Bella meni je gin rekao da se prvi spontani uvijek smatra slučajnim i da nema nikakve potrebe za dodatnim pretragama pogotovo jer vec imam 2 uspješne trudnoce 🤷♀️
Sta se spola tiče. Cili zivot maštam o sinu 🤣
Ali kad sam prvi put zatrudnila odmah sam pomislila da je cura i tako je i bilo.
Drugi put sam od pocetka mislila da je sin i tako je bilo
Sad ne mislim nista, mozda su blizanci 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Leah sad kad spominješ ginekološke nasljedne probleme... Sjećam se da je baka (mamina mama) prije dosta godina imala neku ginekološku operaciju. Bila sam mala, pa me to nije zanimalo, ali sjećam se da je bila. Prije par dana mi je mama bila na uklanjanju polipa s maternice i to je relativno malo prošlo od nalaza do operacije. Tako da me malo kopka to sve...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Andela držim fige da sve bude kako treba otprve ❤️
Sanjarka joj, zamisli da budu blizanci, to bi bilo divno 😍
Andela neka vam je sretno i da bude uspješno čim prije 🤞🤞❤️
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita, Bella, da, postoji taj neki "filing" što bi moglo biti ❤️
I što se sobe tiče Bella, ako si je pospremila u siječnju, sigurno anđelak misli "ma ja ću se mami pokazati na testu takmo negdje sredinom 3. mjeseca, taman mi opet očisti sobu" ❤️
Zuzujalice hvala ti na ovim rijecima ,bas si me rasplakala,al pozitivno❤❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Zujalice, ja sam pisala o lijekovima na svoju ruku, no tesko da je to razlog losijeg nalaza jer smo ga prekratko uzimali da bih se on odrazio vec na spermije. Mozda grijesim, ali koliko je moje znanje ne bih trebalo. U svakom slucaju ne uzimamo ih vise jer svakako idemo u postupak :)
Hvala svima na rijecima podrske ❤ Marty, Leah, Andela 😘
Anci drz se sestro, to mi zene mozemo podnijeti SVE i uspone i padove ali bas SVE ❤ Zato nam je i dano porod, mucnine, mpo, dojenje sve je na nama jer sta bi bilo da je na nasim muzevima... Izvinite ali svijet bi izumro, pa ne mogu oni podnijeti dusevne i fizicke boli kao mi 😂🤣😂🤣
Zna se ko stoji na lopati a tko malter mjesa 😂😂🤣
Sanjarko znam da je tako s prvim spontanim, posto nemam uspjesne T iza sebe nekako me bas ovo pitanje jucer pocelo zanimati. Zar nije Clio ako se dobro sjecam imala jedan spontani pa se sad u drugoj T mora pikati nekim injekcijama? Ili sam pomijesala.Clio draga ako citas javi.💙
Andelice sretnoo ti😘😘😘😘
Sarita, Bella, da, postoji taj neki "filing" što bi moglo biti ❤️
I što se sobe tiče Bella, ako si je pospremila u siječnju, sigurno anđelak misli "ma ja ću se mami pokazati na testu takmo negdje sredinom 3. mjeseca, taman mi opet očisti sobu" ❤️
Zuzujalice hvala ti na ovim rijecima ,bas si me rasplakala,al pozitivno❤❤
A srećica ❤️❤️❤️ Ma doći će tebi brzo tvoj mali ljenivac pa će te stalno žicati da mu/joj čistiš sobu.. narednih minimalno 18 godina 😍jako vjerujem u tebe, vjerujem u tvoju sreću i znam da ćeš biti ispunjena, zadovoljna 🥰
Jutro dame moje 🥰
Marty draga opcenito manje pisem po forumu. Vrtlog raznih emocija me pere od radosti, uzbuđenja, straha tako da sam malo odsutna duhom 😊
Znam da necu stici popratiti sve teme kako bi željela, a padobranski ne volim tipkat. No svakako cu vas citat i bodrit jako kao i do sada. ❤️
Bella dogovoreno za listu 🥰 ja cu je jos ovaj tjedan vodit pa te molim da je od subote preuzmes 😘
Lyra sutra vadis opet betu? Jesi jos koji test piskila?
Ostalim mojim trudnicama velika pusa! I u sto vecem broju mi se prebacile na jesenske bebe ❤️
Znam kako ti je s emocijama 😁
Piskim ja svaki dan, crte su tu ❤️
Sutra cu opet betu vadit pa ocekujem rezultat cca 3x veci, javim se i nadam se od srca da se selim na Jesenske :)
Kod mene isti vrtlog emocija, tako da znam tocno kako ti je.
Jucer krenuli i prvi simptomi - osjetljivije cice s povremenim probadanjima, nekako su toplije 😅
I imam ostra probadanja malo s lijeve strane dolje, malo s desne, negdje kod jajnika, to sam isto imala u prosloj trudnoci.
Marty ja se ispricavam sto sam ti rano slala ❤️ za M, vidjela sam FF i krivo skuzila. Zato saljem sad ❤️❤️ i drzim dige na najjace da se ovaj ciklus i ti selis na Jesenske 🤞 ti i LazyO se bas isticete podrskom drugima, i iako sam iznenadjujuce kratko tu, puno mi je to znacilo. 🥰
👦 11/2017 👶 9/2020
Zna se ko stoji na lopati a tko malter mjesa 😂😂🤣
Hahah lindsay,dobra🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji