Nella čestitam od srca ❤️
LazyO cb sa crticom je najosjetljiviji koliko znam, od 10miul,digitalni je od 25. Zaboravila sam, a sigurno si napisala, kad piškiš?
a htjela bih već sutra, al mislim da mi to nije najpametnija ideja s obzirom da ni lh još nije potamnila. Samo sam jako nestrpljiva :D
Imam 10ak kineza za utopiti, al ako ću piškiti tak rano (sutra/preksutra) uzela bih nešto osjetljivije..kad već nemam frer 😂
Kinezi one step su isto od 10, ostali većinom su od 20 ili 25…najbolje umoči kineza sutra ako si nestrpljiva, i ako ima nečega onda pravi test 😁 I da nema ništa je sigurno prerano 🤗 Ova šta je lindsay napisala za sjene na cb, ja sam se uvjerila u to i zbog toga ih više ne kupujem 😁 I općenito sam čitala da su najpouzdaniji testovi koji daju crvene crtice (first response, femometar…) pa sad samo njih uzimam 😎
joj Monstera, a odakle naručuješ testiće? :D
toga ničeg nema u Hr...
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
hvala cure! Zapravo ću vas poslušati, biti pametnija i iskoristiti kineze. Bože moj, u roku 6 dana ak ne pokažu ništa znam da nema šanse- a onda mi svakako ostaje još koji u rezervi za sljedeći ciklus :D
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
Tonia hvala Vam na odgovoru. Skroz gornji testic je od jucer popodne u 12,drugi u 14h a zadnji od danas ujutro. Već neko vrijeme radimo na bebici i svaki put se razočaramo kad ugledamo minus. Svakako cu ponoviti test kroz 2 dana. Toliko sam bila uzbuđena kad su se pojavile te slabasne crtice da sam odmah pomislila kako vec umišljam. I ja vama svima zelim plusice i uredne trudnoce koje si toliko zelimo.
❤️❤️❤️❤️❤️
Cestitaaam💕💕💕curkice ja sam danas opet imala neki pritisak kao da cu procuriti...pa ti sad budi pametan... zbunjena sam skroz🤦🤦🤦
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Nella čestitam od srca ❤️
LazyO cb sa crticom je najosjetljiviji koliko znam, od 10miul,digitalni je od 25. Zaboravila sam, a sigurno si napisala, kad piškiš?
a htjela bih već sutra, al mislim da mi to nije najpametnija ideja s obzirom da ni lh još nije potamnila. Samo sam jako nestrpljiva :D
Imam 10ak kineza za utopiti, al ako ću piškiti tak rano (sutra/preksutra) uzela bih nešto osjetljivije..kad već nemam frer 😂
Kinezi one step su isto od 10, ostali većinom su od 20 ili 25…najbolje umoči kineza sutra ako si nestrpljiva, i ako ima nečega onda pravi test 😁 I da nema ništa je sigurno prerano 🤗 Ova šta je lindsay napisala za sjene na cb, ja sam se uvjerila u to i zbog toga ih više ne kupujem 😁 I općenito sam čitala da su najpouzdaniji testovi koji daju crvene crtice (first response, femometar…) pa sad samo njih uzimam 😎
joj Monstera, a odakle naručuješ testiće? :D
toga ničeg nema u Hr…
Ja sam u DE, naručujem sve sa amazona. Ali cure u HR mi se čini da naručju first response sa iHerba 😁
Čekamo testić sutra 🤞🍀
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
joooooj molim vas curkeobjasnite mi što vam znači "frer"? neee kužim i ne kužim (bivša plavuša haha)
taj neki test za trudnocu se zove tako :)
hvala ti na odgovoru Anci nikad čula.. kak si mi ti danas?
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
joooooj molim vas curkeobjasnite mi što vam znači "frer"? neee kužim i ne kužim (bivša plavuša haha)
hvala ti na odgovoru Ancinikad čula.. kak si mi ti danas?
Ma taj frer hvale na lh trakicama 😄
Kao inače je jedan od pouzdanijih, i plus to što ima roza crtice
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
Meni se izgleda ciklus malo poremetio - opet... 33 dan ciklusa, a nikakvih naznaka... Nabila sam si stres i znala sam da će se ovo dogoditi! 😲😲
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
hvala ti na odgovoru Ancinikad čula.. kak si mi ti danas?
Ma taj frer hvale na lh trakicama 😄
Kao inače je jedan od pouzdanijih, i plus to što ima roza crtice
a tako :) ovaj cyclo isto ima rozu crticu ;) i mislim da još jedan iz dm-a onaj ljubičasti ima rozu..
piškiš sutra ili? :D vidim da si jaako nestrpljiva ;) moram fige onda držat!
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
zaboravila sam vam napisat, moj muž je jučer obavio spermiogram, čekamo nalaze do utorka..
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Marty sretno! Ma ne moraš meni držat fige, nemam još očekivanja, al jedva sam čekala da mogu počet testirat haha. Ja vama držim fige!
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
Sortiraj odgovore
Najstariji