Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LazyO
    12. Siječanj 2021. 12:25

Samoja6

Curke evo stigla moja prva 🧙‍♀️ nakon spontanog!
    Baš mi je čudno sad nakon toliko vremena, ali i nekako lakše… Kad prođe idemo u nove pobjede s nadom da nam neće opet trebati tako puno vremena!

A napokon..baš je 🧙‍♀️
    Neka je došla i što prije ošla! Sad barem znaš odakle startati dalje 😊

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

curka93
    12. Siječanj 2021. 12:26

Pise mi mikroorganizami bacilus vaginalis i mjesna flora...uzrokovane upalom... abnormalne skvamozne stanice (atipične skvamozne stanice -neodredenog znacenja - ACS-US)

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

LazyO
    12. Siječanj 2021. 12:26

Lunar sretno!! Nek si se vratila. Javljaj kako napreduju 🤗

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

LazyO
    12. Siječanj 2021. 12:30

curka93

Pise mi mikroorganizami bacilus vaginalis i mjesna flora…uzrokovane upalom… abnormalne skvamozne stanice (atipične skvamozne stanice -neodredenog znacenja - ACS-US)

Jesi radila briseve u zadnje vrijeme? Ja sam povremeno znala imati male gljivicne upalice koje bi brzo same prosle (cca dvaput godisnje). Svi papa uredni, na kraju na brisevima nakon spontanog klamidija i ureoplazma. Bez vidnih simptoma i icega, tko zna koliko dugo smo to vukli...

Obavi briseve radi sebe ako vec nisi.

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

curka93
    12. Siječanj 2021. 12:33

LazyO

curka93

Pise mi mikroorganizami bacilus vaginalis i mjesna flora…uzrokovane upalom… abnormalne skvamozne stanice (atipične skvamozne stanice -neodredenog znacenja - ACS-US)

Jesi radila briseve u zadnje vrijeme? Ja sam povremeno znala imati male gljivicne upalice koje bi brzo same prosle (cca dvaput godisnje). Svi papa uredni, na kraju na brisevima nakon spontanog klamidija i ureoplazma. Bez vidnih simptoma i icega, tko zna koliko dugo smo to vukli…

Obavi briseve radi sebe ako vec nisi.

Nisam radila ..ali planiram bas iz tog razloga do sad su mi svi papa testovi bili uredni  i sad ovo pa mi je malo sok zbog toga ( obzirom na tumor koji sam imala sad me strah svega)

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Gumbica
    12. Siječanj 2021. 12:33

Pozz curke, evo nije me bilo neke vrijeme al sam vas povremeno citala. Sve ovo s potresima me je malo psihicki uzdrmalo a i maleni mi je bio bolestan pa nisam bas tipkala. Hvala Sanjarka sto pitas ❤️❤️ I ja sam osoba koja vise cita a manje pise al stvarno se radujem svakom plusicu kao da je moj, naravno da ne mogu ni zamislit kako je vama koje ste imale spontani osim da kazem da mi je uzasno zao 😓😞 Nadam se da ce nam svima ova godina donijet samo lijepe stvari 🤞🏻🥰 

👩🏻‍🦰 22
    🧔🏻23
    👶🏻18 mj
    Krenuli po gumbica br2 11/20
    11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
    👩‍❤️‍💋‍👨 5god
    👰🏻🤵🏻 7mj

LazyO
    12. Siječanj 2021. 12:38

Bok Gumbica 😊
    Imas simptoma? Ti uskoro trebas dobiti

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

Gumbica
    12. Siječanj 2021. 12:42

Ja sam danas 24dc a u subotu, znaci na 21dc sam prilikom brisanja imala rozi iscjedak i samo se tad pojavilo. Nezz dal je implantacija 🤔 jer ne pratim trakicama, al mi smo pokrili 7,8,10,12,13,15,17,18dc dosad mi je najdulji ciklus bio 29 dana i to samo jedan, svi ostali su 26-28. Nemam nekih naznaka da bi mogla dobit nit me kj ziga ni probada. Ako pretpostavimo da je doslo do t i da je iml bila u subotu kad bi mogla radit test, doma imam onaj od 25 koji nije najosjetljiviji 😖

👩🏻‍🦰 22
    🧔🏻23
    👶🏻18 mj
    Krenuli po gumbica br2 11/20
    11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
    👩‍❤️‍💋‍👨 5god
    👰🏻🤵🏻 7mj

Sanjarka88
    12. Siječanj 2021. 12:42

Gumbica

Pozz curke, evo nije me bilo neke vrijeme al sam vas povremeno citala. Sve ovo s potresima me je malo psihicki uzdrmalo a i maleni mi je bio bolestan pa nisam bas tipkala. Hvala Sanjarka sto pitas ❤️❤️ I ja sam osoba koja vise cita a manje pise al stvarno se radujem svakom plusicu kao da je moj, naravno da ne mogu ni zamislit kako je vama koje ste imale spontani osim da kazem da mi je uzasno zao 😓😞 Nadam se da ce nam svima ova godina donijet samo lijepe stvari 🤞🏻🥰

🤗
    Kakva je situacija? Ima li simptoma? Ja i ti se opet pratimo 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Siječanj 2021. 12:43

Gumbica

Ja sam danas 24dc a u subotu, znaci na 21dc sam prilikom brisanja imala rozi iscjedak i samo se tad pojavilo. Nezz dal je implantacija 🤔 jer ne pratim trakicama, al mi smo pokrili 7,8,10,12,13,15,17,18dc dosad mi je najdulji ciklus bio 29 dana i to samo jedan, svi ostali su 26-28. Nemam nekih naznaka da bi mogla dobit nit me kj ziga ni probada. Ako pretpostavimo da je doslo do t i da je iml bila u subotu kad bi mogla radit test, doma imam onaj od 25 koji nije najosjetljiviji 😖

Op Op 🥳🥳🥳🥳🥳

Taj 25 bi mogao pokazati neka 4 dana nakon implantacije po nekoj mojoj racunici 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.