Sanjarka,jos sutra temp treba ostati visoka?
Piskis li sutra?🤗
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
E kad ste kod folikula, ja sam danas 19. DC, a među ostalim pregledima su mi napravili i ginekološki. Pa mi je doktorica rekla da baš imam krasne folikule 😂
I da ima još jedan baš veliki. Kažem ja Pa mislila sam da sam ovulirala prije nekoliko dana- a ona: pa meni se čini da bi i ovaj mogao puknuti. Nisam se snašla pitati dalje, al moguće je da imam 2 ovulacije? Inače nisam pratila trakicama jer mi još idemo "opušteno", ali uz redovan ciklus i osjetne ovulacije nekako sam mislila da handlam to.LazyO moguce je imat dvije ovulacije, nije uobicajeno, ali moguce je :) a moguce je i da ti samo kasni ovulacija. Imas redovite cikluse? samo vi dalje hopsajte 😁
Lyra tesko cemo hopsat uz moje opsadno stanje u stomaku, al nema veze, pomirila sam se za ovaj ciklus 😁 A i možda bih ipak trebala početi s trakicama. Mama mi je rekla da je ostajala trudna skroz izvan plodnih dana..možda je nasljedno.
Jao oprosti, ja isto napisala pa smetnula s uma ostatak 😅 nadam se da si danas bolje. Svi nalazi ok?
👦 11/2017 👶 9/2020
Piskis li sutra?🤗
Ma ne. 14dpo mora ostata visoka 😂
Piskim u četvrtak
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Piskis li sutra?🤗
Ma ne. 14dpo mora ostata visoka 😂
Piskim u četvrtak
🤔
Hajde ,brzo ce I cet 🤞🤞❤
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Lihepo je vidjeti da smo se vratile testicima, pregledima i LH trakicama ❤
Hvala svima koje su mi pozeljele srecu...
Situacija je kod mene sljedeca (KOME SE DA CITATI 😅) :Anabelaa tebe bi moglo najvise zanimati jer smo u slicnoj situaciji...
Pila sam kontracep.od 1.dana menge, nazalost nije ucinila svoje, jajnici se spremaju za ovulaciju, folikuli su vec sada veliki i nista od ovoga mjeseca 😭
Uzasno mi je bilo, rekla sam pa ne vjerujem ,sto upitnika iznad glave...
Dr je super,optimizam na entu,kaze da moram jos jedan ciklus piti kontracep.da jajnici stanu s radom pa krecemo na "posao"!
Necu s vama u jesenske bebe kako stvari stoje ali pratiri cu vas ❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ancioo drago mi je da je sve u redu proslo,bila si mi u mislima cijelo jutro! Ljubim te ❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Hvala svima koje su mi pozeljele srecu…
Situacija je kod mene sljedeca (KOME SE DA CITATI 😅) :Anabelaa tebe bi moglo najvise zanimati jer smo u slicnoj situaciji…
Pila sam kontracep.od 1.dana menge, nazalost nije ucinila svoje, jajnici se spremaju za ovulaciju, folikuli su vec sada veliki i nista od ovoga mjeseca 😭
Uzasno mi je bilo, rekla sam pa ne vjerujem ,sto upitnika iznad glave…
Dr je super,optimizam na entu,kaze da moram jos jedan ciklus piti kontracep.da jajnici stanu s radom pa krecemo na "posao"!
A bemti sve
Ali sto je takvoj ženi jos jedan ciklus pricekati 🤗
I kako neces na jesenske? Imamo jos puna 2mj sve šansu 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure jel tko zna kako se krecu cijene briseva kod privatnika?
e evo našla sam :https://www.ponudadana.hr/zdravlje/sistematski-pregledi/Paket-ginekoloskih-briseva-u-Poliklinici-LabPlus-Bris-na-Chlamydia-PCR-Mycoplasmu-i-Ureaplasmu-uz-bris-cerviksa-ili-uretre-za-399-kn-52999_1#_
Hvala ti.. i dal' je itko imao na papa testu nadene abnormalne stanice ..nekako se brinem iako mi ginekolog kaze da je to samo blaga upalica i da se ne brinem. .takodjer vidim da je stavio displazija vrata maternice nespecificirana…uopče ne znam sto je toCurka ovako, ja sam imala takav nalaz. Prvo, velikom većinom je stvarno samo upala kao što ti ginić kaže, i uglavnom je uzrokuje HPV. Dal si pozitivna na HPV?
ja jesam, i imam i ranicu na grliću maternice i zbog toga plus stres i pad imuniteta imam česte upale. kad sam dobila ovakav identičannalaz, gin me poslala na kolposkopiju i biopsiju vrata maternice kako bi točnije utvrdila kakve su to stanice i da li se razvio cin ili nešto više. kao što sam rekla većinom je to samo jača upala, a tako je i meni bilo, nalazi su bili dobri. gin će ti dati terapiju i tako riješiti stvar. nakon terapije treba ponoviti papu da vidiš dal je sve ok, a ako nije onda svakako traži gin (vjerojatno će ti i sam predložiti) kolposkopiju i biopsiju. samo smireno, sve bude ok :)
Kad sam ga pitala dal' to ima veze sa HPV-om on je rekao da ne jer bi mi bilo stavljeno sa strane oznaka HPV…dao mi je neke vaginalete i rekao je da je papa za 6mj ponovno….ali nije me slao na nista drugo…jer kao to je samo blaga upalica koja je nastala padom imuniteta…to su njegove rijeci.. i da bi bilo lose kad bi imala oznake cin ili tumori a to nemam… oprosti sto te zamaram ali da li je tebi pokazalo na papa testu da je HPV?
ma ništa ne zamaraš :) ja sam imala HPV još puno prije takvog nalaza (da, papa to pokaže abnormalnim nalazom)i to visok rizik (radila tipizaciju). tako da je onda moja gin povezala te dvije stvari i slala me dalje na pretrage, ali kažem ono da bude 100% da nije nešt ozbiljnije, isto nije radila strku oko takvog nalaza.. tak da, ja mislim da budeš riješila to vaginaletama :)
Joooj hvala ti. ...bas si me utjesila
💕💕💕💕
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Situacija je kod mene sljedeca (KOME SE DA CITATI 😅) :Anabelaa tebe bi moglo najvise zanimati jer smo u slicnoj situaciji…
Evo mene znatizeljnog padobranca, sorri mozda glupo pitanje, ali zasto jajnici moraju stati sa radom, odkud ona jajna stanica? Sorri ne kuzim se u to, a bas me zanima kako taj postupak funkcionira
Jojj 😫😫 Ljuta sam, koji si ti dan ciklusa danas?Ti si ih pila 10 dana od prvog dana I to je bolje nego kod mene..ja sam pocela tek cetvrtog,i mislim da sam imala normalnu ovulaciju bez obzira na njih.Sad ne razumijem zasto da cekas sljedeci,ako nemas nikakvu cistu,folikuli tu..Meni ih je dr dao samo zbog ciste,I toga da se ne stvori jos koja Nije pominjao da je potrebno da jajnici malo miruju.Ti ides sa stopericom na potpomognutu, nisam shvatila, ili klasicni ivf?Bas mi je zao sto moras cekati,I sa mnom ce biti slicno,sugurna sam. Mada sam vec spremna na to,izguracemo mi sljedeci mj❤
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji