vam svu srecu, sve ce to proci najbolje moguce! ❤❤
    Monstera potamnit ce to sigurno za par dana, samo ti hopsaj 😉 i hvala na isjecku iz knjige👌 puno puta sam vec procitala za kavu da bi je opcenito trebalo svesti na minimum ili najbolje potpuno prestati piti kad se radi na bebi, a pogotovo od ovulacije nadalje.. 
    lyra 💕💕 
    zuzujalice ima jos vremena za plusic 🤞🤞🍀❤ ideja za fotku fenomenalna! 😜😁🔝
    Anci drzim fige da je nocni hopsic upalio i da se stvorila mrvica ❤ drago mi je da si super raspolozena, osjeti se u tvojim postovima 😊😊😘😘 samo tako! nema tuge 💪
    lavanya samo hrabro u drugi tjedan ❤ sve ce biti ok..🍀🍀🍀

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    20. Veljača 2021. 22:49

Sanjarka molim te na listu mi stavis dalje 20.3.😘 
    Bella koji ces ti staviti? koliko ces dana ciklusa uzeti? ja 28 standard.. kako si danas? 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Lyra
    20. Veljača 2021. 23:45

curka93

Lyra

Sanjarka88 🐰

Dobro jutro drage moje 🥰
    Lyrapredivna beta 🥰🥰🥰 cestitam draga od ❤️ i nek bude skolska. Cekamo te na jesenskim bebama 🤩
    Wondererzao mi je zbog korone. Nek prođe brzo i bez posljedica 🤗
    Nego. Ja bi jos bar jedan plusic upisala u listu dok je vodim, ajmo koja će? 😁
    Kad smo vec kod liste, za koji dan je treba netko preuzeti, ima li kandidata? 😊

Dobro jutro 😊 pridruzim se dok izvadim drugu betu ❤️

Martyzao mi je zbog M, 🤞 da uspije u ovom ciklusu i da se sve druzimo na jesenskima 🤗

Cestitaaam 💕💕💕dakle 18.02 je predivan datum…moja godisnjica sa 🧔 4 godine i gospodin je kleknuo🥰🥰🥰

Hvala ti i sretno u lovu 🥰

👦 11/2017 👶 9/2020

Bella🌟
    20. Veljača 2021. 23:56

▪Marty

Sanjarka molim te na listu mi stavis dalje 20.3.😘
    Bella koji ces ti staviti? koliko ces dana ciklusa uzeti? ja 28 standard.. kako si danas?

Hej Marty moja💖💖
    Imam ti FF(fertility friend) aplikaciju i ona mi racuna kad bi trebala dobiti. Vecinom je tocna iako sad ne mjerim tempicu i ne upisujem nista osim dane M. Stavila mi je opet 28 dana i ne bi trebala dobiti 19.3.😁 skini si tu aplikaciju ako si u prilici,fora je i dosta je tocna.

Sanjarka88
    21. Veljača 2021. 07:26

🤰
    Marija3998 ➕ ❤️
    Sanjarka88 ➕ ❤️
    NanaJ ➕❤️
    Lyra ➕❤️
    ⬇️🔜🤰
    💞ODBROJAVANJE 2. MJESEC  ➕:💞
    Sarita_00 - 23. 02. - 2 dana ❤️
    Zuzuzujalica 23.02. -2 dana ❤️
    Curka93 - 27.02. - 5 dana ❤️
    Sunshine10 - 27.02. - 6 dana❤️
    Leah - 28.02. - 7 dana❤️
    🌻ODBROJAVANJE 3. MJESEC ➕🌻
    Belinda 02.03. - 9 dana ❤️
    Anciooo 05.03. - 12 dana ❤️
    Garava 05.03. - 12 dana ❤️
    Marinci 06.03. - 13 dana ❤️
    Monstera 08.03. - 15 dana ❤️
    Gumbica - 13.03. - 20 dana ❤️
    Buhtlica 14.03. - 21 dan ❤️
    Ginny 14.03. - 21 dan ❤️
    LazyO 16.03. - 23 dana ❤️
    Wonderer 17.03. - 24 dana ❤️
    Inna 18.03. - 25 dana ❤️
    Bella 19.03. - 26 dana ❤️
    Marty 20.03. - 27 dana ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.