Curke ja sam radila sve moguce testove od kad sam pocela sumnjati da bi to ovaj out moglo biti to. Rafila sam pred 3 dana cak i clearblue digitalno ali je bio minus, gravignost mini isto također bio minus pred dva dana. Tako da kad sam na ovom clearblue obicnom vidjela te svijetle crtice sam se stvarno razveselila pa se sve bojim da nije i kod mene taj clearblue obican pogriješio tj dal je to evaporacijska crta☹️☹️☹️
Marty drzim fige
Samo 3 mjeseca pokusavanja a vec ste odlucili na pretrage ?
Tako smo i mi, sjedio mi je mali vrag na ramenu i govorio da nesto nije u redu...
Nadam se da kod vas to nije slucaj
Lavanya a ti? Što se događa, piškiš testić opet? Znam da si rekla jučer/prekjučer da je bio -, al čekat ćeš još koji dan ili piškiš sutra?
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Nella nazalost ne otvara mi sliku
Sto se tice testova za rano testiranje
Ne preporucam CB pre rano jer baca evaporacijske i tesko ju je razlikovat od rane sjenice.
Od 10ml imate ultra gravingnost, cyclotest, i pregny
Preporuke za sva tri.
FRER je inace cuveni test koji detektira betu od 6 😅
Marty sretno s nalazima 🙏🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nella evo otvorilo mi sliku
Nebi rekla da je ovo evaporacijska
Ponovi za 2 dana da vidis jel tamni. Znas li kad ti je bila ovulacija? Pratis je?
Nella nazalost ne otvara mi sliku
Sto se tice testova za rano testiranje
Ne preporucam CB pre rano jer baca evaporacijske i tesko ju je razlikovat od rane sjenice.
Od 10ml imate ultra gravingnost, cyclotest, i pregny
Preporuke za sva tri.
FRER je inace cuveni test koji detektira betu od 6 😅
Marty sretno s nalazima 🙏🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sanjarka88
Evo slikice
https://ibb.co/bgd3fLZ
Lavanya a ti? Što se događa, piškiš testić opet? Znam da si rekla jučer/prekjučer da je bio -, al čekat ćeš još koji dan ili piškiš sutra?
Pricekat cu da zakasni...ali mislim da ce ipak doci jer me pocinje glava boljeti. Inace nista, sise su mi tek danas baš nabujale...inace su mi sve od o do menge bas velike jako. Imala sam neka propadanja u jajniku i leđima...i vise iscjedka nego inace...ali cini mi se da vise ne mogu te "simptome" uopce objektivno sagledat 🤦♀️😂
Bilo je i valunga...puno krace i manje nego inace ali opet... 🤷♀️
Ne mpgu tocno odrediti kad su mi plodni dani jer imam jako neredovite cikluse ali u prosjeku su od 29 do 32.
Ali 25.01 sam primjetila onaj ko iscjedak poput bjelanjka pa lagana probadanja i temperatura blago povišena. I onda smo se bacili na posao 😂😂
I prije toga kad bi otprilike trebali biti plodni dani smo se trudili. 😂😂
Napravit cu jos jednom u nedjelju test da vidimo dal ce plusic biti izraženiji.. Nadam se da ce to biti najbolji poklon za Valentinovo mužu ❤️❤️
Ne mpgu tocno odrediti kad su mi plodni dani jer imam jako neredovite cikluse ali u prosjeku su od 29 do 32.
Ali 25.01 sam primjetila onaj ko iscjedak poput bjelanjka pa lagana probadanja i temperatura blago povišena. I onda smo se bacili na posao 😂😂
I prije toga kad bi otprilike trebali biti plodni dani smo se trudili. 😂😂
Napravit cu jos jednom u nedjelju test da vidimo dal ce plusic biti izraženiji.. Nadam se da ce to biti najbolji poklon za Valentinovo mužu ❤️❤️
Drzimo fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji