Jutro ☕ ja sam odradila hcg u 7, vidila da nema nista i vratila se spavat do 10 😂😂 🤷♀️
Sanjarka, briseve i papu, prosireni kks, urinokulturu 🤔 kks i urinokulturu me poslala dop, zamolila sam je kad sam vec ionako morala kod nje zbog neke druge stvari - imala sam u prvom lockdownu dvaput e coli vjerojatno, nisam se testirala jer nisam imala kako do laboratorija doc, u apoteci sam uzela atb.
Ja sam olicenje optimizma i uvik mislim bit ce iduci ciklus, ne tribaju nam nikakve pretrage 😂😂🤷♀️ mm je sad za Bozic kad sam dobila htio odustat, malo mu je bilo svega previse, taman je za Bozic bilo godinu dana od kiretaze 😑
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sanjalica drzim fige 🤞
Lisa izgleda kao implatacijski pad, cesto vidim u ff galeriji takve grafove
Inna ma aj, triba se malo i opustit 😎 odbijam stavit zivot na pauzu bome ☕ nebi rekla da pretjerujem u icem 🤷♀️
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Pi pi 24.01 🤞🏻🥳🤞🏻🍀🙏🍀NesTlozaLisa27
I ja se pridružujem piskilicama za 24.1. Moja ne bi trebala doći 26.1
Oprostite što uvijek kasnim s uključivanjem u razgovore, jer isto kao što je jedna cura rekla preko mobitela sam na forumu pa dok dođem do kraja svih stranica vec zaboravim i nickove i što je koja pisala. A zadnjih dana nisam bas redovna ovdje ni u čitanju jer mi je od prijateljice mama iznenada umrla, pa mi nije do ničega iskreno. Stres je ogroman, čak sam i 5 dana nakon O prokrvarila, samo jednom, ali je bilo jako...pa ne znam ni sta je to. Ali evo nadam se i ne opisujem ciklus, pa ću piskiti s vama 24.1 🙂
👩27
👨30
Nezaštićeni odnosi 04/20
Aktivno od 01/21
Jutrooooo 🥰🥰 Lisa možda je implantacijski pad ☺️☺️
Ja sam se naspavala, vidim trakica je high pa ćemo bacit hopsic još jedan jutarnji 😅🤩 osjetim jajnike i to ovaj puta sad desni
Prošli je bio lijevi pa budemo vidjeli
Danas je dan odličan 🌧❄️🌨☃️
Dragio mi je da si finog raspolozenja ♥️
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sad sad pročitala sve do kraja pa vidim da ste me već stavile na popis. Ko će dočekati jos tjedan dana 😁😬
👩27
👨30
Nezaštićeni odnosi 04/20
Aktivno od 01/21
Gumbica ima li sta nova?
LazyO sta je kod tebe?
Ma evo family vikend pa vas samo iz prikrajka pratim 😁
Pisnula sam jucer jedan neosjetljivi hcg tek tako jer mi se piskilo, i naravno bijel ko snijeg - prvi put da sam sretna zbog toga jer sam se samo htjela uvjeriti da nisam T zbog onog rtg-a i ct-a 😂. Tako da čekam dolazak M kroz 3-4 dana i opustam se uz koju casu vina bez griznje savjesti.
Lavanya zao mi je zbog tvog minusica, al za tebe je mozda stvarno bilo jos rano za testiranje. Joj zenske..kad ce vise plusevi? Meni ovaj forum dodje kao adrenalinski i opustajuci sport, samo iscekujem 🥰
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Cure, od 12dc imam onaj bjelanjak prozirni iscjedak, danas sam 17dc i iz dana u dan ga sve vise ima, jel to znaci da O jos nije bila? Inace mi je O uvijek na 14dc (trakice za O nemam, ne mjerim temp). Nadam se da nije neka upala, nikad ga ovoliko nisam imala, uvijek samo dva tri dana prije O i onda nestane.
Leah jesi li sigurna da ti je O uvijek 14dc? To zna da varira...ja treci mjesec pratim sa trakicama i samo mi je prosli mjesec bila na 14dc a ova 2 mjeseca na 17dc...tako da mozda ti tek stize ovulacija....ja bih na tvom mjestu pokrila te dane odnosima 🤗 od viska glava ne boli 😂😅 sretnooo 🤞🤞🤞
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Pozdrav. Nadam se da nije problem sto ovdje pisem.
Imam 28 godina i u septembru 2019 sam rodila. Od tada samo jednom sam imala menstruaciju, u julu prosle godine. Dojim, mada sad je to 1-2 puta dnevno. Pokusavamo vec duze vrijeme ali nista se ne desava.
Eh sad. Odnos smo imali 7.01. Da bih ja 12.01. na papiru vidjela gusci iscjedak prosaran krvlju. Uz to osjetila sam bolove u desnom jajniku. Od tada imam nekakve napadaje gladi a taj iscjedak se pojavio opet u cetvrtak, 15.01.
Imam onako tupe bolove u stomaku, bole me misici, stomak je uzasno napuhan, konstantno sam malaksala i spava mi se. Je li imala neka slicne simptome a da se ispostavilo da je trudnoca u pitanju? Uzasno me strah kupiti test a i necu biti u mogucnosti jos par dana da ga uzmem tako da bih voljela znati ima li barem malkice nade. Hvala punooo
Sortiraj odgovore
Najstariji