Cure meni stigao maloprije Amazon, ovo je moja kupnja tjedna: https://ibb.co/SB1wQFQ
Za knjigu sam saznala od mpo cura, ali mislim da ju je netko i ovdje preporučio…. Kako god ja ću je pročitati, izanalizirati pa vam javim šta sam novoga saznala 😁
Ima digitalna verzija na Z library ako nekog zanima 😁
👦 11/2017 👶 9/2020
Curka jaoooooo! Daj me podsjeti pliz, malo sam ispala iz price, piskis trakice? Jesi ti spominjala da je vec 100 godina bijela?
Monstera dobar ulov ❤️
lavanya hvala.na figicama.. joj da simptomi i simptomi..ja ih isto ne zelim dozivljavati jer su me vec par puta dobro zaj. 🙄 ja ti svejedno drzim 🤞 i nadam se da ce te iznenaditi jedan lijepi plusic ❤
sanjarka hvala ti😘 eee zeno odkud ti znas toliko toga detaljno o svemu? ja se tebi divim 😍 hvala ti na svim informacijama! ja sam stvarno puno naucila od tebe ❤ a jos ti nisam ni do koljena😉
zuzuzujalica a jesam se nasmijala 😜 ma bitno da si ti super raspolozena, ja ti drzim 🤞🤞 da je taj jedan odnos bio dobitan! 🍀
lazyO hvala🙂 evoo ti, vidiiii 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞❤❤❤
monstera odlicno za knjigu! uzivaj u citanju i molim te kad bude nesto bas interesantno da nam natipkas tu 😊😁
tloza kraljiceeee!! 😂😂
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ja bi vas isto molila za što više postova narednih dana 😆!
Dakle, moj update: čekam samo još službeno da me neko nazove i javi do kad moram bit u SI, naravno da su mi svi testirani s posla pozitivni na koronu 🙈.
Srećom, nabavila sam ovaj ciklus dobar toplomjer radi bbt pa će sad imat i dodatnu svrhu 💪🤣.
Ovo se od muke smijem, u iščekivanju KRIVIH simptoma... 😡
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Marty drzim fige
Samo 3 mjeseca pokusavanja a vec ste odlucili na pretrage ?
Tako smo i mi, sjedio mi je mali vrag na ramenu i govorio da nesto nije u redu…
Nadam se da kod vas to nije slucaj
hvala ti puno draga ❤
zapravo imamo 4 neuspjesna ciklusa, i ako drugi tjedan dode glupaca bit ce 5. za mene je to vec dovoljno da pocnemo s nekim osnovnim pretragama, ja sam bila kod ginicke prosli.mjesec, sve super. folikuli, endometrij po ps-u. vadila progesteron, odlican, znaci ovulacija bila. pratim ju trakicama i znaci pokrivamo sve, i opet dosla menga. sad vec mi malo cudno kak se nije jos uhvatilo a kao sve je super. pa idemo vidit malo drugu stranu. dogovorila sam se s gin ako je spermio ok i ako do 6. mj ne ostanem trudna idem na prohodnost. nije da panicarim, ali za mene su 4 neuspjela ciklusa lampica da pocnemo s osnovnim pretragama🙂 ne zelim nista prepustiti slucaju i da za godinu-dvije ispadne da smo uzalud pokusavali, a odlucili smo da definitivno sad zelimo dijete😍
eto vidis ti si imala taj osjecaj, i dobro da si imala da niste izgubili ohoho vremena uzalud..🙏 drzim fige na najjace da se sve poslozi i da budes busasta bucka za par mjeseci🍀❤🙏
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Marty moja ja sam u onoj dosadnoj fazi poslije m, piskim trakice ali pratim ovaj snijeg s vremeskom prognozom 😅😅 kako si ti? Ima kakvih simptomcica?
Monstera dobra je ta knjiga da al ja ni najradije na njemačkom prijevodu jer mi engleski ne ide bas
Tloza hehhe vidiš vidiš to i ja radim, kao tipkam pa kad čuju tipkovnicu izgleda da nešto opasno radim 😂😂
Anci ma i to je bolje nego kad traje m 😝 jos malo pa ce trakice poceti tamniti, jesi vec razmisljala o strategiji za ovaj mjesec? 😁
ja sam ok, ignoriram i negiram simptome, a zapravo ni nema nista osim pritiska dolje jos od ovulacije pa si sve mislim ili je upala il prehlada 😂 i to je to 😉 sad ce mene za par dana uhvatit prpa i nervoza, uvijek ludujem par dana pred m dok je iscekivanje na najjace, nisam svoja 🙈
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Curkajaoooooo! Daj me podsjeti pliz, malo sam ispala iz price, piskis trakice? Jesi ti spominjala da je vec 100 godina bijela?
Monsteradobar ulov ❤️
Piskila sam 5 dana i bila je bijela...a danas cu opet krenuti pa vidjeti🤣
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Marty napraviti ću jedan rezime knjige kad ju pročitam, pa vam napišem sve ukratko 🤓
Lyra da znam da ima i digitalna verzija, ali ja nekako više volim imati pravu knjigu u ruci i raditi si bilješke u njoj 😊
Anci ja sam slaba sa njemačkim, ali imaš na Amazonu i njemačku verziju ako te zanima 😊
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Ja evo uskoro piskim trakicu pa da vidimo jel i dalje bijela🤣🤣
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija