Lisa27, meni temperatura često varira, zato ju ni ne mjerim. Bazalna temp je fora stvar, ali nažalost nije pouzdana za sve žene.
Probudila sam se danas sa narančasto smeđim iscjetkom, sise i dalje kao 2 utega. Bojim se da mi se od ovih noćnih smjena sve poremetilo.
Vidjet ćemo 😀 totalno cudno..
Da li si vec prije imala taj narancasto smeđi? Mozda stvarno je implantacija
Imala sam dan prije nego bi došla M. Ovaj put je 3-4 dana prerano stiglo. 😁
Dobar znak 😁
Aj ti pisni nesto za 2 dana ako imas koji osjetljiviji test 🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutroo curkeee...ja prijavljujem 25dc (8dpo) tempica 36,98°....
Bolne grudiii,posebno dio ispod ruke ( pazuha) ...uzas....nadam se na dobroo 😌🙏
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Jutroo curkeee…ja prijavljujem 25dc (8dpo) tempica 36,98°….
Bolne grudiii,posebno dio ispod ruke ( pazuha) …uzas….nadam se na dobroo 😌🙏
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Kad piskis? 🥳
Gumbica ima li sta nova?
LazyO sta je kod tebe?
Jutro cure 💕
Lisa držim fige da je u pitanju taj impl.pad 🙏🤞🤞 neka sad samo raste 🙏🙏🤞🤞🤞🍀🍀
Jutro!
Nije mi baš dobro, krepao mi internet i izgleda će morati tehničar dolaziti. A sutra krećem raditi, radim od doma i internet mi jako treba. Ovaj mobilni ne podnosi baš najbolje pozive 😕 Al preživjeti ću nekako.
Ugl, tempica mrvicu pala, neću to uopće uzimati u obzir. Peckanje u bradavicama pristuno. Ostalo ništa. Možda i bolje da nema ništa, pa da se manje razočaram kad stigne m 🤣
Inna dok ne stigne, ništa nije gotovo 🤞🤞 A nemoj se gristi što si si dozvolila malo uživanja.
Marty nek taj pad stvarno bude implantacija kak Sanjarka kaže 🤞🤞🤞🤞
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sanjarka ne piskim prije 01.02.... Znaci trebam ne dobiti 21.01. eventualno 24.01. ( jer varira mi ciklus nekada 28 dana a nekada 30)...tako da sam sebi obecala da ne piskim dok mi par dana ne zakasni...🤷 prosli puta sam prerano piskila i desilo se to sto se desilo...bojim se ponovo kroz to prolaziti....
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Sanjarka ne piskim prije 01.02…. Znaci trebam ne dobiti 21.01. eventualno 24.01. ( jer varira mi ciklus nekada 28 dana a nekada 30)…tako da sam sebi obecala da ne piskim dok mi par dana ne zakasni…🤷 prosli puta sam prerano piskila i desilo se to sto se desilo…bojim se ponovo kroz to prolaziti….
Ja sam tako prvu t piškila tek kad mi je kasnila 7 dana. Ali baš sam nekako bila sigurna da jesam čim nije došla na vrijeme.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita i ja necu da piskim prije nego mi par dana zakasni ( ako zakasni )....tako da cekam do 01.02. ako vjestica ne dodje da piskim...aaa ako dodje idemo dalje u nove pobjede 🤗🤗
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Hej cure evo javljam se i ja malo.☕
Nisam uspjela sve popratiti..
Držim fige svim piškilicama. Ja ne želim razočarenje pa ne budem piškila s vama jer moja tetka treba stići 26.1.
Ko što Sanjalica kaže tek ako zakasni par dana onda ću piškit. Ne da mi se stresirat pa bit u bedu zbog snješka .
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Sortiraj odgovore
Najstariji