Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    12. Siječanj 2021. 10:23

Watson, sretnooo ❤🤞

Lucija 16.12.2021.💗

Tommyfame
    12. Siječanj 2021. 10:24

curka93

Cure jel tko zna kako se krecu cijene briseva kod privatnika?

e evo našla sam : https://www.ponudadana.hr/zdravlje/sistematski-pregledi/Paket-ginekoloskih-briseva-u-Poliklinici-LabPlus-Bris-na-Chlamydia-PCR-Mycoplasmu-i-Ureaplasmu-uz-bris-cerviksa-ili-uretre-za-399-kn-52999_1#_

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Lisa27 👶🧸🎀
    12. Siječanj 2021. 10:30

Jutro cureee
    Evo ja malo kasnim danas, radno je od ranog jutra.
    Nadam se da je O bila jučer, nemam pojma jer nisam nista osjetila al tempica je malo skočila.. danas ne hopsamo jer mi je dosta hopsanja pa sta bude bude 😀 dosta smo se trudili haha
    Cure sretno na pregledima 🥰
    Garava čekamo test 🙂
    Kad imamo opet neko grupno pišekenje? Ja sam razmisljala da bi 24.01.pisnjula 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

curka93
    12. Siječanj 2021. 11:22

Tommyfame 🔜🤰

curka93

e evo našla sam :https://www.ponudadana.hr/zdravlje/sistematski-pregledi/Paket-ginekoloskih-briseva-u-Poliklinici-LabPlus-Bris-na-Chlamydia-PCR-Mycoplasmu-i-Ureaplasmu-uz-bris-cerviksa-ili-uretre-za-399-kn-52999_1#_

Hvala ti.. i dal' je itko imao na papa testu nadene abnormalne stanice ..nekako se brinem iako mi ginekolog kaze da je to samo blaga upalica i da se ne brinem. .takodjer vidim da je stavio displazija vrata maternice nespecificirana...uopče ne znam sto je to

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Sanjarka88
    12. Siječanj 2021. 11:37

Lisa27 👶🧸🎀

Jutro cureee
    Evo ja malo kasnim danas, radno je od ranog jutra.
    Nadam se da je O bila jučer, nemam pojma jer nisam nista osjetila al tempica je malo skočila.. danas ne hopsamo jer mi je dosta hopsanja pa sta bude bude 😀 dosta smo se trudili haha
    Cure sretno na pregledima 🥰
    Garavačekamo test 🙂
    Kad imamo opet neko grupno pišekenje? Ja sam razmisljala da bi 24.01.pisnjula 😀

Bila je o sigurno, lipo je tempica skocila 🥰
    Sretno ❤️🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lunar
    12. Siječanj 2021. 11:53

Drage cure, nije me bilo ovdje dva tjedna, sve ovo sa potresima me baš pogodilo i skroz sam nekako odustna i bez volje za pisati ali sam vas čitala i od srca vam svima želim da što prije ostvarite svoje želje i ugledate plusiće 
    Kod mene ništa novo, u trećem klomi ciklusu sam, jučer odrađena prva folikulometrija ovaj ciklus, ima par folikula, jedan je dominantan ali jučer mi je bio 10DC pa kaže dr. da je još rano, za dva dana idem opet... 
    draga Sanjarka pitala si me nedavno dal pratim O trakicama ili temperaturom, oprosti, nisam ti odgovorila... Trakicama sam pratila i to onim CB koji pokazuju smajlića...par mjeseci sam tako pratila i jednom je pokazao smajlića no kad sam otišla provjeriti progesteron u tom istom ciklusu, bio je 1.1 što ukazuje da nije bila O.. i onda sam odustala od toga... nakon toga sam krenula sa klomifenima i folikulometrijama pa se sad pouzdam u to....
    Kad opet imamo kolektivno piškenje? To mi baš nekako da nadu i strašno se veselim tom iščekivanju pa kako bude 
    Oprostite na dugom postu  

05/2022 💙 T

▪Marty
    12. Siječanj 2021. 12:08

curka93

Tommyfame 🔜🤰

curka93

e evo našla sam :https://www.ponudadana.hr/zdravlje/sistematski-pregledi/Paket-ginekoloskih-briseva-u-Poliklinici-LabPlus-Bris-na-Chlamydia-PCR-Mycoplasmu-i-Ureaplasmu-uz-bris-cerviksa-ili-uretre-za-399-kn-52999_1#_

Hvala ti.. i dal' je itko imao na papa testu nadene abnormalne stanice ..nekako se brinem iako mi ginekolog kaze da je to samo blaga upalica i da se ne brinem. .takodjer vidim da je stavio displazija vrata maternice nespecificirana…uopče ne znam sto je to

Curka ovako, ja sam imala takav nalaz. Prvo, velikom većinom je stvarno samo upala kao što ti ginić kaže, i uglavnom je uzrokuje HPV. Dal si pozitivna na HPV?
    ja jesam, i imam i ranicu na grliću maternice i zbog toga plus stres i pad imuniteta imam česte upale. kad sam dobila ovakav identičan nalaz, gin me poslala na kolposkopiju i biopsiju vrata maternice kako bi točnije utvrdila kakve su to stanice i da li se razvio cin ili nešto više. kao što sam rekla većinom je to samo jača upala, a tako je i meni bilo, nalazi su bili dobri. gin će ti dati terapiju i tako riješiti stvar. nakon terapije treba ponoviti papu da vidiš dal je sve ok, a ako nije onda svakako traži gin (vjerojatno će ti i sam predložiti) kolposkopiju i biopsiju. samo smireno, sve bude ok :)

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Samoja6
    12. Siječanj 2021. 12:14

Curke evo stigla moja prva 🧙‍♀️ nakon spontanog!
    Baš mi je čudno sad nakon toliko vremena, ali i nekako lakše... Kad prođe idemo u nove pobjede s nadom da nam neće opet trebati tako puno vremena! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Sanjarka88
    12. Siječanj 2021. 12:17

Samoja6

Curke evo stigla moja prva 🧙‍♀️ nakon spontanog!
    Baš mi je čudno sad nakon toliko vremena, ali i nekako lakše… Kad prođe idemo u nove pobjede s nadom da nam neće opet trebati tako puno vremena!

Ma nek je vise dosla 🥳🥳🥳🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

curka93
    12. Siječanj 2021. 12:22

▪Marty

curka93

Tommyfame 🔜🤰

curka93

Hvala ti.. i dal' je itko imao na papa testu nadene abnormalne stanice ..nekako se brinem iako mi ginekolog kaze da je to samo blaga upalica i da se ne brinem. .takodjer vidim da je stavio displazija vrata maternice nespecificirana…uopče ne znam sto je to
    Curka ovako, ja sam imala takav nalaz. Prvo, velikom većinom je stvarno samo upala kao što ti ginić kaže, i uglavnom je uzrokuje HPV. Dal si pozitivna na HPV?
    ja jesam, i imam i ranicu na grliću maternice i zbog toga plus stres i pad imuniteta imam česte upale. kad sam dobila ovakav identičannalaz, gin me poslala na kolposkopiju i biopsiju vrata maternice kako bi točnije utvrdila kakve su to stanice i da li se razvio cin ili nešto više. kao što sam rekla većinom je to samo jača upala, a tako je i meni bilo, nalazi su bili dobri. gin će ti dati terapiju i tako riješiti stvar. nakon terapije treba ponoviti papu da vidiš dal je sve ok, a ako nije onda svakako traži gin (vjerojatno će ti i sam predložiti) kolposkopiju i biopsiju. samo smireno, sve bude ok :)

Kad sam ga pitala dal' to ima veze sa HPV-om on je rekao da ne jer bi mi bilo stavljeno sa strane oznaka HPV...dao mi je neke vaginalete i rekao je da je papa za 6mj ponovno....ali nije me slao na nista drugo...jer kao to je samo blaga upalica koja je nastala padom imuniteta...to su njegove rijeci.. i da bi bilo lose kad bi imala oznake cin ili tumori a to nemam... oprosti sto te zamaram ali da li je tebi pokazalo na papa testu da je HPV?

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.