Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Siječanj 2021. 15:06

Cure bas razmisljam nesto pa me zanima...u slucaju trudnoca, dal je lh trakica uvijek pozitivna ili ne mora biti tako?🤔🤔

Tonia♥️
    17. Siječanj 2021. 17:17

lavanya 🌷 🔜🤰

Cure bas razmisljam nesto pa me zanima…u slucaju trudnoca, dal je lh trakica uvijek pozitivna ili ne mora biti tako?🤔🤔

Ja mislim da uvijek bude i ona testna crtica dosta jaka, meni je bila identično jaka kao i kontrolna kad sam trudna bila, zato sam zapravo išla i radit test za trudnoću

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

17. Siječanj 2021. 17:53

Pozdrav cure, nova sam tu, mlada sam i imam punoo pitanja. 
    Naime udala sam se prije 4 mj i od tad radimo na bebi ja i muž. Išla sam kod ginekologice na pregled 2x prošle g pošto sam inala cistu na jajniku prije 2g i  odstranjena mi je ona i malo lijevog. jajnika, ugl nalazi i sve je uredu. 😄
    Pratili smo plodne dane, ovulaciju, ali još ne uspijeva pa sam zabrinuta iako vidim, čitam po forumima kolko je ženama tribalo da zatrudne  ali opet do sad mi se uvijek činilo da to kad jednom spavaš odma zatrudniš 😆 
    Uvik pri odnosima ostanem ležati, čitala sam da to potpomaže u tome, isto više puta odnose imala. Kupovala sam test svaki mj u nadi da ima nepto, međutim ništa samo jedan minusić. Pa neznam šta da mislim... 🤔🤔 

▪Marty
    17. Siječanj 2021. 17:59

Lisa27 👶🧸🎀

▪Marty

Lisa27 👶🧸🎀

Martysimptomi 0 bodova zasada haha, tako da nemam ništa za prijaviti 😀 vidjet cemo ako što bude tokom tjedna pa za vikend piškimo onda 😀 iako sam rekla da cu ja i prije piškit one kineze iz dosade 😍
    Ima li kod tebe što za prijaviti?

sad vidim u opisu da i vi pokusavate od 10.mj isto kao i mi 🙂 kod mene isto nista, ja imam jedan test u ladici jos od pretproslog mjeseca jer ovaj zadnji put nisam ni stigla piskiti kad mi je dosla 2 dana prije 😑 samo ti piski kineze, pratimmm i drzim figiceee 😉🤞🤞🤞 jeste dobro pokrili plodne dane? piskila si lh trakice?

Dosta smo se trudili, samo nismo pokrili dan ovulacije jer mi je vec bilo dosta hopsanja haha, al kako smo pokrili skoro sve dane prije o nadam se pozitivnom 🙂 do sad nismo ni jedan ciklus tako dobro pokrili pa sam bas uzbuđena..8. i 9. Mjesec smo kao počeli planirati i palo je možda dva tri hopsica ali ne tempiranih pa to ni ne racunam haha. Lh trakice piskim od 10mj a od 12. Mj mjerim i temperaturu.
    Jeste vi imali neki poseban plan ovaj ciklus ili opusteno?

oho to je super, dobro ste pokrili 😉 vidim imas pad tempice, vjerujem da je implantacija u pitanju 😍🍀 
    mi smo ovaj ciklus kaj se tice pracenja o apsolutno sve prekinuli, kaj se tice odnosa nismo ih tempirali tocno u dan i sat ali smo npr svaki drugi dan imali odnos kako nam je vec doslo, i u razlicito vrijeme pa cemo vidjeti. znamo da je o otprilike 14. il 15. dan i pokrivali smo tako do 17. dc svaki drugi dan otprilike.. i bas uzivali u odnosima 😍 za razliku od forsiranja i tempiranja ranijih mjeseci.🤔 i prekinula sam s raznim odricanjima i nisam ni pila/jela nist dodatno tak da sam se puno manje stresirala ovaj mj 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    17. Siječanj 2021. 18:05

Lyra

Marty ja sam ok :) nadam se nekom cudu i da nam eto upali iz prve, jer eto zasto ne, i vec vidim da cu biti malo razocarana ako ne upali. Realno ima vremena, al to sam mislila i za proslo dijete pa su me satrali vanish testovi, zbilja bih voljela to izbjeci.. mene sve boli🤣od nosenja jednog pa drugog malca, plus stopalo me boli cim vise hodam (slomila sam ga prije 2god), trebala bih mozda ici to opet slikati i pogledati, a ne da mi se kako je korona jos jako aktivna i tak, neodlucna sam😅dobila dva nova prista na vratu, to me stari prijatelj testosteron pozdravlja vidim. Nadam se da cemo imati bolje simptome uskoro obje😅

Gumbica da nije to bilo implantacijsko?🤞

Sanjarka dodaj na pi-pi listu i mene isto, molim te :) a mislim da su i Mar21ina i Nes u tom klubu

pa daa, zasto ne bi od prve😉🤗 drzim figicee 🤞 
    ma odi ti samo na kontrolu s stopalom, ovo s koronom ce ocito jos trajat a sad se na srecu i malo smirilo.. 
    kakvi su to vanish testovi? 😁 malo vanisha u urin stavis ili? 😉

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    17. Siječanj 2021. 18:17

mar21ina

Sanjarka88 🐰

Pi pi 24.01 🤞🏻🥳🤞🏻🍀🙏🍀NesTlozaLisa27

I ja se pridružujem piskilicama za 24.1. Moja ne bi trebala doći 26.1
    Oprostite što uvijek kasnim s uključivanjem u razgovore, jer isto kao što je jedna cura rekla preko mobitela sam na forumu pa dok dođem do kraja svih stranica vec zaboravim i nickove i što je koja pisala. A zadnjih dana nisam bas redovna ovdje ni u čitanju jer mi je od prijateljice mama iznenada umrla, pa mi nije do ničega iskreno. Stres je ogroman, čak sam i 5 dana nakon O prokrvarila, samo jednom, ali je bilo jako…pa ne znam ni sta je to. Ali evo nadam se i ne opisujem ciklus, pa ću piskiti s vama 24.1 🙂

mar21ina zao mi je zbog stresnog dogadaja, nadam se 
    da nece utjecati na tvoj ciklus 🤞😘 probaj se koliko mozes prebaciti na pozitivu🍀
    mi kad smo poceli raditi na bebici smo imali dva smrtna slucaja u obitelji u razmaku mjesec dana i doma velike radove i hrpu stresa i tuge od svega i sad smo se konacno malo primirili pa se nadam da nas nasa srecica uskoro ceka 🙂

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Ginny
    17. Siječanj 2021. 18:20

🔜🤰

Leahjesi li sigurna da ti je O uvijek 14dc? To zna da varira…ja treci mjesec pratim sa trakicama i samo mi je prosli mjesec bila na 14dc a ova 2 mjeseca na 17dc…tako da mozda ti tek stize ovulacija….ja bih na tvom mjestu pokrila te dane odnosima 🤗 od viska glava ne boli 😂😅 sretnooo 🤞🤞🤞

Slazem se, u mene je najcesce bila 13-14dc, al jednom je bila na 17dc,jednom na 11dc 🤷‍♀️ bila mi je kraca lutealna nego sad.  Ja bi pokrivala pa sra bude.
    Mi odnose ne tempiramo 🤔 mozda da probam tako 😂🙈 najcesce se povatamo kasno navecer (kraj njih dvoje i posla je jako tesko u neko drugo vrime), u prosjeku svako drugi dan cili ciklus. Sad smo malo bili pauzirali jer mm nije bilo par dana i tri dana apstinencije za spermiogram. Kazu da je dobro ujutro na dan O, nisam jutarnji tip a i ne dize mi se u 5 radi toga 😂 jedino da padne vikendom pa da ga probudim mazenjem nakon sta sam u miru oprala zube i popila dvi kave 😂😂🙈

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

▪Marty
    17. Siječanj 2021. 18:21

lavanya 🌷 🔜🤰

Cure bas razmisljam nesto pa me zanima…u slucaju trudnoca, dal je lh trakica uvijek pozitivna ili ne mora biti tako?🤔🤔

Lavanya ne znam kakva je u slucaju trudnoce, ali htjela bih ti samo reci da je meni pred 2 mj bila jako tamna lh trakica 2 dana prije nego je m dosla.. pa ako ti bude pozitivna da se ne ponadas ono previse za svaki slucaj, najpouzdaniji je ipak hcg❤ drzim ti 🤞🤞🤞🤞

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sanjarka88
    17. Siječanj 2021. 18:21

lavanya 🌷 🔜🤰

Ne mora biti 
    To ovisi od žene do žene i o lh trakicama 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Siječanj 2021. 18:24

▪Marty

lavanya 🌷 🔜🤰

Lavanya ne znam kakva je u slucaju trudnoce, ali htjela bih ti samo reci da je meni pred 2 mj bila jako tamna lh trakica 2 dana prije nego je m dosla.. pa ako ti bude pozitivna da se ne ponadas ono previse za svaki slucaj, najpouzdaniji je ipak hcg❤ drzim ti 🤞🤞🤞🤞

Lh zna nekim ženama potamnit prije menge 
    Tako da zapravo nema pravila 
    No cesto je tamna lh znak trudnoce
    Kad pricam o tamnoj lh 12-13dpo to bude pik 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.