Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    12. Siječanj 2021. 15:21

anci000 🔜🤰🏼

sanjarko meni se svida sto nema nikakvih simptoma mozda te bas iznenadi, bila sam na pregledu sve je ok
    od nje imam zeleno svjetlo, jako je ljuta na doktoricu sto me primila i na nacin njenog rada, na osnovu nicega zakljucila je neke stvari, kad mi je vadena krv trebala sam normalno bit pozvana jos jednom doci zbog bete ali eto nisam
    u svakom slucaju kaze nemoj kupovat trakice to ti je dodatni stres, desit ce se
    ja se mislim ahaaaa, necu (a vamo nedavno 50 kom stiglo)
    sutra samo moram nazvat radi nalaza ali kako stvari stoje hvala Bogu sve je 

Drago mi je da se sve ok..I da ne moras cekati...❤
    A ne zna tvoja dr da smo mi bez trakica pod stresom 😁

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Tommyfame
    12. Siječanj 2021. 15:23

Leah

watson009

Lihepo je vidjeti da smo se vratile testicima, pregledima i LH trakicama ❤
    Hvala svima koje su mi pozeljele srecu…
    Situacija je kod mene sljedeca (KOME SE DA CITATI 😅) :Anabelaa tebe bi moglo najvise zanimati jer smo u slicnoj situaciji…
    Pila sam kontracep.od 1.dana menge, nazalost nije ucinila svoje, jajnici se spremaju za ovulaciju, folikuli su vec sada veliki i nista od ovoga mjeseca 😭
    Uzasno mi je bilo, rekla sam pa ne vjerujem ,sto upitnika iznad glave…
    Dr je super,optimizam na entu,kaze da moram jos jedan ciklus piti kontracep.da jajnici stanu s radom pa krecemo na "posao"!
    Necu s vama u jesenske bebe kako stvari stoje ali pratiri cu vas ❤

Evo mene znatizeljnog padobranca, sorri mozda glupo pitanje, ali zasto jajnici moraju stati sa radom, odkud ona jajna stanica? Sorri ne kuzim se u to, a bas me zanima kako taj postupak funkcionira

e to i mene zanima.. ja sam to sevi drugačije prezentirala :D hahahah 
    ja sam mislila da su u folikulu jajne stanice, i taj folikul puca kod ovulacije i onda jajne stanice putuju do maternice..putem plivači ulaze u jajnu stanicu i onda se probija u maternicu..

ne kužim.. šta ti je endometrij prije sazrio od folikula?  

i watson imaš ti još fore da budeš u Jesenskim 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

freya_444
    12. Siječanj 2021. 15:35

Bok cure da vas pitam.
    Što bi još mogla piti uz folnu, mislila sam neke vitamine jos dodati? Ima li itko kakvu preporuku? Možda magnezij? 😁

Lucija 16.12.2021.💗

anabelaaaa
    12. Siječanj 2021. 15:35

Tommyfame 🔜🤰

Leah

watson009

Situacija je kod mene sljedeca (KOME SE DA CITATI 😅) :Anabelaa tebe bi moglo najvise zanimati jer smo u slicnoj situaciji…
    Pila sam kontracep.od 1.dana menge, nazalost nije ucinila svoje, jajnici se spremaju za ovulaciju, folikuli su vec sada veliki i nista od ovoga mjeseca 😭
    Dr je super,optimizam na entu,kaze da moram jos jedan ciklus piti kontracep.da jajnici stanu s radom pa krecemo na "posao"!

Evo mene znatizeljnog padobranca, sorri mozda glupo pitanje, ali zasto jajnici moraju stati sa radom, odkud ona jajna stanica? Sorri ne kuzim se u to, a bas me zanima kako taj postupak funkcionira

ja sam mislila da su u folikulu jajne stanice, i taj folikul puca kod ovulacije i onda jajne stanice putuju do maternice..putem plivači ulaze u jajnu stanicu i onda se probija u maternicu..

Pa dobro si mislila,valjda...😂 Djelimo misljenje..
    Mislila sam da znam vise,svaki dan nova nevjerica..Kad imas mengu,kao endometrij je nemjerljiv,znaci tanak 1,2mm...on se tako Izljsuti krvarenjem..Ja prosli ciklus na drugi dan imala endometrij 11mm..I to najdeblji do sada...I kal sve to bilo ok..izljustice se do kraja krvarenja...😏

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Tommyfame
    12. Siječanj 2021. 15:36

anci000 🔜🤰🏼

Tommy tako sam si i ja u glavu posložila 😊🤔🤔

osjećam se sad ko da vozi auto a nemam vozački hahahah

btw. drago mi je zbog tebeeee jujujujujujuuu bit će nam to sve jednog dana samo jedna velika priča.. ofc na jesenskim hahah

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Tommyfame
    12. Siječanj 2021. 15:38

anabelaaaa

Tommyfame 🔜🤰

Leah

watson009

Pa dobro si mislila,valjda…😂 Djelimo misljenje..
    Mislila sam da znam vise,svaki dan nova nevjerica..Kad imas mengu,kao endometrij je nemjerljiv,znaci tanak 1,2mm…on se tako Izljsuti krvarenjem..Ja prosli ciklus na drugi dan imala endometrij 11mm..I to najdeblji do sada…I kal sve to bilo ok..izljustice se do kraja krvarenja…😏

recimo mojoj frendici je bilo da joj je endometrij bio spreman za oplodnu a foliku joj je debelo kasnio.
    Pa joj je gin rekao da ništa od ovog ciklusa jer endometrij i folikul se moraju poklopiti..

kud nisam ciganka pa da znam samo što je penis i di ide ahhahah

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Leah
    12. Siječanj 2021. 15:40

Tommyfame 🔜🤰

anabelaaaa

Tommyfame 🔜🤰

Leah

watson009

Pa dobro si mislila,valjda…😂 Djelimo misljenje..
    Mislila sam da znam vise,svaki dan nova nevjerica..Kad imas mengu,kao endometrij je nemjerljiv,znaci tanak 1,2mm…on se tako Izljsuti krvarenjem..Ja prosli ciklus na drugi dan imala endometrij 11mm..I to najdeblji do sada…I kal sve to bilo ok..izljustice se do kraja krvarenja…😏

recimo mojoj frendici je bilo da joj je endometrij bio spreman za oplodnu a foliku joj je debelo kasnio.
    Pa joj je gin rekao da ništa od ovog ciklusa jer endometrij i folikul se moraju poklopiti..

kud nisam ciganka pa da znam samo što je penis i di ide ahhahah

😂😂😂😂😂 takodjer ovo zadnje 

watson009
    12. Siječanj 2021. 15:42

Tommy umirem ti od smijeha 😂 prava si profa biologije i to doista je tako u prirodnom ciklusu...
    Mi idemo stimuliranim putem-injekcijama hormona, dakle umjetno ce mi stimulirati rad jajnika (OBA) kako bi dobili cim vise folikula-iz njih jajnih stanica za oplodnju, jer nije svaka j.s.kvalitetna niti svaki mjesec ista... zato nastavljam sa kontracepcijom da ih umirimo pa dignemo terapijom, nije jednostavno ni bezopasno ali sve cu dati za nasu mrvicu malu 🙌
    Sanjarka imas pravo, sto je jos jedan mjesec! Uf vidis kako si optimisticna,mozda vas jos stignem uloviti a ako ne idem po bozicno cudo u ovoj godini ❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    12. Siječanj 2021. 15:43

Anabelaa 11DC sam...folikuli po 12mm 😭😭😭😭

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Tommyfame
    12. Siječanj 2021. 15:51

watson009

Tommy umirem ti od smijeha 😂 prava si profa biologije i to doista je tako u prirodnom ciklusu…
    Mi idemo stimuliranim putem-injekcijama hormona, dakle umjetno ce mi stimulirati rad jajnika (OBA) kako bi dobili cim vise folikula-iz njih jajnih stanica za oplodnju, jer nije svaka j.s.kvalitetna niti svaki mjesec ista… zato nastavljam sa kontracepcijom da ih umirimo pa dignemo terapijom, nije jednostavno ni bezopasno ali sve cu dati za nasu mrvicu malu 🙌
    Sanjarka imas pravo, sto je jos jedan mjesec! Uf vidis kako si optimisticna,mozda vas jos stignem uloviti a ako ne idem po bozicno cudo u ovoj godini ❤

ahaaa..AMH je rezerva jajnika.. sad mi je jasno. Ea endometrij je okej? znači ubiti sad bildate jajnike da daju što bolje folikule koji će dati milijon j.s pa će roditi 3 bebe odjednom  

ah ta medicina.. neka nje. bit će to sve okej :) 
    jel te bole pikice? 

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.