Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    17. Siječanj 2021. 19:19

Crookshanks

Lisa27 👶🧸🎀

▪Marty

Lisa27 👶🧸🎀

▪Marty

Lisa27 👶🧸🎀

Martysimptomi 0 bodova zasada haha, tako da nemam ništa za prijaviti 😀 vidjet cemo ako što bude tokom tjedna pa za vikend piškimo onda 😀 iako sam rekla da cu ja i prije piškit one kineze iz dosade 😍
    Ima li kod tebe što za prijaviti?

sad vidim u opisu da i vi pokusavate od 10.mj isto kao i mi 🙂 kod mene isto nista, ja imam jedan test u ladici jos od pretproslog mjeseca jer ovaj zadnji put nisam ni stigla piskiti kad mi je dosla 2 dana prije 😑 samo ti piski kineze, pratimmm i drzim figiceee 😉🤞🤞🤞 jeste dobro pokrili plodne dane? piskila si lh trakice?

Dosta smo se trudili, samo nismo pokrili dan ovulacije jer mi je vec bilo dosta hopsanja haha, al kako smo pokrili skoro sve dane prije o nadam se pozitivnom 🙂 do sad nismo ni jedan ciklus tako dobro pokrili pa sam bas uzbuđena..8. i 9. Mjesec smo kao počeli planirati i palo je možda dva tri hopsica ali ne tempiranih pa to ni ne racunam haha. Lh trakice piskim od 10mj a od 12. Mj mjerim i temperaturu.
    Jeste vi imali neki poseban plan ovaj ciklus ili opusteno?

oho to je super, dobro ste pokrili 😉 vidim imas pad tempice, vjerujem da je implantacija u pitanju 😍🍀
    mi smo ovaj ciklus kaj se tice pracenja o apsolutno sve prekinuli, kaj se tice odnosa nismo ih tempirali tocno u dan i sat ali smo npr svaki drugi dan imali odnos kako nam je vec doslo, i u razlicito vrijeme pa cemo vidjeti. znamo da je o otprilike 14. il 15. dan i pokrivali smo tako do 17. dc svaki drugi dan otprilike.. i bas uzivali u odnosima 😍 za razliku od forsiranja i tempiranja ranijih mjeseci.🤔 i prekinula sam s raznim odricanjima i nisam ni pila/jela nist dodatno tak da sam se puno manje stresirala ovaj mj

Nadajmo se najboljem 🙂🙂 uskoro piškimo 🤩 bas razmisljam koji test uzet, do sada sam samo CB uzimala (osim kineza) sad bi mogla neki drugi da mi donese sreću 🙂

Ni meni cb nije donio sricu, dapace, bio mi je nagativan kad sam bila trudna drugi put pa mi se zamirio 😂😂😂 al samo onaj s plusicem, digitalni mi je bio ok, al skup sport 🤷‍♀️

Totalno skup haha mislim da cu mozda probat onu obicnu trakicu iz mullera 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

▪Marty
    17. Siječanj 2021. 19:20

Lyra

Inna ma ne brini puno oko toga sto si pila i ostaloga. Ne vjerujem nekako da si se oblokavala😅❤️drzim fige da M ne dodje🤞

Sanjalica vibramooo ~~~ i ja sam 8 dpo. Znam da ti je tesko, i svaka cast na tome sto ces dobrano pricekati na test❤️

Mar21ina mozda je bio neki hematom ili cista, bitno da je proslo. Drzi se🥰

Petra dobrodosla i brzo osla! 4mj stvarno nije dugo iako se mozda tako cini. Samo radite dalje i bit ce🥰pratis ovulaciju trakicama ili kako?

Marty vanish bijeli testovi hahaha al si me nasmijala :)

😂😂😂😂 sad kuzim haha, totalno sam te krivo pokopcala. 
    inace su cure ranije pisale da se i na taj nacin navodno moze napraviti test za trudnocu znaci fakat sa vanishom u prahu pa sam na to pomislila 😜

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Ginny
    17. Siječanj 2021. 19:26

Lisa27 👶🧸🎀

Crookshanks

Lisa27 👶🧸🎀

▪Marty

Lisa27 👶🧸🎀

▪Marty

Lisa27 👶🧸🎀

Martysimptomi 0 bodova zasada haha, tako da nemam ništa za prijaviti 😀 vidjet cemo ako što bude tokom tjedna pa za vikend piškimo onda 😀 iako sam rekla da cu ja i prije piškit one kineze iz dosade 😍

sad vidim u opisu da i vi pokusavate od 10.mj isto kao i mi 🙂 kod mene isto nista, ja imam jedan test u ladici jos od pretproslog mjeseca jer ovaj zadnji put nisam ni stigla piskiti kad mi je dosla 2 dana prije 😑 samo ti piski kineze, pratimmm i drzim figiceee 😉🤞🤞🤞 jeste dobro pokrili plodne dane? piskila si lh trakice?

Dosta smo se trudili, samo nismo pokrili dan ovulacije jer mi je vec bilo dosta hopsanja haha, al kako smo pokrili skoro sve dane prije o nadam se pozitivnom 🙂 do sad nismo ni jedan ciklus tako dobro pokrili pa sam bas uzbuđena..8. i 9. Mjesec smo kao počeli planirati i palo je možda dva tri hopsica ali ne tempiranih pa to ni ne racunam haha. Lh trakice piskim od 10mj a od 12. Mj mjerim i temperaturu.

oho to je super, dobro ste pokrili 😉 vidim imas pad tempice, vjerujem da je implantacija u pitanju 😍🍀
    mi smo ovaj ciklus kaj se tice pracenja o apsolutno sve prekinuli, kaj se tice odnosa nismo ih tempirali tocno u dan i sat ali smo npr svaki drugi dan imali odnos kako nam je vec doslo, i u razlicito vrijeme pa cemo vidjeti. znamo da je o otprilike 14. il 15. dan i pokrivali smo tako do 17. dc svaki drugi dan otprilike.. i bas uzivali u odnosima 😍 za razliku od forsiranja i tempiranja ranijih mjeseci.🤔 i prekinula sam s raznim odricanjima i nisam ni pila/jela nist dodatno tak da sam se puno manje stresirala ovaj mj

Nadajmo se najboljem 🙂🙂 uskoro piškimo 🤩 bas razmisljam koji test uzet, do sada sam samo CB uzimala (osim kineza) sad bi mogla neki drugi da mi donese sreću 🙂

Ni meni cb nije donio sricu, dapace, bio mi je nagativan kad sam bila trudna drugi put pa mi se zamirio 😂😂😂 al samo onaj s plusicem, digitalni mi je bio ok, al skup sport 🤷‍♀️

Sve je to isto samo ovo je lipse upakirano jel 😂 kao lh trakice vs cb ovulacijski 🤷‍♀️ 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    17. Siječanj 2021. 19:38

Lyra

Inna ma ne brini puno oko toga sto si pila i ostaloga. Ne vjerujem nekako da si se oblokavala😅❤️drzim fige da M ne dodje🤞

Sanjalica vibramooo ~~~ i ja sam 8 dpo. Znam da ti je tesko, i svaka cast na tome sto ces dobrano pricekati na test❤️

Mar21ina mozda je bio neki hematom ili cista, bitno da je proslo. Drzi se🥰

Petra dobrodosla i brzo osla! 4mj stvarno nije dugo iako se mozda tako cini. Samo radite dalje i bit ce🥰pratis ovulaciju trakicama ili kako?

Marty vanish bijeli testovi hahaha al si me nasmijala :)

Lyra sta da radiimm..ne zelim da se razocaram ili da ponovo ugledam plusic pa opet biohemijska...ne znam kako bih sve to ponovo podnijela...zato mi je bolje i sigurnije da pricekam da mi zakasnii...i onda ce tamam da bude i za pregled ako bude plusis...tako da na meni je samo da cekaaaam...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

▪Marty
    17. Siječanj 2021. 20:00

anci000 🔜🤰🏼

Kod mene do prije dva dana muke po piku, briga na veliko a jučer bio 4.28 po Premom app i evo sad 2.38
    https://ibb.co/z7GPN0n
    Nadam se da sam plodna ultra pa još ne popusta 😅😅
    U svakom slučaju od sutra odbrojavanje 🤞🏼🤞🏼

🤞🤞🤞🤞💕

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Lisa27 👶🧸🎀
    17. Siječanj 2021. 20:15

anci000 🔜🤰🏼

Kod mene do prije dva dana muke po piku, briga na veliko a jučer bio 4.28 po Premom app i evo sad 2.38

Znam kako je to haha meni je ovaj zadnji pik trajao dva dana i nikad kraja vec mi je bilo dosta i hopsanja i svega haha jer inace do sada bi ga jedva uhvatila na par sati 😀 čak sam negdje gledala da je moguce da ova jajnika ovuliraju dan za danom pa onda to sve toliko traje 😀😀😀 tako da možda i dobijemo blizance, ja bi bas voljela 🥰 i moj M je blizanac

Lisa27 👶🧸🎀
    17. Siječanj 2021. 20:17

Crookshanks

Lisa27 👶🧸🎀

Crookshanks

Lisa27 👶🧸🎀

▪Marty

Lisa27 👶🧸🎀

▪Marty

Lisa27 👶🧸🎀

Sve je to isto samo ovo je lipse upakirano jel 😂 kao lh trakice vs cb ovulacijski 🤷‍♀️

Pa i je da haha samo sta mi taj cb zna bacat lazne sjene tako da ga necu vise 😀😀 samo mozda digitalac za potvrdu

17. Siječanj 2021. 20:18

anci000 🔜🤰🏼

Ovo je predivno! Nadam se da ce se nesto zakuhati,bilo bi fer sa ovakvim pikom 🤞🏻☺️

Nego imam jedno mozda blesavo pitanje... Hopsali malo muz i ja jutros i sjetim se da prekosutra imam taj pregled kod privatnika,vjerojatno i ultrazvuk..e sad mene zanima,moze li sperma nakon toliko vremena utjecati na kvalitetu “vidljivosti” na ultrazvuku? Ja mislim da je 40+ sati previse i ne bi trebalo,ali opet ne znam pa ako koja od vas zna 🤭 kazem,malo glupo i blesavo pitanje,al znate onu,poslije j* nema kajanja jel,a prije toga nisam uopce razmisljala o tome 🤣🤣

Sarita_00
    17. Siječanj 2021. 20:34

Hopeforyou

anci000 🔜🤰🏼

Ovo je predivno! Nadam se da ce se nesto zakuhati,bilo bi fer sa ovakvim pikom 🤞🏻☺️

Nego imam jedno mozda blesavo pitanje… Hopsali malo muz i ja jutros i sjetim se da prekosutra imam taj pregled kod privatnika,vjerojatno i ultrazvuk..e sad mene zanima,moze li sperma nakon toliko vremena utjecati na kvalitetu “vidljivosti” na ultrazvuku? Ja mislim da je 40+ sati previse i ne bi trebalo,ali opet ne znam pa ako koja od vas zna 🤭 kazem,malo glupo i blesavo pitanje,al znate onu,poslije j* nema kajanja jel,a prije toga nisam uopce razmisljala o tome 🤣🤣

Ja sam u 12.mj imala pregled u plodnim danima 🤣 Pregled mi je bio u subotu, mi smo hopsali četvrtak. Nije bilo nikakvih problema. Baš htjela da pokrijemo sve dane, računala taman da mi je O u petak i taj petak nismo mogli. Na kraju je O bila u nedjelju 😅 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    17. Siječanj 2021. 20:38

Kod vas spremni testovi već naveliko, moj još u trgovini 🤣 Mislim da će biti onaj iz Mullera. Ako dočekam nedjelju. Želim biti strpljiva, a opet me ubi znatiželja 🙈 Pomalo me popušta dobar osjećaj. 
    Anci ja se nadam da će toliki pik urodit plodom 🤞🤞

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.