Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    12. Siječanj 2021. 12:51

Sanjarka88 🐰

Gumbica

Ja sam danas 24dc a u subotu, znaci na 21dc sam prilikom brisanja imala rozi iscjedak i samo se tad pojavilo. Nezz dal je implantacija 🤔 jer ne pratim trakicama, al mi smo pokrili 7,8,10,12,13,15,17,18dc dosad mi je najdulji ciklus bio 29 dana i to samo jedan, svi ostali su 26-28. Nemam nekih naznaka da bi mogla dobit nit me kj ziga ni probada. Ako pretpostavimo da je doslo do t i da je iml bila u subotu kad bi mogla radit test, doma imam onaj od 25 koji nije najosjetljiviji 😖

Op Op 🥳🥳🥳🥳🥳

Taj 25 bi mogao pokazati neka 4 dana nakon implantacije po nekoj mojoj racunici 😁

🤞🤞🤞🤞🥰

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Gumbica
    12. Siječanj 2021. 13:03

Sanjarka88 🐰

Gumbica

Ja sam danas 24dc a u subotu, znaci na 21dc sam prilikom brisanja imala rozi iscjedak i samo se tad pojavilo. Nezz dal je implantacija 🤔 jer ne pratim trakicama, al mi smo pokrili 7,8,10,12,13,15,17,18dc dosad mi je najdulji ciklus bio 29 dana i to samo jedan, svi ostali su 26-28. Nemam nekih naznaka da bi mogla dobit nit me kj ziga ni probada. Ako pretpostavimo da je doslo do t i da je iml bila u subotu kad bi mogla radit test, doma imam onaj od 25 koji nije najosjetljiviji 😖

Op Op 🥳🥳🥳🥳🥳

Taj 25 bi mogao pokazati neka 4 dana nakon implantacije po nekoj mojoj racunici 😁

Da mi se pratimo i ovaj put 😊 kakva je situacija kod tebe? Znaci teoretski bi mogla piskit sutra 🤔 al kod tih trakica me uvijek muci ono ak je minus da je prerano pa me ubije neizvjesnost haha 🙈

👩🏻‍🦰 22
    🧔🏻23
    👶🏻18 mj
    Krenuli po gumbica br2 11/20
    11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
    👩‍❤️‍💋‍👨 5god
    👰🏻🤵🏻 7mj

LazyO
    12. Siječanj 2021. 13:06

Gumbica uzmi si digitalac pa si ziher. 
    I ja držim 🤞

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Sanjarka88
    12. Siječanj 2021. 13:17

Gumbica

Sanjarka88 🐰

Gumbica

Op Op 🥳🥳🥳🥳🥳

Da mi se pratimo i ovaj put 😊 kakva je situacija kod tebe? Znaci teoretski bi mogla piskit sutra 🤔 al kod tih trakica me uvijek muci ono ak je minus da je prerano pa me ubije neizvjesnost haha 🙈

Ma ako je minus rano je i to je to 👍🏻😁

Kod mene nikad gori ciklus 
    Nisam niti umislila simptome 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

▪Marty
    12. Siječanj 2021. 13:41

curka93

▪Marty

curka93

Tommyfame 🔜🤰

curka93

Cure jel tko zna kako se krecu cijene briseva kod privatnika?

e evo našla sam :https://www.ponudadana.hr/zdravlje/sistematski-pregledi/Paket-ginekoloskih-briseva-u-Poliklinici-LabPlus-Bris-na-Chlamydia-PCR-Mycoplasmu-i-Ureaplasmu-uz-bris-cerviksa-ili-uretre-za-399-kn-52999_1#_

Hvala ti.. i dal' je itko imao na papa testu nadene abnormalne stanice ..nekako se brinem iako mi ginekolog kaze da je to samo blaga upalica i da se ne brinem. .takodjer vidim da je stavio displazija vrata maternice nespecificirana…uopče ne znam sto je to
    Curka ovako, ja sam imala takav nalaz. Prvo, velikom većinom je stvarno samo upala kao što ti ginić kaže, i uglavnom je uzrokuje HPV. Dal si pozitivna na HPV?
    ja jesam, i imam i ranicu na grliću maternice i zbog toga plus stres i pad imuniteta imam česte upale. kad sam dobila ovakav identičannalaz, gin me poslala na kolposkopiju i biopsiju vrata maternice kako bi točnije utvrdila kakve su to stanice i da li se razvio cin ili nešto više. kao što sam rekla većinom je to samo jača upala, a tako je i meni bilo, nalazi su bili dobri. gin će ti dati terapiju i tako riješiti stvar. nakon terapije treba ponoviti papu da vidiš dal je sve ok, a ako nije onda svakako traži gin (vjerojatno će ti i sam predložiti) kolposkopiju i biopsiju. samo smireno, sve bude ok :)

Kad sam ga pitala dal' to ima veze sa HPV-om on je rekao da ne jer bi mi bilo stavljeno sa strane oznaka HPV…dao mi je neke vaginalete i rekao je da je papa za 6mj ponovno….ali nije me slao na nista drugo…jer kao to je samo blaga upalica koja je nastala padom imuniteta…to su njegove rijeci.. i da bi bilo lose kad bi imala oznake cin ili tumori a to nemam… oprosti sto te zamaram ali da li je tebi pokazalo na papa testu da je HPV?

ma ništa ne zamaraš :) ja sam imala HPV još puno prije takvog nalaza (da, papa to pokaže abnormalnim nalazom) i to visok rizik (radila tipizaciju). tako da je onda moja gin povezala te dvije stvari i slala me dalje na pretrage, ali kažem ono da bude 100% da nije nešt ozbiljnije, isto nije radila strku oko takvog nalaza.. tak da, ja mislim da budeš riješila to vaginaletama :)

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Lisa27 👶🧸🎀
    12. Siječanj 2021. 13:43

Sanjarka88 🐰

Lisa27 👶🧸🎀

Jutro cureee
    Evo ja malo kasnim danas, radno je od ranog jutra.
    Nadam se da je O bila jučer, nemam pojma jer nisam nista osjetila al tempica je malo skočila.. danas ne hopsamo jer mi je dosta hopsanja pa sta bude bude 😀 dosta smo se trudili haha
    Cure sretno na pregledima 🥰
    Garavačekamo test 🙂
    Kad imamo opet neko grupno pišekenje? Ja sam razmisljala da bi 24.01.pisnjula 😀

Bila je o sigurno, lipo je tempica skocila 🥰
    Sretno ❤️🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

❤❤❤❤❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Samoja6
    12. Siječanj 2021. 13:44

LazyO

Samoja6

Curke evo stigla moja prva 🧙‍♀️ nakon spontanog!
    Baš mi je čudno sad nakon toliko vremena, ali i nekako lakše… Kad prođe idemo u nove pobjede s nadom da nam neće opet trebati tako puno vremena!

A napokon..baš je 🧙‍♀️
    Neka je došla i što prije ošla! Sad barem znaš odakle startati dalje 😊

😀 Da!
    Ali ovaj put strašno boli! Evo nakon 2 tablete jedva došla sebi! Mislim da je to već netko bio napisao da je prva men nakon missed bolila užasno! 
    Neznam što me boli, drob, leđa, noga! I obilno krvarenje! Jedva čekam kad će stati! 🤣🤣
    Grozno, grozno! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

12. Siječanj 2021. 13:46

Ancio bas mi je drago da je sve ok 🤗 i da imate zeleno svjetlo 🤞🍀

Lisa27 👶🧸🎀
    12. Siječanj 2021. 13:55

anci000 🔜🤰🏼

sanjarko meni se svida sto nema nikakvih simptoma mozda te bas iznenadi, bila sam na pregledu sve je ok
    od nje imam zeleno svjetlo, jako je ljuta na doktoricu sto me primila i na nacin njenog rada, na osnovu nicega zakljucila je neke stvari, kad mi je vadena krv trebala sam normalno bit pozvana jos jednom doci zbog bete ali eto nisam
    u svakom slucaju kaze nemoj kupovat trakice to ti je dodatni stres, desit ce se
    ja se mislim ahaaaa, necu (a vamo nedavno 50 kom stiglo)
    sutra samo moram nazvat radi nalaza ali kako stvari stoje hvala Bogu sve je u redu

Super da je sve ok 🙂🙂 jel rekla sta kad ce O? 🥰

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Sanjarka88
    12. Siječanj 2021. 14:09

anci000 🔜🤰🏼

sanjarko meni se svida sto nema nikakvih simptoma mozda te bas iznenadi, bila sam na pregledu sve je ok
    od nje imam zeleno svjetlo, jako je ljuta na doktoricu sto me primila i na nacin njenog rada, na osnovu nicega zakljucila je neke stvari, kad mi je vadena krv trebala sam normalno bit pozvana jos jednom doci zbog bete ali eto nisam
    u svakom slucaju kaze nemoj kupovat trakice to ti je dodatni stres, desit ce se
    ja se mislim ahaaaa, necu (a vamo nedavno 50 kom stiglo)
    sutra samo moram nazvat radi nalaza ali kako stvari stoje hvala Bogu sve je u redu

A nisu ti ni jednom betu vadili?
    Naravno da betu treba popratit 
    Nedaj Boze vanmatericne.... 
    Ima li folikula? 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.