Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    17. Siječanj 2021. 21:18

Bok curee! Nisam se baš javljala, al vas čitam i pratim i svima držim ogromne 🤞🤞🤞 za ove cikluse! 
    Ne mogu svima zapamtit imena, al žao mi je ako su došle M i minusi na testovima i samo hrabro u nove cikluse. Sretno svima s pregledima isto!
    Meni danas 9dc, odlučili smo ovaj ciklus MM i ja za hopsanje-manje je više 😊😹 hopsamo al necemo prečesto pa ćemo vidjeti, kad trakica počne tamniti ćemo malo češće i opušteno, bez presinga i razmišljanja 🥰😄

Lucija 16.12.2021.💗

• queen993
    17. Siječanj 2021. 21:27

Lisa27 👶🧸🎀

queen993

Pozdrav. Nadam se da nije problem sto ovdje pisem.
    Imam 28 godina i u septembru 2019 sam rodila. Od tada samo jednom sam imala menstruaciju, u julu prosle godine. Dojim, mada sad je to 1-2 puta dnevno. Pokusavamo vec duze vrijeme ali nista se ne desava.
    Eh sad. Odnos smo imali 7.01. Da bih ja 12.01. na papiru vidjela gusci iscjedak prosaran krvlju. Uz to osjetila sam bolove u desnom jajniku. Od tada imam nekakve napadaje gladi a taj iscjedak se pojavio opet u cetvrtak, 15.01.
    Imam onako tupe bolove u stomaku, bole me misici, stomak je uzasno napuhan, konstantno sam malaksala i spava mi se. Je li imala neka slicne simptome a da se ispostavilo da je trudnoca u pitanju? Uzasno me strah kupiti test a i necu biti u mogucnosti jos par dana da ga uzmem tako da bih voljela znati ima li barem malkice nade. Hvala punooo

Pozdrav, da li pratiš ciklus Lh trakicama? Ili po nečemu znaš kada ti je bila ovulacija? Mozda je moguce ako ti je ovulacija bila bas tada oko 7.1. 🙂

Nisam pratila jer jos uvijek nemam menstruaciju pa ne znam ni kad bih provjeravala. Inace su mi prije ciklusi takodjer bili neredovni a na pregledu navodno sve ok. Inace dan pred odnos mi je iscjedak bio obilniji (inace je slab, skoro da ga i nema) pa sam se nadala da bi mogo biti to. 
    U prvoj trudnoci nisam ni znala da sam trudna do 8 sedmice jer sam imala malkice krvarenja (vise kao iscjedak) i mislila da cu dobiti. Kasnije sam slucajno uradila test ne nadajuci se i bile su dvije crtice. Zadnjih mjeseci stalno radim testove i vise sam razocarana i bojim se i pogledati 😔

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    17. Siječanj 2021. 21:53

Ancioooo i meni je tako recenooo....zato ja cekaaaam da makar zakasniii...nadam seee da nece vjestica docii...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Ginny
    17. Siječanj 2021. 21:54

Hopeforyou

anci000 🔜🤰🏼

Kod mene do prije dva dana muke po piku, briga na veliko a jučer bio 4.28 po Premom app i evo sad 2.38
    https://ibb.co/z7GPN0n
    Nadam se da sam plodna ultra pa još ne popusta 😅😅
    U svakom slučaju od sutra odbrojavanje 🤞🏼🤞🏼

Ovo je predivno! Nadam se da ce se nesto zakuhati,bilo bi fer sa ovakvim pikom 🤞🏻☺️

Nego imam jedno mozda blesavo pitanje… Hopsali malo muz i ja jutros i sjetim se da prekosutra imam taj pregled kod privatnika,vjerojatno i ultrazvuk..e sad mene zanima,moze li sperma nakon toliko vremena utjecati na kvalitetu “vidljivosti” na ultrazvuku? Ja mislim da je 40+ sati previse i ne bi trebalo,ali opet ne znam pa ako koja od vas zna 🤭 kazem,malo glupo i blesavo pitanje,al znate onu,poslije j* nema kajanja jel,a prije toga nisam uopce razmisljala o tome 🤣🤣

Ako ti ne radi briseve ili papu onda nema smetnje. Ja sam sad bila na uzv 12h nakon odnosa i gin nije nista komentirao🤷‍♀️ 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

17. Siječanj 2021. 22:11

Lisa27 👶🧸🎀

petra1997

Pozdrav cure, nova sam tu, mlada sam i imam punoo pitanja.
    Naime udala sam se prije 4 mj i od tad radimo na bebi ja i muž. Išla sam kod ginekologice na pregled 2x prošle g pošto sam inala cistu na jajniku prije 2g i odstranjena mi je ona i malo lijevog. jajnika, ugl nalazi i sve je uredu. 😄
    Pratili smo plodne dane, ovulaciju, ali još ne uspijeva pa sam zabrinuta iako vidim, čitam po forumima kolko je ženama tribalo da zatrudne ali opet do sad mi se uvijek činilo da to kad jednom spavaš odma zatrudniš 😆
    Uvik pri odnosima ostanem ležati, čitala sam da to potpomaže u tome, isto više puta odnose imala. Kupovala sam test svaki mj u nadi da ima nepto, međutim ništa samo jedan minusić. Pa neznam šta da mislim… 🤔🤔

Dobrodošla 🙂 znam kako ti je, meni dosta pomažu LH trakice i mjerenje bazalne temperature pa makar znam kada je bila ovulacija. Kako pratis plodne dane? Ako gledas samo po kalendaru možda krive dane hvatate

Gledam po kalendaru i pratim po cervikalnoj sluzi

17. Siječanj 2021. 22:12

Lyra

Inna ma ne brini puno oko toga sto si pila i ostaloga. Ne vjerujem nekako da si se oblokavala😅❤️drzim fige da M ne dodje🤞

Sanjalica vibramooo ~~~ i ja sam 8 dpo. Znam da ti je tesko, i svaka cast na tome sto ces dobrano pricekati na test❤️

Mar21ina mozda je bio neki hematom ili cista, bitno da je proslo. Drzi se🥰

Petra dobrodosla i brzo osla! 4mj stvarno nije dugo iako se mozda tako cini. Samo radite dalje i bit ce🥰pratis ovulaciju trakicama ili kako?

Marty vanish bijeli testovi hahaha al si me nasmijala :)

Pratim ovulaciju po cervikalnoj sluzi i kalendaru 

Gumbica
    17. Siječanj 2021. 22:18

Vecer samo da javim da menge jos nema, sutra bi onda trebao bit 1.dan kasnjenja pa cemo vidjet dal ce doc, u iscekivanju sam pri svakom odlasku na wc 🙈

👩🏻‍🦰 22
    🧔🏻23
    👶🏻18 mj
    Krenuli po gumbica br2 11/20
    11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
    👩‍❤️‍💋‍👨 5god
    👰🏻🤵🏻 7mj

• Lyra
    17. Siječanj 2021. 22:33

▪Marty

😂😂😂😂 sad kuzim haha, totalno sam te krivo pokopcala.
    inace su cure ranije pisale da se i na taj nacin navodno moze napraviti test za trudnocu znaci fakat sa vanishom u prahu pa sam na to pomislila 😜

Ajme pa ja ne vjerujem 😁 
    Dobro je, nemam vanisha u prahu 🤣
    Nemam ni nikakvih testova, a narucila iz UK, zaboravila na Brexit, imam filing da necu ni iduci ciklus nista testat 😅 

👦 11/2017 👶 9/2020

▪Marty
    17. Siječanj 2021. 23:03

Lyra

▪Marty

😂😂😂😂 sad kuzim haha, totalno sam te krivo pokopcala.
    inace su cure ranije pisale da se i na taj nacin navodno moze napraviti test za trudnocu znaci fakat sa vanishom u prahu pa sam na to pomislila 😜

Ajme pa ja ne vjerujem 😁
    Dobro je, nemam vanisha u prahu 🤣
    Nemam ni nikakvih testova, a narucila iz UK, zaboravila na Brexit, imam filing da necu ni iduci ciklus nista testat 😅

https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/lifestyle/cetiri-uradi-sam-testova-za-trudnocu-koje-mozete-napraviti-kod-kuce-1303496
    citaj 😂 a secera sigurno imas tak da sasvim lako ces ti jos testati 😜😜

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    17. Siječanj 2021. 23:05

Gumbica

Vecer samo da javim da menge jos nema, sutra bi onda trebao bit 1.dan kasnjenja pa cemo vidjet dal ce doc, u iscekivanju sam pri svakom odlasku na wc 🙈

navijam da ne dode 🤞🤞🍀🍀 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.