Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nella29
    12. Veljača 2021. 14:19

Sanjarka88 🐰

Nella29

Ne mpgu tocno odrediti kad su mi plodni dani jer imam jako neredovite cikluse ali u prosjeku su od 29 do 32.
    Ali 25.01 sam primjetila onaj ko iscjedak poput bjelanjka pa lagana probadanja i temperatura blago povišena. I onda smo se bacili na posao 😂😂
    I prije toga kad bi otprilike trebali biti plodni dani smo se trudili. 😂😂
    Napravit cu jos jednom u nedjelju test da vidimo dal ce plusic biti izraženiji.. Nadam se da ce to biti najbolji poklon za Valentinovo mužu ❤️❤️

Drzimo fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Hvala ❤️❤️ i ja vama svimo isto drzim palceve  da ugledate plusic ❤️❤️❤️❤️ 

Loza 💙😇
    12. Veljača 2021. 16:20

Nellaaaaa od srca ti čestitam na plusiću 🥰🥰🥰🥰

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

LazyO
    12. Veljača 2021. 16:40

t.loza 🔜🤰

a i ti t.loza jučer prigovaraš za neaktivnost, a vidi je danas, zabušavaš cijeli dan, neeema te 😜
    Nella čestitke!!! 🥳

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

• Nella29
    12. Veljača 2021. 17:01

t.loza 🔜🤰

Hvala ti. Toliko sam sretna i uzbuđena a opet u drugu ruku me strah malo. Ne znam čega. 🙄Stalno imam strah da ću procuriti i da mozda test nije dobro pokazao 😂😂Ovo mi je prva trudnoća tako da ni sama ne znam  što bih kada morala. 

• Nella29
    12. Veljača 2021. 17:02

LazyO hvala ❤️❤️❤️

Loza 💙😇
    12. Veljača 2021. 17:09

LazyO

t.loza 🔜🤰

a i ti t.loza jučer prigovaraš za neaktivnost, a vidi je danas, zabušavaš cijeli dan, neeema te 😜
    Nella čestitke!!! 🥳

ako je itko kriv što se danas ne javljam to ste vi! Jučer sam se toliko smorila na poslu da mi je šefica danas odlučila dati veeeeeliku zanimaciju. Molim da drugi put razmislite o posljedicama kad planirate bit neaktivne na forumu 😂 dok vas čitam barem izgledam zaposlena ccc

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sanjarka88
    12. Veljača 2021. 17:11

t.loza 🔜🤰

LazyO

t.loza 🔜🤰

Nella čestitke!!! 🥳

ako je itko kriv što se danas ne javljam to ste vi! Jučer sam se toliko smorila na poslu da mi je šefica danas odlučila dati veeeeeliku zanimaciju. Molim da drugi put razmislite o posljedicama kad planirate bit neaktivne na forumu 😂 dok vas čitam barem izgledam zaposlena ccc

😂😂😂😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

12. Veljača 2021. 17:27

Hahahhahaha tloza 😂😂❤️❤️❤️ 
    Ja vas uspijevam citati na poslu, al ne mogu tipkati puno. Srecom pa mi sefica nije toliko ukljucena u moj posao, pa ne zna kad imam puno, a kad malo. U zadnje vrijeme bas gooooorim i svaki dan obecavam da cu igrati loto.

E ja sam vam tipicna Vaga u horoskopu - od totalnog uzbudenja i nade u ovaj ciklus, sad sam izgubila svaku nadu 😂 hopsali smo dan prije O, poslije dragom iskrsnuo poslovni put i sad imam samo jedan ciklus u kojem sam mogla zanijeti. Bemti, svaki put nam nesto iskrsne kad imamo priliku - ili on mora na put dan-dva, ili ja moram kod mame, ili se posvadamo pa se ne diramo 😂😂😂

curka93
    12. Veljača 2021. 17:31

zuzuzujalica

Ja vas uspijevam citati na poslu, al ne mogu tipkati puno. Srecom pa mi sefica nije toliko ukljucena u moj posao, pa ne zna kad imam puno, a kad malo. U zadnje vrijeme bas gooooorim i svaki dan obecavam da cu igrati loto.

E ja sam vam tipicna Vaga u horoskopu - od totalnog uzbudenja i nade u ovaj ciklus, sad sam izgubila svaku nadu 😂 hopsali smo dan prije O, poslije dragom iskrsnuo poslovni put i sad imam samo jedan ciklus u kojem sam mogla zanijeti. Bemti, svaki put nam nesto iskrsne kad imamo priliku - ili on mora na put dan-dva, ili ja moram kod mame, ili se posvadamo pa se ne diramo 😂😂😂

zuzuzujalica

🤣🤣🤣Dobrodošla u klub...samo kod mene je jos kaj ni ne znam kad mi je ovulacija 🤣🤣😑😑

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Monstera
    12. Veljača 2021. 17:47

Cure meni stigao maloprije Amazon, ovo je moja kupnja tjedna: https://ibb.co/SB1wQFQ
    Za knjigu sam saznala od mpo cura, ali mislim da ju je netko i ovdje preporučio.... Kako god ja ću je pročitati, izanalizirati pa vam javim šta sam novoga saznala 😁

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.