Nella, čestitam!
Nego trebam savjet za osjetljivi test- gravignost ultra? Ili neki drugi? Clearblue digitalac? Što je najpouzdanije (čitajte najranije od najranijeg da baca sjene ili proroštva)?
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Nella čestitam od srca ❤️
LazyO cb sa crticom je najosjetljiviji koliko znam, od 10miul,digitalni je od 25. Zaboravila sam, a sigurno si napisala, kad piškiš?
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
LazyO cb sa crticom je najosjetljiviji koliko znam, od 10miul,digitalni je od 25. Zaboravila sam, a sigurno si napisala, kad piškiš?
a htjela bih već sutra, al mislim da mi to nije najpametnija ideja s obzirom da ni lh još nije potamnila. Samo sam jako nestrpljiva :D
Imam 10ak kineza za utopiti, al ako ću piškiti tak rano (sutra/preksutra) uzela bih nešto osjetljivije..kad već nemam frer 😂
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
LAZY je CB sa okomitom crtom. ali ga nakon 10 min BACAJ I NE GLEDAJ, nakon 10 minuta od koristenja se pojavljuje plavkasta evaporacijska . Been there done that. Kao i mnoge ovdje :)
nella cestitam y3
lazyO onaj na kojem pise da se moze radit do 6 dana ranije cb, on je od 10mlu, imas ga i u vecim dm-ovima (u mom npr nema naravno hahah)
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Nella čestitaam, to je to!
LazyO pa da, točno to..ne znam ni sama, i imam neki žućkasti gusti iscjedak tj imam ga i inače kroz ciklus pa mi je teško procjeniti kad je stvarno upala jer jedino taj pritisak dolje osjećam, ništa drugo. koliko znam ima u ljekarnama farmacia cyclotest od 10mlu osjetljivosti..ja imam taj već 2 mj doma i nisam ga uspjela pišnuti kad je glupača ranije došla. sretnoooo ti s testićem! ❤️ ja se ne usudim piškiti ranije
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
joooooj molim vas curke objasnite mi što vam znači "frer"? neee kužim i ne kužim (bivša plavuša haha)
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
a htjela bih već sutra, al mislim da mi to nije najpametnija ideja s obzirom da ni lh još nije potamnila. Samo sam jako nestrpljiva :D
Imam 10ak kineza za utopiti, al ako ću piškiti tak rano (sutra/preksutra) uzela bih nešto osjetljivije..kad već nemam frer 😂
Kinezi one step su isto od 10, ostali većinom su od 20 ili 25...najbolje umoči kineza sutra ako si nestrpljiva, i ako ima nečega onda pravi test 😁 I da nema ništa je sigurno prerano 🤗 Ova šta je lindsay napisala za sjene na cb, ja sam se uvjerila u to i zbog toga ih više ne kupujem 😁 I općenito sam čitala da su najpouzdaniji testovi koji daju crvene crtice (first response, femometar...) pa sad samo njih uzimam 😎
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
ja sam isto citala davno da ti s plavom crtom nisu pouzdani, preferiram sa crvenom,ili digitalni onda. i ja bi na tvom mistu umocila kineza ako ne mozes docekat, nemoj bacat pare na skuplji test...
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Hvala curke, nista veceras se pocinjemo igrati sexy doktorice 😈
Sto se tice testova slazem se Monesterom, definitvno test sa crvenom crticom oni mi nikad nisu bacali evaproacijske, ja sam tocnije koristila geratherm osjetljivost je 10. Svakako sretno sutra🤞🤞🙏🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji