Hej cure, kod mene sve po starom, m jos nije dosla. Pokusavam ne nadat se previse jer si mislim da bi test jucer pokazao bar sjenu da je t u pitanju 😏 i dalje mi nije jasno od kud rozi iscjedak na papiru na 21dc jer dosad to nisam imala 🤔
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
Krenuli po gumbica br2 11/20
11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
Martysimptomi 0 bodova zasada haha, tako da nemam ništa za prijaviti 😀 vidjet cemo ako što bude tokom tjedna pa za vikend piškimo onda 😀 iako sam rekla da cu ja i prije piškit one kineze iz dosade 😍
Ima li kod tebe što za prijaviti?
sad vidim u opisu da i vi pokusavate od 10.mj isto kao i mi 🙂 kod mene isto nista, ja imam jedan test u ladici jos od pretproslog mjeseca jer ovaj zadnji put nisam ni stigla piskiti kad mi je dosla 2 dana prije 😑 samo ti piski kineze, pratimmm i drzim figiceee 😉🤞🤞🤞 jeste dobro pokrili plodne dane? piskila si lh trakice?
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Martysimptomi 0 bodova zasada haha, tako da nemam ništa za prijaviti 😀 vidjet cemo ako što bude tokom tjedna pa za vikend piškimo onda 😀 iako sam rekla da cu ja i prije piškit one kineze iz dosade 😍
Ima li kod tebe što za prijaviti?
sad vidim u opisu da i vi pokusavate od 10.mj isto kao i mi 🙂 kod mene isto nista, ja imam jedan test u ladici jos od pretproslog mjeseca jer ovaj zadnji put nisam ni stigla piskiti kad mi je dosla 2 dana prije 😑 samo ti piski kineze, pratimmm i drzim figiceee 😉🤞🤞🤞 jeste dobro pokrili plodne dane? piskila si lh trakice?
Dosta smo se trudili, samo nismo pokrili dan ovulacije jer mi je vec bilo dosta hopsanja haha, al kako smo pokrili skoro sve dane prije o nadam se pozitivnom 🙂 do sad nismo ni jedan ciklus tako dobro pokrili pa sam bas uzbuđena..8. i 9. Mjesec smo kao počeli planirati i palo je možda dva tri hopsica ali ne tempiranih pa to ni ne racunam haha. Lh trakice piskim od 10mj a od 12. Mj mjerim i temperaturu.
Jeste vi imali neki poseban plan ovaj ciklus ili opusteno?
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Uf 😒
Muz ima neku dijagnozu ako sam dobro zapamtila?
Da, al to smo tek nekidan saznali, ne znamo otkad je takvo stanje 😂😂🤷♀️
A si ti vadila kakve nalaze?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pi pi 24.01 🤞🏻🥳🤞🏻🍀🙏🍀NesTlozaLisa27Sarita_00
Hej hej! u zaostatku sam od jucer, nisam jos sve procitala al molim te i mene za 24. na listu za piskenje 😊 osim ako ne dode kolegica prije 😵 bilo bi joj vrijeme da nee dode 😜 nego mogla bi i ti s nama na listu, vidim da si se ful opskrbila testicima 😅👌 kraljice ❤
Pa i mogla bi 😂 ja cu taman lh piskit 😁💪
Pi pi 24.01 🤞🏻🥳🤞🏻🍀🙏🍀
Nes
Tloza
Lisa27
Sarita_00
Marty
Leah sestro po opuštenosti ❤️ podržavam te u sakrivanju, ja sam dala svoje testove mužu da ih spremi i rekla da mi prije 26.1. ne smije dat ma šta god ja rekla 😂😂 s obzirom da sad imamo grupno piškenje malo ranije, morat ću ić kupit jedan i prošvercat 🤭🤭
danas mi se pojavio vodenkasti iscjedak, i da izvinete, al sise su me tako svrbile da nisam mogla ručat u miru 😂😂 eto mojih prvih (ne)umišljenih simptoma 🤞
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Maco glavu gore, nemoj bit tužna ❤️ i ja sam tkao znala plakat kad dobijem, plakala bi tako tužno i specifično da me muž više nije ni pitao što je bilo već odma počne s govorom ohrabrenja i utjehe, divan mi je 🥰 da se pohvalim, sad plačem puno manje i manje "tužno i specifično" kako on kaže :P
Gumbica nek dođe i proše m šro prije da ideš u nove pobjede :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Marty ja sam ok :) nadam se nekom cudu i da nam eto upali iz prve, jer eto zasto ne, i vec vidim da cu biti malo razocarana ako ne upali. Realno ima vremena, al to sam mislila i za proslo dijete pa su me satrali vanish testovi, zbilja bih voljela to izbjeci.. mene sve boli 🤣 od nosenja jednog pa drugog malca, plus stopalo me boli cim vise hodam (slomila sam ga prije 2god), trebala bih mozda ici to opet slikati i pogledati, a ne da mi se kako je korona jos jako aktivna i tak, neodlucna sam 😅 dobila dva nova prista na vratu, to me stari prijatelj testosteron pozdravlja vidim. Nadam se da cemo imati bolje simptome uskoro obje 😅
Gumbica da nije to bilo implantacijsko? 🤞
Sanjarka dodaj na pi-pi listu i mene isto, molim te :) a mislim da su i Mar21ina i Nes u tom klubu
👦 11/2017 👶 9/2020
Jutro cure 🥰🥰🥰
Kod mene danas veliki pad temperature 🙁 dobro sam izmjerila. Da li koja ima takvo iskustvo a da nije kraj ciklusa?
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji