Maca zao mi je, al ako sam dobro zapamtila tek ste krenuli, bit ce ❤️
Jesmo tek u decembru smo poceli….a imam kcerkicu od 3 i pol godine…i s njom sam ostala od prvi put zato mi ovo tesko pada…
Ma nemoj da ti to tesko pada
25% šanse imamo zatrudnit u svakom ciklusu i pogođene plodne dane
Imam ja 3 trudnoce iza sebe
2 iz prve, 1 iz druge… A evo sad idemo u 3. Ciklus pokusaja 🤷♀️
Tako je kako je. Bit ce vec, samo hrabro ❤️
Ma malo sam potonula al bit ce.....samo imam sad velike bolove, citav dan sam u krevetu sto je tesko kad imas trogodisnje dijetd,,ma cim budu plodni idem u napad..🤦🤦
Anchioo pikcina ❤️ nek bude sretno🤞
Sarita super ti graf izgleda 🤩
Sanjarka88 drugo smo iz druge, tili smo malu razliku al nismo se nadali da ce se tako brzo uhvatit 😂
Cilo vrime se trudimo od kiretaze al nista se ne događa 😏 ovo je 14-15 ciklus vec 🤔🙈
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Anchioo pikcina ❤️ nek bude sretno🤞
Sarita super ti graf izgleda 🤩
Sanjarka88 drugo smo iz druge, tili smo malu razliku al nismo se nadali da ce se tako brzo uhvatit 😂
Cilo vrime se trudimo od kiretaze al nista se ne događa 😏 ovo je 14-15 ciklus vec 🤔🙈
Uf 😒
Muz ima neku dijagnozu ako sam dobro zapamtila?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pi pi 24.01 🤞🏻🥳🤞🏻🍀🙏🍀NesTlozaLisa27Sarita_00
Hej hej! u zaostatku sam od jucer, nisam jos sve procitala al molim te i mene za 24. na listu za piskenje 😊 osim ako ne dode kolegica prije 😵 bilo bi joj vrijeme da nee dode 😜 nego mogla bi i ti s nama na listu, vidim da si se ful opskrbila testicima 😅👌 kraljice ❤
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Uf 😒
Muz ima neku dijagnozu ako sam dobro zapamtila?
Da, al to smo tek nekidan saznali, ne znamo otkad je takvo stanje 😂😂🤷♀️
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Marty ovaj mjesec mi se čini da će biti plusić party
Monstera joj nadam se..sad me pocela opet loviti bas luda zelja kak se dan za ne dobit blizi.. 🙂 kaj ima kod tebe, imate strategiju kakvu za ovaj ciklus?
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Lavanya zao mi je draga, znam jako dobro taj osjecaj kao i sve tu cure nazalost😔 saljem ti zagrljaj ❤ iako jos nije gotovo do dok ne dode vjestica! 😘😘😘😘 mene ti vec sad malo strah drugog vikenda, bijelog testica i m.. ali opet cemo mi bit jake i prebroditi to sve i dalje u nove hopsice i pokusaje 🙂 budeee! 💝
Stormy nemoj brinuti, vjerujem da je sve to ok i da se samo malo pomaknulo, sigurno nista alarmantno. doci ce to na svoje ❤ 😘
Lyra kako si ti danas? ja nemam nikakve simptome jos, tj bole me noge i donji dio leda al sam danas bila u sopingu pa sam se nahodala tak da 🙈😅 ah simptomi i "simptomi"
Sarita tvoje stanje sa simptomima i tempicom mi se bas jako svida 🤞🤞🍀🍀
Watson 💕💕 hvala ti.. sam.ne kuzim zasto se onda ne ulovi.. svi nalazi mi super, i ja sam uspjevala svaki mj na zelenim trakicama uloviti bas pikcinu dok sam ih pisala a cure se ljute na te zelene da tesko pik ulove.. eto ne znam..
Lisa da cujem simptome hihi 🤔🙄😁 oprosti ako si pisala nesto al bila sam u zaostatku pa nisam sve polovila i upamtila😘
Anci pik nad pikovima 😍 sretnoooo ti 🤞🤞
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ja sam u 23. dc, s napetim cicama, bolnim na jači dodir. Tipičan moj PMS.
Ovo je 3. mjesec rada, i već vidim da opet neću stići piškiti jer doći će M 🤪
nadam se da ce ti bas biti kontra i da ces moorati piskiti 😊😊😊
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Marty simptomi 0 bodova zasada haha, tako da nemam ništa za prijaviti 😀 vidjet cemo ako što bude tokom tjedna pa za vikend piškimo onda 😀 iako sam rekla da cu ja i prije piškit one kineze iz dosade 😍
Ima li kod tebe što za prijaviti?
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji