Marija divna beta za 15dpo, mozes se opustit 🥰
Monstera zvat cu sljedeci tjedan za pregled 😊
Nemam nekih simptoma, cicke me dosta bole i navecer me zna uhvatit žeđ
Leah uf! Brz oporavak dragom 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ajde bitno da je sve ok, malo smo već brinule :) woooow kako divan test! baš wooow, raste beta rastehoću i ja takav drugi tjedan hahah
maaa sad uživajte mužić i ti u tajnovitim slatkim pogledima i osmjesima, i u svakom novom danu trudnoće, želim ti svu sreću svijeta ❤️❤️❤️ lovely je pregled prošao super, za ovaj period sve je super, vidi se točkica
ide za dva tjedna ponovno jer se srčeko nije čulo, prerano je još
Lindsay hvala ti ❤️❤️❤️
Monstera uuu bit će vatromet vidim heheheeh ;) tako je najbolje, opušteno iz čistog užitka ja čekam petak, ako glupača ne bi došla onda bi u subotu piškila..
Leah žao mi je zbog muža, ali ja uopće ne sumjam da se ti nećeš snaći
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
NanaJ ne znam više jesam ti čestitala! 🥳🥳
Leah ajme ajme, al nađite zgodnu poziciju i deri 😂
Marty ja isto ko da imam upalu, sad me već strah- plus lh mi nije potamnila- mislim da možda neću sutra radit hcg- ili hoću al trebam preporuku za najosjetljiviji test. Pa pucajte šta da uzmem u ljekarni 😂
T.loza ma 😘😁
Sanjarka joj divota za sve- i divan testić i sretnog muža 😄
Lindsay iskreno ja nikad nisam evaporacijsku imala ni na jednom..tak da koliko god mizerne bile šanse nekako se nadam da ima nade da te iznenadi T kad najmanje očekuješ! Plus imaš savršen stav i sigurno ćeš biti trudna ove godine, bilo to sad ili do ljeta 😁
.
Ja sinoć popila 2 čaše vina. Nadam se da ak se išta događa da nisam zeznula 😅
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Sanjarka, drago mi je da sve protice kako treba..❤
Cekamo zajedno prvi pregled u radujemo se 🤗🤗
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sanjarka tako je, ovaj ciklus krećemo, al neću na listu dok ne vidim kad će biti O, pošto je ciklus svakakav (zadnji bio 36 dana, što je za mene čak ok, jer su prije bili 33-34 dana) Btw kak lijepi testić, jasan bez sumnje
Leah jadan mužić, s druge strane jadna ti, znam to kak je njih bedinat kad nešto slome
Lindsday čvrsto držim fige da će kroz par dana tamniti, ali stav ti je odličan-nadam se da ćeš i nas zarazit istim takvim :)
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
dobro jutro ☕
parim oči na sanjarkin plus 🥰
Lindsay i Mia 🙏 za sutra da ugledate i vi vaš plusić :)
Leah žao mi za muža, brz oporavak želim
Marty vidjet ćemo, ne nadam se previše, temp nije skočila :)
t.loza hvala ❤❤❤🙏😘
I ja tebi zelim isto u sto skorije vrijeme! ❤
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Pozdrav svima. Inače imam neredovite cikluse(29-33). Zadnju M sam imala 7.1.2021. Napravila sam 2 testa za trudnoću jučer s popodnevnim satima i danas s prvim jutranjim urinom. Crtice su jakoooo slabe ali meni izgleda ko plusic. Sto vi mislite? Dal ve umišljam taj plus jer ga toliko iščekujemo. ❤️❤️
https://ibb.co/bgd3fLZ
Pozdrav svima. Inače imam neredovite cikluse(29-33). Zadnju M sam imala 7.1.2021. Napravila sam 2 testa za trudnoću jučer s popodnevnim satima i danas s prvim jutranjim urinom. Crtice su jakoooo slabe ali meni izgleda ko plusic. Sto vi mislite? Dal ve umišljam taj plus jer ga toliko iščekujemo. ❤️❤️
https://ibb.co/bgd3fLZ
Pretpostavljam da je skroz gornji test od danas ujutro:)) to su pozitivni testovi samo je vjerovatno još malo rano pa je zato slabiji plusić, tamniti će kroz dva dana. To je to, čestitam od srca, želim urednu mirnu i sretnu trudnoću
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Tonia hvala Vam na odgovoru. Skroz gornji testic je od jucer popodne u 12,drugi u 14h a zadnji od danas ujutro. Već neko vrijeme radimo na bebici i svaki put se razočaramo kad ugledamo minus. Svakako cu ponoviti test kroz 2 dana. Toliko sam bila uzbuđena kad su se pojavile te slabasne crtice da sam odmah pomislila kako vec umišljam. I ja vama svima zelim plusice i uredne trudnoce koje si toliko zelimo.
❤️❤️❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji