Cao drage žene i cure nova sam,znaci iman neredovne cikluse (30-45) dana . Zadnja M bila 27.12 kalendar mi je pokazivao da bi trebala dobiti 3.2 , jos neman nikakvih simptoma da cu ih dobiti, jutros sam radila test bio je negativan,ja i M radimo na bebi vec godinu dana pa nikako...ima te li koji savjet da li se mogu nadati trudnoci.hvala vam 😘
Marty napraviti ću jedan rezime knjige kad ju pročitam, pa vam napišem sve ukratko 🤓
Lyra da znam da ima i digitalna verzija, ali ja nekako više volim imati pravu knjigu u ruci i raditi si bilješke u njoj 😊
Anci ja sam slaba sa njemačkim, ali imaš na Amazonu i njemačku verziju ako te zanima 😊
Biljeske u knjizi 👀 knjigoljubac u meni place 🤣 ali kuzim te :)
👦 11/2017 👶 9/2020
Cao drage žene i cure nova sam,znaci iman neredovne cikluse (30-45) dana . Zadnja M bila 27.12 kalendar mi je pokazivao da bi trebala dobiti 3.2 , jos neman nikakvih simptoma da cu ih dobiti, jutros sam radila test bio je negativan,ja i M radimo na bebi vec godinu dana pa nikako…ima te li koji savjet da li se mogu nadati trudnoci.hvala vam 😘
Znas li kad ti je bila ovulacija? S obzirom da je proslo vise od 45 dana, svakako se javi ginekologu cim cim prije. Nade uvijek ima ❤️
👦 11/2017 👶 9/2020
Ja bi vas isto molila za što više postova narednih dana 😆!
Dakle, moj update: čekam samo još službeno da me neko nazove i javi do kad moram bit u SI, naravno da su mi svi testirani s posla pozitivni na koronu 🙈.
Srećom, nabavila sam ovaj ciklus dobar toplomjer radi bbt pa će sad imat i dodatnu svrhu 💪🤣.
Ovo se od muke smijem, u iščekivanju KRIVIH simptoma… 😡
Ajooooj! Nadam se da nisi pobrala. Bas ti jos i taj stres treba.
👦 11/2017 👶 9/2020
Marty ja sam ti streber, kad me nesto zanima onda sve zelim znat 🤓 pa puno čitam o svemu...
Neka ste vi krenuli s pretragama, bolje i to nego za 2 godine lupat glavom od zid gdje ste potrosili vrijeme...
No sa te utješim prema određenim istrazivanjima svega 10% imamo šanse da zatrudnimo i da u pitanju bude zdrava trudnoca 🥴 za zdrave osobe jel...
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Marty ja sam ti streber, kad me nesto zanima onda sve zelim znat 🤓 pa puno čitam o svemu…
Neka ste vi krenuli s pretragama, bolje i to nego za 2 godine lupat glavom od zid gdje ste potrosili vrijeme…
No sa te utješim prema određenim istrazivanjima svega 10% imamo šanse da zatrudnimo i da u pitanju bude zdrava trudnoca 🥴 za zdrave osobe jel…
10% po ciklusu 😅 ne u zivotu hahhaha
Wonder 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da te ne scepa korona 😏
Želimo pozitivan test Al ne taj 🥳😁
Marty super da si vec neke stvari provjerila. 🤞 da bude ➕ vec ovaj ciklus ❤️
👦 11/2017 👶 9/2020
https://ibb.co/KmZ6MtD dakle sjedni i plači…😑😑😑
Koji si ti dan ciklusa? I koliko ti traju ciklusi?
Testiraj i dalje samo, plus ove zelene gledaj za pol sata barem, nakon piskenja su svi bijeli..
👦 11/2017 👶 9/2020
Sanjarka, Lyra, hvala vam na dobrim željama 🤗!
Na kraju se sama sebi smijem jer mi je ovaj mjesec baš puni fokus bio na pokušaju trudnoće, ali kao i obično, čovjek snuje a Bog određuje i dočekala sam evo prvu samoizolaciju 🙈.
Trudnoći se još nadam (kupila sam i par testova) a koroni svakako ne 🤣🤣. Pa što bude 🙏...
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Sortiraj odgovore
Najstariji