Pozdrav svima... neznam da li primate nive ali evo voljela bi se pridruziti... imam dilemu , molila bih ako netko ima iskustva .. imala sam kao nekakvo krverenjw od dva dana prije menstruacije sljedeca mi treba doci za 10 dana .. danas sam napravila popodne test i ovako mi pokazalo
https://ibb.co/PgFd4kG
https://ibb.co/pRPhqJT
Sto mislite?
Pozdrav svima… neznam da li primate nive ali evo voljela bi se pridruziti… imam dilemu , molila bih ako netko ima iskustva .. imala sam kao nekakvo krverenjw od dva dana prije menstruacije sljedeca mi treba doci za 10 dana .. danas sam napravila popodne test i ovako mi pokazalo
https://ibb.co/PgFd4kG
https://ibb.co/pRPhqJT
Sto mislite?
heeej, dobro došla :)
malo mi je ovo zbunjujuće.. imala si krvarenje prije menge? pa onda mengu.. pa ti sad treba doći menga za 10 dana?
mislim ako ti menga treba doći za 10 dana, onda bi rekla da si danas cca. 4.dan poslije ovulacije. a što je jakooo jakooo jakooo rano za ikakav pozitivni test..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Oprosti bas sam zbunjujuce napisala imala sam krvarenje poslije menge koju sam imala vec a ciklusi neredoviti pa ni sama neznam kad je ovulacija...ali po mom racunanju nekome za 10 dana bi trebala doci druga
Oprosti bas sam zbunjujuce napisala imala sam krvarenje poslije menge koju sam imala vec a ciklusi neredoviti pa ni sama neznam kad je ovulacija…ali po mom racunanju nekome za 10 dana bi trebala doci druga
a može biti da si imala ovulacijsko krvarenje.. rekla bi vrlo vjerojatno da je to u pitanju.
jel imas kakvu dijagnozu zbog ne redovitih ciklusa?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Lihepo je vidjeti da smo se vratile testicima, pregledima i LH trakicama ❤
Hvala svima koje su mi pozeljele srecu…
Situacija je kod mene sljedeca (KOME SE DA CITATI 😅) :Anabelaa tebe bi moglo najvise zanimati jer smo u slicnoj situaciji…
Pila sam kontracep.od 1.dana menge, nazalost nije ucinila svoje, jajnici se spremaju za ovulaciju, folikuli su vec sada veliki i nista od ovoga mjeseca 😭
Uzasno mi je bilo, rekla sam pa ne vjerujem ,sto upitnika iznad glave…
Dr je super,optimizam na entu,kaze da moram jos jedan ciklus piti kontracep.da jajnici stanu s radom pa krecemo na "posao"!
Necu s vama u jesenske bebe kako stvari stoje ali pratiri cu vas ❤
Evo mene znatizeljnog padobranca, sorri mozda glupo pitanje, ali zasto jajnici moraju stati sa radom, odkud ona jajna stanica? Sorri ne kuzim se u to, a bas me zanima kako taj postupak funkcionira
e to i mene zanima.. ja sam to sevi drugačije prezentirala :D hahahah
ja sam mislila da su u folikulu jajne stanice, i taj folikul puca kod ovulacije i onda jajne stanice putuju do maternice..putem plivači ulaze u jajnu stanicu i onda se probija u maternicu..
ne kužim.. šta ti je endometrij prije sazrio od folikula?
i watson imaš ti još fore da budeš u Jesenskim
Pa dobro si mislila,valjda…😂 Djelimo misljenje..
Mislila sam da znam vise,svaki dan nova nevjerica..Kad imas mengu,kao endometrij je nemjerljiv,znaci tanak 1,2mm…on se tako Izljsuti krvarenjem..Ja prosli ciklus na drugi dan imala endometrij 11mm..I to najdeblji do sada…I kal sve to bilo ok..izljustice se do kraja krvarenja…😏
recimo mojoj frendici je bilo da joj je endometrij bio spreman za oplodnu a foliku joj je debelo kasnio.
Pa joj je gin rekao da ništa od ovog ciklusa jer endometrij i folikul se moraju poklopiti..
kud nisam ciganka pa da znam samo što je penis i di ide ahhahah
Valjda je bolje da je endometrij sto deblji ,nebitno u kojoj su fazi folikuli?On se ne moze poceti tanjiti prije menge, mozd sano debljati I biti spreman dok folikuli dovoljno ne narastu.Mislim da je tako..osim ako za ivf ne treba biti drugacije🤷♀️
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Imam policisticne jajnike i ginekologica kaze da se to moje stanje zove oligomenoreja..
Anabelaa 11DC sam…folikuli po 12mm 😭😭😭😭
Pa zar to nije ok? Ovulacija za tri,cetiri Dana,oko 14 ilo 15,to je neka norma.To bas ne kontam..Nisam vidjela da si pomenula endometrij,njegovu debljinu?
Pa kakva je slika trebala biti uopce da si spremna na oplodnju ovaj ciklus?Nisi mi dogovorila,jeli idete na klasicni ivf ili?
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Cure jel tko zna kako se krecu cijene briseva kod privatnika?
e evo našla samCurka ovako, ja sam imala takav nalaz. Prvo, velikom većinom je stvarno samo upala kao što ti ginić kaže, i uglavnom je uzrokuje HPV. Dal si pozitivna na HPV?
ja jesam, i imam i ranicu na grliću maternice i zbog toga plus stres i pad imuniteta imam česte upale. kad sam dobila ovakav identičannalaz, gin me poslala na kolposkopiju i biopsiju vrata maternice kako bi točnije utvrdila kakve su to stanice i da li se razvio cin ili nešto više. kao što sam rekla većinom je to samo jača upala, a tako je i meni bilo, nalazi su bili dobri. gin će ti dati terapiju i tako riješiti stvar. nakon terapije treba ponoviti papu da vidiš dal je sve ok, a ako nije onda svakako traži gin (vjerojatno će ti i sam predložiti) kolposkopiju i biopsiju. samo smireno, sve bude ok :)
Kad sam ga pitala dal' to ima veze sa HPV-om on je rekao da ne jer bi mi bilo stavljeno sa strane oznaka HPV…dao mi je neke vaginalete i rekao je da je papa za 6mj ponovno….ali nije me slao na nista drugo…jer kao to je samo blaga upalica koja je nastala padom imuniteta…to su njegove rijeci.. i da bi bilo lose kad bi imala oznake cin ili tumori a to nemam… oprosti sto te zamaram ali da li je tebi pokazalo na papa testu da je HPV?
ma ništa ne zamaraš :) ja sam imala HPV još puno prije takvog nalaza (da, papa to pokaže abnormalnim nalazom)i to visok rizik (radila tipizaciju). tako da je onda moja gin povezala te dvije stvari i slala me dalje na pretrage, ali kažem ono da bude 100% da nije nešt ozbiljnije, isto nije radila strku oko takvog nalaza.. tak da, ja mislim da budeš riješila to vaginaletama :)
Joooj hvala ti. …bas si me utjesila
💕💕💕💕
ma sigurno je tako ❤ nisam ti ni ono sve trebala spominjati u prvom odgovoru al iskreno mislila sam da imas i hpv koji ti je uzrok nalazu, jer vecinom fakat je tak 🙂 drago mi je da je obrnuto i sigurna sam da bude brzo sveee 🔝🔝❤😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Anabelaa 11DC sam…folikuli po 12mm 😭😭😭😭
Tek sad citam sto si pisala tommif.Znaci ti ces raditi inseminaciju?
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Curke ja sam narucila ove trakice na linku,pa ako ima koja da ih je imala da mi kaze kakve su! Cinila mi se ok cijena obzirom na 50LH+20HCG pa da se nade 😂
Link: https://ibb.co/Lzyq130
Sortiraj odgovore
Najstariji