Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lyra
    12. Veljača 2021. 22:30

curka93

t.loza 🔜🤰

Curka apsolutno te razumijem kroz što prolaziš 😔 al nemoj prestat piškit

Sestro slatka…ja nezz kaj bi rekla…al tako sam bila uvjerena da je jucer bila ovulacija 😑😑😑 i tako sam nekako pozitivna za neko cudo 🤣🤣🤣

Pa mozda je i bila! S obzirom da si se tak brzo rjesavala testova 😅 al testiraj sad i dalje, sljedecih par dana svakih 12h, za svaki slucaj :) i definitivnoooo pokrijte jos danas ako niste 😁

👦 11/2017 👶 9/2020

LazyO
    12. Veljača 2021. 22:38

Curka ma samo hvataj, doci ce
    Wonderer koji shit! Kakav tajming. Al iskreno velika je šansa da će sve biti ok, moji su znali imati coronu, a da im ni ukućani nisu obolili. Bitno da imaš testiće pa piškamo skupa 😁🤞
    Monstera samo nam prenosi info :)
    Marty ma 🤞🤞🤞🤞🤞🤞😁❤. Ja se isto vodim ovim što je sanjarka napisala, šanse 10%, i mislim si doći će to brzo 😁. Al ak sad ne uhvatim, tko zna kad će mi ovaj moj opet biti doma za vrijeme plodnih dana. Najradije bih ga isto odma šiknula na pretragu da isključim u startu (jer godina dvije bezo prođu). Aaali nam ipak držim za sad 🤞😁
    Zuzuzujalica i anci ja iako radim od doma osjećam se bolje ak natipkam tu nešto, a ne samo da čitam - isto ko da me šef gleda 😂 

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

curka93
    12. Veljača 2021. 22:40

Lyra

curka93

t.loza 🔜🤰

Curkaapsolutno te razumijem kroz što prolaziš 😔 al nemoj prestat piškit

Sestro slatka…ja nezz kaj bi rekla…al tako sam bila uvjerena da je jucer bila ovulacija 😑😑😑 i tako sam nekako pozitivna za neko cudo 🤣🤣🤣

Pa mozda je i bila! S obzirom da si se tak brzo rjesavala testova 😅 al testiraj sad i dalje, sljedecih par dana svakih 12h, za svaki slucaj :) i definitivnoooo pokrijte jos danas ako niste 😁

HahHaha...nisam skolovala 🤣🤣🤣cure moje mene tak bole misici sva sam pokocena🤦🤦🤦od subote krenula bol u ruci i sad se samo siri.. 

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

• Lyra
    12. Veljača 2021. 22:43

kbasic

Lyra

kbasic

Cao drage žene i cure nova sam,znaci iman neredovne cikluse (30-45) dana . Zadnja M bila 27.12 kalendar mi je pokazivao da bi trebala dobiti 3.2 , jos neman nikakvih simptoma da cu ih dobiti, jutros sam radila test bio je negativan,ja i M radimo na bebi vec godinu dana pa nikako…ima te li koji savjet da li se mogu nadati trudnoci.hvala vam 😘

Znas li kad ti je bila ovulacija? S obzirom da je proslo vise od 45 dana, svakako se javi ginekologu cim cim prije. Nade uvijek ima ❤️

Ovulacija je kao trebala biti 21.1,al kako imam neredovne menstruacije tesko je pogoditi,hvala ti na podrsci ❤️😘

Jel pratis nekako ovulacije? Bazalna temp, lh trakice, sluz, polozaj cerviksa? Kalendari nisu pouzdani, a pogotovo ne kod nas koje imamo neredovite cikluse. Svakako ti savjetujem da nekako pratis kad je stvarno ovulacija. 

👦 11/2017 👶 9/2020

🌈Wonderer🌞
    12. Veljača 2021. 22:44

LazyO, ma ja sam uvijek pozitivna pa kako bude, općenito se tako trudim razmišljat o svemu u životu 😊. 
    Kako si ti? Imaš li kakve simptomčiće, naznake, predosjećaje 😃?

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

• Lyra
    12. Veljača 2021. 22:46

curka93

Lyra

curka93

t.loza 🔜🤰

HahHaha…nisam skolovala 🤣🤣🤣cure moje mene tak bole misici sva sam pokocena🤦🤦🤦od subote krenula bol u ruci i sad se samo siri..

Jel uzimas magnezij? Priznaj da ti je to od puno seksanja 😁 

👦 11/2017 👶 9/2020

LazyO
    12. Veljača 2021. 22:56

Wonderer

LazyO, ma ja sam uvijek pozitivna pa kako bude, općenito se tako trudim razmišljat o svemu u životu 😊.
    Kako si ti? Imaš li kakve simptomčiće, naznake, predosjećaje 😃?

Haha to je to- kad je moja frendica (stvarno je imala tešku 2020) testirana i bila negativna na koronu, samo je rekla Meni se stvarno ništa pozitivno ne može dogoditi u ovoj godini! Nadajmo se 1:0 hcg vs corona 😁
    Ne znam ni sama, nemam predosjećaja. Imam samo želja, ako se to računa 😅

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

curka93
    12. Veljača 2021. 23:01

Lyra

curka93

Lyra

curka93

t.loza 🔜🤰

HahHaha…nisam skolovala 🤣🤣🤣cure moje mene tak bole misici sva sam pokocena🤦🤦🤦od subote krenula bol u ruci i sad se samo siri..

Ahahajhahahhahahahhahhahahahhahhahhhhahh kraljice 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣prije bi rekla od nejebice🤣🤣🤣

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

curka93
    12. Veljača 2021. 23:01

Lyra

curka93

Lyra

curka93

t.loza 🔜🤰

Vidis izostavila sam ovaj magnezij prvo sto mi upalo u oko je seksanje🤣🤣🤣🤣....ne pijem mozda bi ga trebala

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

• Lyra
    13. Veljača 2021. 00:39

curka93

Lyra

curka93

Lyra

curka93

t.loza 🔜🤰

Vidis izostavila sam ovaj magnezij prvo sto mi upalo u oko je seksanje🤣🤣🤣🤣….ne pijem mozda bi ga trebala

Vidi se sto ti je na pameti 😁 Probaj, ne skodi. I u trudnoci se preporuca tako da je to dodatni plus 😁 

👦 11/2017 👶 9/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.