Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    17. Siječanj 2021. 18:26

mar21ina

Sanjarka88 🐰

Pi pi 24.01 🤞🏻🥳🤞🏻🍀🙏🍀NesTlozaLisa27

I ja se pridružujem piskilicama za 24.1. Moja ne bi trebala doći 26.1
    Oprostite što uvijek kasnim s uključivanjem u razgovore, jer isto kao što je jedna cura rekla preko mobitela sam na forumu pa dok dođem do kraja svih stranica vec zaboravim i nickove i što je koja pisala. A zadnjih dana nisam bas redovna ovdje ni u čitanju jer mi je od prijateljice mama iznenada umrla, pa mi nije do ničega iskreno. Stres je ogroman, čak sam i 5 dana nakon O prokrvarila, samo jednom, ali je bilo jako…pa ne znam ni sta je to. Ali evo nadam se i ne opisujem ciklus, pa ću piskiti s vama 24.1 🙂

Mozda implantacija?🤞🏻🤞🏻🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

▪Marty
    17. Siječanj 2021. 18:37

Sanjarka88 🐰

▪Marty

lavanya 🌷 🔜🤰

Cure bas razmisljam nesto pa me zanima…u slucaju trudnoca, dal je lh trakica uvijek pozitivna ili ne mora biti tako?🤔🤔
    Lavanya ne znam kakva je u slucaju trudnoce, ali htjela bih ti samo reci da je meni pred 2 mj bila jako tamna lh trakica 2 dana prije nego je m dosla.. pa ako ti bude pozitivna da se ne ponadas ono previse za svaki slucaj, najpouzdaniji je ipak hcg❤ drzim ti 🤞🤞🤞🤞

Lh zna nekim ženama potamnit prije menge
    Tako da zapravo nema pravila
    No cesto je tamna lh znak trudnoce
    Kad pricam o tamnoj lh 12-13dpo to bude pik

meni nije bila toliko tamna na 12dpo kao pik al ponadala se jesam 😜 tamna je bila prilicno🙄 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

17. Siječanj 2021. 18:37

▪Marty

lavanya 🌷 🔜🤰

Cure bas razmisljam nesto pa me zanima…u slucaju trudnoca, dal je lh trakica uvijek pozitivna ili ne mora biti tako?🤔🤔
    Lavanya ne znam kakva je u slucaju trudnoce, ali htjela bih ti samo reci da je meni pred 2 mj bila jako tamna lh trakica 2 dana prije nego je m dosla.. pa ako ti bude pozitivna da se ne ponadas ono previse za svaki slucaj, najpouzdaniji je ipak hcg❤ drzim ti 🤞🤞🤞🤞

Ma necu uopce piskiti lh... sigurna sam da, nazalost, dolazi vjestica... 
    Znaci to ipak nije bas pouzdano 
    Hvala ti na 🤞🤞 ❣

Lisa27 👶🧸🎀
    17. Siječanj 2021. 18:43

queen993

Pozdrav. Nadam se da nije problem sto ovdje pisem.
    Imam 28 godina i u septembru 2019 sam rodila. Od tada samo jednom sam imala menstruaciju, u julu prosle godine. Dojim, mada sad je to 1-2 puta dnevno. Pokusavamo vec duze vrijeme ali nista se ne desava.
    Eh sad. Odnos smo imali 7.01. Da bih ja 12.01. na papiru vidjela gusci iscjedak prosaran krvlju. Uz to osjetila sam bolove u desnom jajniku. Od tada imam nekakve napadaje gladi a taj iscjedak se pojavio opet u cetvrtak, 15.01.
    Imam onako tupe bolove u stomaku, bole me misici, stomak je uzasno napuhan, konstantno sam malaksala i spava mi se. Je li imala neka slicne simptome a da se ispostavilo da je trudnoca u pitanju? Uzasno me strah kupiti test a i necu biti u mogucnosti jos par dana da ga uzmem tako da bih voljela znati ima li barem malkice nade. Hvala punooo

Pozdrav, da li pratiš ciklus Lh trakicama? Ili po nečemu znaš kada ti je bila ovulacija? Mozda je moguce ako ti je ovulacija bila bas tada oko 7.1. 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    17. Siječanj 2021. 18:47

petra1997

Pozdrav cure, nova sam tu, mlada sam i imam punoo pitanja.
    Naime udala sam se prije 4 mj i od tad radimo na bebi ja i muž. Išla sam kod ginekologice na pregled 2x prošle g pošto sam inala cistu na jajniku prije 2g i odstranjena mi je ona i malo lijevog. jajnika, ugl nalazi i sve je uredu. 😄
    Pratili smo plodne dane, ovulaciju, ali još ne uspijeva pa sam zabrinuta iako vidim, čitam po forumima kolko je ženama tribalo da zatrudne ali opet do sad mi se uvijek činilo da to kad jednom spavaš odma zatrudniš 😆
    Uvik pri odnosima ostanem ležati, čitala sam da to potpomaže u tome, isto više puta odnose imala. Kupovala sam test svaki mj u nadi da ima nepto, međutim ništa samo jedan minusić. Pa neznam šta da mislim… 🤔🤔

Dobrodošla 🙂 znam kako ti je, meni dosta pomažu LH trakice i mjerenje bazalne temperature pa makar znam kada je bila ovulacija. Kako pratis plodne dane? Ako gledas samo po kalendaru možda krive dane hvatate

Lisa27 👶🧸🎀
    17. Siječanj 2021. 18:51

▪Marty

Lisa27 👶🧸🎀

▪Marty

Lisa27 👶🧸🎀

Martysimptomi 0 bodova zasada haha, tako da nemam ništa za prijaviti 😀 vidjet cemo ako što bude tokom tjedna pa za vikend piškimo onda 😀 iako sam rekla da cu ja i prije piškit one kineze iz dosade 😍
    Ima li kod tebe što za prijaviti?

sad vidim u opisu da i vi pokusavate od 10.mj isto kao i mi 🙂 kod mene isto nista, ja imam jedan test u ladici jos od pretproslog mjeseca jer ovaj zadnji put nisam ni stigla piskiti kad mi je dosla 2 dana prije 😑 samo ti piski kineze, pratimmm i drzim figiceee 😉🤞🤞🤞 jeste dobro pokrili plodne dane? piskila si lh trakice?

Dosta smo se trudili, samo nismo pokrili dan ovulacije jer mi je vec bilo dosta hopsanja haha, al kako smo pokrili skoro sve dane prije o nadam se pozitivnom 🙂 do sad nismo ni jedan ciklus tako dobro pokrili pa sam bas uzbuđena..8. i 9. Mjesec smo kao počeli planirati i palo je možda dva tri hopsica ali ne tempiranih pa to ni ne racunam haha. Lh trakice piskim od 10mj a od 12. Mj mjerim i temperaturu.
    Jeste vi imali neki poseban plan ovaj ciklus ili opusteno?

oho to je super, dobro ste pokrili 😉 vidim imas pad tempice, vjerujem da je implantacija u pitanju 😍🍀
    mi smo ovaj ciklus kaj se tice pracenja o apsolutno sve prekinuli, kaj se tice odnosa nismo ih tempirali tocno u dan i sat ali smo npr svaki drugi dan imali odnos kako nam je vec doslo, i u razlicito vrijeme pa cemo vidjeti. znamo da je o otprilike 14. il 15. dan i pokrivali smo tako do 17. dc svaki drugi dan otprilike.. i bas uzivali u odnosima 😍 za razliku od forsiranja i tempiranja ranijih mjeseci.🤔 i prekinula sam s raznim odricanjima i nisam ni pila/jela nist dodatno tak da sam se puno manje stresirala ovaj mj

Nadajmo se najboljem 🙂🙂 uskoro piškimo 🤩 bas razmisljam koji test uzet, do sada sam samo CB uzimala (osim kineza) sad bi mogla neki drugi da mi donese sreću 🙂

• Lyra
    17. Siječanj 2021. 18:56

Inna ma ne brini puno oko toga sto si pila i ostaloga. Ne vjerujem nekako da si se oblokavala 😅❤️ drzim fige da M ne dodje 🤞

Sanjalica vibramooo ~~~ i ja sam 8 dpo. Znam da ti je tesko, i svaka cast na tome sto ces dobrano pricekati na test ❤️

Mar21ina mozda je bio neki hematom ili cista, bitno da je proslo. Drzi se 🥰

Petra dobrodosla i brzo osla! 4mj stvarno nije dugo iako se mozda tako cini. Samo radite dalje i bit ce 🥰 pratis ovulaciju trakicama ili kako?

Marty vanish bijeli testovi hahaha al si me nasmijala :)

👦 11/2017 👶 9/2020

Ginny
    17. Siječanj 2021. 19:09

Lisa27 👶🧸🎀

▪Marty

Lisa27 👶🧸🎀

▪Marty

Lisa27 👶🧸🎀

Martysimptomi 0 bodova zasada haha, tako da nemam ništa za prijaviti 😀 vidjet cemo ako što bude tokom tjedna pa za vikend piškimo onda 😀 iako sam rekla da cu ja i prije piškit one kineze iz dosade 😍

sad vidim u opisu da i vi pokusavate od 10.mj isto kao i mi 🙂 kod mene isto nista, ja imam jedan test u ladici jos od pretproslog mjeseca jer ovaj zadnji put nisam ni stigla piskiti kad mi je dosla 2 dana prije 😑 samo ti piski kineze, pratimmm i drzim figiceee 😉🤞🤞🤞 jeste dobro pokrili plodne dane? piskila si lh trakice?

Dosta smo se trudili, samo nismo pokrili dan ovulacije jer mi je vec bilo dosta hopsanja haha, al kako smo pokrili skoro sve dane prije o nadam se pozitivnom 🙂 do sad nismo ni jedan ciklus tako dobro pokrili pa sam bas uzbuđena..8. i 9. Mjesec smo kao počeli planirati i palo je možda dva tri hopsica ali ne tempiranih pa to ni ne racunam haha. Lh trakice piskim od 10mj a od 12. Mj mjerim i temperaturu.

oho to je super, dobro ste pokrili 😉 vidim imas pad tempice, vjerujem da je implantacija u pitanju 😍🍀
    mi smo ovaj ciklus kaj se tice pracenja o apsolutno sve prekinuli, kaj se tice odnosa nismo ih tempirali tocno u dan i sat ali smo npr svaki drugi dan imali odnos kako nam je vec doslo, i u razlicito vrijeme pa cemo vidjeti. znamo da je o otprilike 14. il 15. dan i pokrivali smo tako do 17. dc svaki drugi dan otprilike.. i bas uzivali u odnosima 😍 za razliku od forsiranja i tempiranja ranijih mjeseci.🤔 i prekinula sam s raznim odricanjima i nisam ni pila/jela nist dodatno tak da sam se puno manje stresirala ovaj mj

Nadajmo se najboljem 🙂🙂 uskoro piškimo 🤩 bas razmisljam koji test uzet, do sada sam samo CB uzimala (osim kineza) sad bi mogla neki drugi da mi donese sreću 🙂

Ni meni cb nije donio sricu, dapace, bio mi je nagativan kad sam bila trudna drugi put pa mi se zamirio 😂😂😂 al samo onaj s plusicem, digitalni mi je bio ok, al skup sport 🤷‍♀️

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

▪Marty
    17. Siječanj 2021. 19:16

lavanya 🌷 🔜🤰

▪Marty

lavanya 🌷 🔜🤰

Ma necu uopce piskiti lh… sigurna sam da, nazalost, dolazi vjestica…
    Znaci to ipak nije bas pouzdano
    Hvala ti na 🤞🤞 ❣

da, ili ocito ako je bas kao pik tamna znaci t kao sto kazu sanjarka i anci ✌ one su ipak iskusnije kaj se toga tice🤗

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    17. Siječanj 2021. 19:17

Lisa27 👶🧸🎀

▪Marty

Lisa27 👶🧸🎀

▪Marty

Lisa27 👶🧸🎀

daa🤞🤞🤞 ja imam onaj cyclotest iz ljekarne spreman🙂

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.