Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    21. Veljača 2021. 07:33

Jutro dame moje 🥰

Marty draga opcenito manje pisem po forumu. Vrtlog raznih emocija me pere od radosti, uzbuđenja, straha tako da sam malo odsutna duhom 😊
    Znam da necu stici popratiti sve teme kako bi željela, a padobranski ne volim tipkat. No svakako cu vas citat i bodrit jako kao i do sada. ❤️

Bella dogovoreno za listu 🥰 ja cu je jos ovaj tjedan vodit pa te molim da je od subote preuzmes 😘

Lyra sutra vadis opet betu? Jesi jos koji test piskila?

Ostalim mojim trudnicama velika pusa! I u sto vecem broju mi se prebacile na jesenske bebe ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    21. Veljača 2021. 07:34

Trudilicama* skoro trudnicama 😁

watson009
    21. Veljača 2021. 07:56

Sanjarka htjela sam te pozdraviti i zazeljeti svu srecu,mozda nam se putevi opet nekako isprepletu...skicnuti cu nekada jesenske da vidim kako si ❤
    Ancioo kraljica bila i ostala 😂👆
    Masoo sto se dogada s tvojom stitnjacom? Drzis sve pod kontrolom? 
    Bella dobro sam se zagledala da vidim jesi li to ti, kakav je tvoj plan za dalje ? Citam da ces voditi listu nakon Sanjarke 😊🙏
    Mi odgadamo jos malo do IVF napada, moram biti strpljiva...

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjarka88
    21. Veljača 2021. 08:40

watson009

Sanjarka htjela sam te pozdraviti i zazeljeti svu srecu,mozda nam se putevi opet nekako isprepletu…skicnuti cu nekada jesenske da vidim kako si ❤
    Ancioo kraljica bila i ostala 😂👆
    Masoo sto se dogada s tvojom stitnjacom? Drzis sve pod kontrolom?
    Bella dobro sam se zagledala da vidim jesi li to ti, kakav je tvoj plan za dalje ? Citam da ces voditi listu nakon Sanjarke 😊🙏
    Mi odgadamo jos malo do IVF napada, moram biti strpljiva…

🤗🤗🤗🤗
    Pratim te preko Lindsay i navijam jako ❤️
    Znas onu : za sve sto vrijedi isplati se čekati 🙏🥰

Maša🤰🏼
    21. Veljača 2021. 09:16

Samo sam svratil da pozdravim sanjarku sigurno cu te skicnit svako malo u jesenskin 🙂 sretno ti zelim j uzivaj u svojoj trudnoci 🥰
    Watson draga idem sad u 3 mjesecu jos na ultrazvuk pa cemo vidit pijem tablete svaki dan i tjt :) ic cu i vadit krv jos jedanput vj sad drugi tjedan :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Bella🌟
    21. Veljača 2021. 09:44

Jutro☕
    Moze Sanjarko za listu🤗
    Watson draga💖 zasad nista posebno ne planiramo jos, ne bih ni ovaj mjesec pratila jos nista, al vidjet cemo. Koji vam je korak tocno sad, sto morate jos naprabiti prike postupka?
    Kako ste danas trudilice? Ima li šta novo?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

21. Veljača 2021. 09:59

Curka bas sam sretna zbog tebe i O! ❤️ Nadam se da ste lijepo iskoristili, sad krece slatko odbrojavanje 🙂
    Buhtlice kakva je to jod i di se nabavlja? 😎 doprinosi stitnjaci i plodnosti? Ja nemam problem s TSH, sad nekako mislim da ako bih to koristila s urednom stitnjacom, da bih mogla zeznuti.. ne znam. Ali svakako sretno! 🥳
    Ufff Lindsay pa bas mi je zao.. nasa su tijela zaista cudo i nadam se da ce se situacija popraviti. Jesi li ti spominjala da neke lijekove pijete na svoju ruku, je li to mozda uzrok? Sorry ako nisi ti to pisala, zadnjih dana sam na mobitelu pa mi je tesko pamtiti tko je sto rekao 🙂
    Sanjarka. ❤️
    Bella moja bellissima! ❤️ Zao mi je zbog M, ali trago mi je da nisi klonula. Samo naprijed, drzim ti najvece fige na svijetu! ❤️
    Watson jos malo, jos malo i mrvica ce biti tu ❤️❤️
    Draga Maso bas te rijetko cujemo u zadnje vrijeme, imas mali detox od foruma? U svakom slucaju, nadam se da ces sto prije rijesiti sve zdravstvene prepreke koje imas i da ce bebica doci brzo ❤️
    .
    Kod mene nista novo. Nakon jucerasnjeg vrtloga emocija i cudnog negativnog testa, malo sam se pribrala i sabrala. Necu piskiti danas. Necu kupiti test da bih piskila sutra. Moram si malo ocistiti misli od svega... nisam tuzna, zapravo sam super i dragi me tako nasmijava i veseli zadnjih dana. Bas osjecam kako sam sretna i kako mi je lijepo s njim ❤️

21. Veljača 2021. 10:05

Joooj oprostite Marty je rekla da nije tuzna, ne Bella. 😄 kao sto rekoh, mobitel i forum nisu bas frendovi. Ljubim vas obje 😀❤️
    .
    Drago mi je da se drzis Marty, zaista si ogromna inspiracija i mala dobrica koja ce svoju mrvicu brzo docekati i biti divna mama ❤️

Maša🤰🏼
    21. Veljača 2021. 10:15

Draga zuzuzujalica ma tu sam i tamo sam na onoj drugoj temi ali istina puno manje tipkam... bili smo u preseljenu pa nisam stizala pa 100 stvari pa sam bila puno manje aktivna 🙂
    Ma jojj ja se isto nadam , jucer na 5DPO sam imala roskasto krvarenje sve me strah da taj svrbez dole koji sam imala nije bilo nesto bezazleno nego mozda nesto ozbiljnije :/ neznam vidit cu cet idem kod gin. 🥰 

Jako mi je zao zbog negtivnog testa , ali kako mi kazemo nista nije kasno dok glupaca ne dode ❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Bella🌟
    21. Veljača 2021. 10:15

Zuzujalica 😚😘😘 lijepo za muzica da te nasmijava i veseli, znam koliko to puno znaci💕 bez obzira na negativan test ,ne mora znaciti da je gotovo. Implantacija moze biti i 12dpo paa ti test prije ne bi ni pokazao. Tako da🤞🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.