Garava pa ako inace nemas ta smeđarenja / krvarenja to lako moze biti implantacija
Pa nemam inace kad mi se pojavi smeđe taj dan ili dan dva nakon prokrvarim… Tako da neznam bas sta se desava…. Sacekat cu jos par dana pa cemo vidi sta ce se desi… Kad bi mogla piski test ako uzmemo u obzir da je tipa ovo implantacijsko?
Koji test imas?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lara19 ne mogu ubacit citat jer mi je konstantno predugacak komentar pa cu ovako 😂 sto se ulja nocurka tice,njega sam ti uzela u dm-u u Zagrebu tu u Avenue Mallu,ne znam ti proizvodaca,ali ambalaza ti je duguljasta okrugla limenka sa oblozenim kartoncicem okolo,a unutra ti bude bocica s uljem,ako neto pomaze,pokusat cu pronac na internetu pa ti zaljepit ovdje. Sto se flastera tice,njih sam uzela u Muelleru,sasvim slucajno sam ih nasla, marka Duschesse, 2 komada se dobiju u pakiranju,a kostaju ti 30kn,bas sam sinoc isla uzet novi paket jer sam zeljela mirno prespavati noc i uspjela sam,a jutros sam pri tusiranju imala sto vidjeti. Jako sam zadovoljna njima jer toplina ublazi grceve a sve te ugruske i krv istjera van pa sam jako jako zadovoljna njima, danas su mi stali bolovi nakon 4 dana,s tim da sam flastere krenula tek preksinoc pred spavanje koristit i 3 su mi bila ok za jedan dan ako uzmemo u obzir da se ne bi smjeli drzati vise od 8 sati,a fora je sto ih mozes naljepiti iznutra na gacice povise uloska da ti se nasloni na kozu i prenosi toplinu ili mozes direktno na kozu,ali funkcionira jako dobro,barem meni tako da bi svakome s bolovima to preporucila ☺️
Tommyfame sretno u lovu na pik i na bebu,nadam se da ce se primiti,da necete ponovno morati cekati godinu dana 🤞🏻
Watson sretno danas 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Stormy kako si? 🤗Martyevo ok, prohodnost je iza mene, pao mi je velik teret sa leđa…ali nemam neka ocekivanja pretjerano. Danas i sutra idem na folikulometriju. Ovaj ciklus jos prirodno ako ne, trebala bih na inseminaciju.
Čitam da ti lijepo opušteno, i neka si, bravo 🥰 Sada kreće odbrojavanje i ludovanje sa simptomima oces neces 😂🙈 Mislim da si ti jedan DC ispred ili iza mene?
evo me 🙂 drago mi je da si se rijesila toga i da je iza tebe ❤ meni je gin rekla ako do ljeta ne ostvarimo t da ce me isto na prohodnost.. iako nemas ocekivanja ja drzim 🤞🤞 da se bas bas iznenadis!
pa da, uspjela sam se bar malo opustiti i sad kako kazes ocu necu pocinje napetije razdoblje ciklusa 😜 ja sam 17 dc danas ali ne znam koji dpo kad nisam pratila nicim.. al tu smo 😁 javiii za folikule obavezno!Martyhvala ti ❤😘
Tebi također držim 🤞 i da opušteno isfuraš do plusića 🥰 Tako da mislim da ti nece biti ni potrebna prohodnost 🍀
Nisi li ti trebala opet ici do ginica? Ispravi me ako grijesim…
Ja evo bila danas, folikul na lijevom 18mm, endometrij 9mm, sve ok kao i prosli ciklus. Zanimljivo je da prošli ciklus na 17DC je bio 20mm (rekla bih da mi onda raste 2mm na dan)
Pretpostavljam da ce ovulacija sutra kroz vecer/noc, prekosutra…pratim i trakicama.
Vidjet cemo, evo trakica https://ibb.co/Kxn6hqP
Ugl.pratimo se 😘
Hvalaa Stormy ❤
ne trebam ponovno na pregled, nego u petak idem vaditi progesteron :) kaže gin da vidi da li je bila ovulacija, i muž mora na spermio.
odlično za folikul i endometrij, i lijepo ti tamni trakica, bit će o danas ili sutra :) samo vi lijepo pokrivajte :)
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Tloza hahahahah genijalan opis opuštenosti. Ross je sve 😅😅
Watson sretno ❤
Garava dobro zvuči, no ako se nastavi to savjetujem ti da ideš kod dr, zlu netrebalo. Kad piškiš?
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Garava pa ako inace nemas ta smeđarenja / krvarenja to lako moze biti implantacija
Pa nemam inace kad mi se pojavi smeđe taj dan ili dan dva nakon prokrvarim… Tako da neznam bas sta se desava…. Sacekat cu jos par dana pa cemo vidi sta ce se desi… Kad bi mogla piski test ako uzmemo u obzir da je tipa ovo implantacijsko?
Koji test imas?
Jos nisam uzela planiram danas uzet, sto savjetujes?🤔Tlozahahahahah genijalan opis opuštenosti. Ross je sve 😅😅
Watsonsretno ❤
Garavadobro zvuči, no ako se nastavi to savjetujem ti da ideš kod dr, zlu netrebalo. Kad piškiš?
Nadam se da se kuha nesto🙏 daa to definitivno ako potraje jos par dana idem kod dr… Pa neznam mozda tamo za vikend? Sto savjetujete? ❤️
Uzmi u CB sa crtom on je Najosjetljiviji
I njega mozes odmah pisnut
Marty, Lovely i Leah drago mi je čuti da nas ima još opuštenih, držim fige da nam taktika uspije 🤞😊 ja sam otprilike ovako nekako opuštenahttps://images.app.goo.gl/SJ9GVmEZ6iicWURM7 😂😂 ali već će mi preći u naviku do sljedećeg ciklusa (ako uopće dođe do toga) pa se nadam boljem ishodu nego sada :) iskreno nekako više uživam u seksu otkako sam promijenila taktiku, čak ne evidentiram ni kad smo imali odnose. I'm fiiiiine, totally fineeee 😂😂
Marty, Lovely i Leah drago mi je čuti da nas ima još opuštenih, držim fige da nam taktika uspije 🤞😊 ja sam otprilike ovako nekako opuštenahttps://images.app.goo.gl/SJ9GVmEZ6iicWURM7 😂😂 ali već će mi preći u naviku do sljedećeg ciklusa (ako uopće dođe do toga) pa se nadam boljem ishodu nego sada :) iskreno nekako više uživam u seksu otkako sam promijenila taktiku, čak ne evidentiram ni kad smo imali odnose. I'm fiiiiine, totally fineeee 😂😂
heheheh tloza :) totalnoo!
e da mi isto baš uživamo u hopsanju, ono tempiranje nam je bilo koma, jednostavno previše.
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Garava uz tebe smo, sretno 🙏🥰 bez panike!
baš nešto razmišljam kako bi to izgledalo da muškarci imaju ovakvu temu na forumu kako bi to izgledalo 😂😂 nekako mislim da bi oni temu odveli u skroz drugom smjeru 😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Cure jel tko zna kako se krecu cijene briseva kod privatnika?
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Cure jel tko zna kako se krecu cijene briseva kod privatnika?
zavisi šta točno.. imaš na svakoj stranici cjenik.
ja kad sam gledala cijene su od 600kn pa na dalje. no jednom sam našla neku ponudu na ponudi dana ili tako nešt sve za 300kn. pa škicni i tamo :)
Garava meni ovo sve nekak miriši na plusečetinu hahaha jujujujuju
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji