Curka apsolutno te razumijem kroz što prolaziš 😔 al nemoj prestat piškit
Sestro slatka…ja nezz kaj bi rekla…al tako sam bila uvjerena da je jucer bila ovulacija 😑😑😑 i tako sam nekako pozitivna za neko cudo 🤣🤣🤣
Pa mozda je i bila! S obzirom da si se tak brzo rjesavala testova 😅 al testiraj sad i dalje, sljedecih par dana svakih 12h, za svaki slucaj :) i definitivnoooo pokrijte jos danas ako niste 😁
👦 11/2017 👶 9/2020
Curka ma samo hvataj, doci ce
Wonderer koji shit! Kakav tajming. Al iskreno velika je šansa da će sve biti ok, moji su znali imati coronu, a da im ni ukućani nisu obolili. Bitno da imaš testiće pa piškamo skupa 😁🤞
Monstera samo nam prenosi info :)
Marty ma 🤞🤞🤞🤞🤞🤞😁❤. Ja se isto vodim ovim što je sanjarka napisala, šanse 10%, i mislim si doći će to brzo 😁. Al ak sad ne uhvatim, tko zna kad će mi ovaj moj opet biti doma za vrijeme plodnih dana. Najradije bih ga isto odma šiknula na pretragu da isključim u startu (jer godina dvije bezo prođu). Aaali nam ipak držim za sad 🤞😁
Zuzuzujalica i anci ja iako radim od doma osjećam se bolje ak natipkam tu nešto, a ne samo da čitam - isto ko da me šef gleda 😂
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Curkaapsolutno te razumijem kroz što prolaziš 😔 al nemoj prestat piškit
Sestro slatka…ja nezz kaj bi rekla…al tako sam bila uvjerena da je jucer bila ovulacija 😑😑😑 i tako sam nekako pozitivna za neko cudo 🤣🤣🤣
Pa mozda je i bila! S obzirom da si se tak brzo rjesavala testova 😅 al testiraj sad i dalje, sljedecih par dana svakih 12h, za svaki slucaj :) i definitivnoooo pokrijte jos danas ako niste 😁
HahHaha...nisam skolovala 🤣🤣🤣cure moje mene tak bole misici sva sam pokocena🤦🤦🤦od subote krenula bol u ruci i sad se samo siri..
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Cao drage žene i cure nova sam,znaci iman neredovne cikluse (30-45) dana . Zadnja M bila 27.12 kalendar mi je pokazivao da bi trebala dobiti 3.2 , jos neman nikakvih simptoma da cu ih dobiti, jutros sam radila test bio je negativan,ja i M radimo na bebi vec godinu dana pa nikako…ima te li koji savjet da li se mogu nadati trudnoci.hvala vam 😘
Znas li kad ti je bila ovulacija? S obzirom da je proslo vise od 45 dana, svakako se javi ginekologu cim cim prije. Nade uvijek ima ❤️
Ovulacija je kao trebala biti 21.1,al kako imam neredovne menstruacije tesko je pogoditi,hvala ti na podrsci ❤️😘
Jel pratis nekako ovulacije? Bazalna temp, lh trakice, sluz, polozaj cerviksa? Kalendari nisu pouzdani, a pogotovo ne kod nas koje imamo neredovite cikluse. Svakako ti savjetujem da nekako pratis kad je stvarno ovulacija.
👦 11/2017 👶 9/2020
LazyO, ma ja sam uvijek pozitivna pa kako bude, općenito se tako trudim razmišljat o svemu u životu 😊.
Kako si ti? Imaš li kakve simptomčiće, naznake, predosjećaje 😃?
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
HahHaha…nisam skolovala 🤣🤣🤣cure moje mene tak bole misici sva sam pokocena🤦🤦🤦od subote krenula bol u ruci i sad se samo siri..
Jel uzimas magnezij? Priznaj da ti je to od puno seksanja 😁
👦 11/2017 👶 9/2020
LazyO, ma ja sam uvijek pozitivna pa kako bude, općenito se tako trudim razmišljat o svemu u životu 😊.
Kako si ti? Imaš li kakve simptomčiće, naznake, predosjećaje 😃?
Haha to je to- kad je moja frendica (stvarno je imala tešku 2020) testirana i bila negativna na koronu, samo je rekla Meni se stvarno ništa pozitivno ne može dogoditi u ovoj godini! Nadajmo se 1:0 hcg vs corona 😁
Ne znam ni sama, nemam predosjećaja. Imam samo želja, ako se to računa 😅
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
HahHaha…nisam skolovala 🤣🤣🤣cure moje mene tak bole misici sva sam pokocena🤦🤦🤦od subote krenula bol u ruci i sad se samo siri..
Ahahajhahahhahahahhahhahahahhahhahhhhahh kraljice 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣prije bi rekla od nejebice🤣🤣🤣
🧔 36
👩💼 30
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Vidis izostavila sam ovaj magnezij prvo sto mi upalo u oko je seksanje🤣🤣🤣🤣....ne pijem mozda bi ga trebala
🧔 36
👩💼 30
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Vidis izostavila sam ovaj magnezij prvo sto mi upalo u oko je seksanje🤣🤣🤣🤣….ne pijem mozda bi ga trebala
Vidi se sto ti je na pameti 😁 Probaj, ne skodi. I u trudnoci se preporuca tako da je to dodatni plus 😁
👦 11/2017 👶 9/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji