Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    12. Siječanj 2021. 16:25

mave2024

Pozdrav svima… neznam da li primate nive ali evo voljela bi se pridruziti… imam dilemu , molila bih ako netko ima iskustva .. imala sam kao nekakvo krverenjw od dva dana prije menstruacije sljedeca mi treba doci za 10 dana .. danas sam napravila popodne test i ovako mi pokazalo
    https://ibb.co/PgFd4kG

https://ibb.co/pRPhqJT
    Sto mislite?

Ovdje se nazire crta ali deset dana do menge da nije prerano za test,ne znam 🤷‍♀️

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Monstera
    12. Siječanj 2021. 16:27

Watson to bi onda značilo da u 3.mjesecu ste spremni za postupak? Ma stigneš ti još u jesenske sigurno 
    Ancioo drago mi je da ti je pregled prošao ok, i da možete nastaviti.  Samo da ti javim, na Ljetnim bebama je jedna trudnica iz Njemačke napisala dosta toga o vođenju trudnoće u ovdje, pa mislim da bi ti bilo dosta korisno, ja sam si spremila te stranice za kad mi bude trebalo 
    Leah ja na svoju ruku uzimam magnezij i Vitamin D.

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Monstera
    12. Siječanj 2021. 16:29

Hopeforyou

Curke ja sam narucila ove trakice na linku,pa ako ima koja da ih je imala da mi kaze kakve su! Cinila mi se ok cijena obzirom na 50LH+20HCG pa da se nade 😂
    Link: https://ibb.co/Lzyq130

Imam isto te i zadovoljna sam. Lakše sam ulovila pik sa njima nego sa zelenima. Neka ti donesu sriću 

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

watson009
    12. Siječanj 2021. 16:44

Hope ove bi ti trebale biti super ,zelene su koma 😥
    Tomy mah ni manje ni vise nego 3 bebe 😂
    A zakonom je zabranjeno da se ne smiju vracati vise od dvije j.s.😅 jbg!
    Anabelice idemo stimuliranim jer su vece sanse za zacecem s obzirom na moj jajovod neprohodan i muz ima smanjen broj spremio.  🙌🙏❤
    Monstera kako si ?😊

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

curka93
    12. Siječanj 2021. 16:47

▪Marty

curka93

▪Marty

curka93

▪Marty

curka93

Tommyfame 🔜🤰

curka93

Cure jel tko zna kako se krecu cijene briseva kod privatnika?

e evo našla sam
    Curka ovako, ja sam imala takav nalaz. Prvo, velikom većinom je stvarno samo upala kao što ti ginić kaže, i uglavnom je uzrokuje HPV. Dal si pozitivna na HPV?
    ja jesam, i imam i ranicu na grliću maternice i zbog toga plus stres i pad imuniteta imam česte upale. kad sam dobila ovakav identičannalaz, gin me poslala na kolposkopiju i biopsiju vrata maternice kako bi točnije utvrdila kakve su to stanice i da li se razvio cin ili nešto više. kao što sam rekla većinom je to samo jača upala, a tako je i meni bilo, nalazi su bili dobri. gin će ti dati terapiju i tako riješiti stvar. nakon terapije treba ponoviti papu da vidiš dal je sve ok, a ako nije onda svakako traži gin (vjerojatno će ti i sam predložiti) kolposkopiju i biopsiju. samo smireno, sve bude ok :)

Kad sam ga pitala dal' to ima veze sa HPV-om on je rekao da ne jer bi mi bilo stavljeno sa strane oznaka HPV…dao mi je neke vaginalete i rekao je da je papa za 6mj ponovno….ali nije me slao na nista drugo…jer kao to je samo blaga upalica koja je nastala padom imuniteta…to su njegove rijeci.. i da bi bilo lose kad bi imala oznake cin ili tumori a to nemam… oprosti sto te zamaram ali da li je tebi pokazalo na papa testu da je HPV?

ma ništa ne zamaraš :) ja sam imala HPV još puno prije takvog nalaza (da, papa to pokaže abnormalnim nalazom)i to visok rizik (radila tipizaciju). tako da je onda moja gin povezala te dvije stvari i slala me dalje na pretrage, ali kažem ono da bude 100% da nije nešt ozbiljnije, isto nije radila strku oko takvog nalaza.. tak da, ja mislim da budeš riješila to vaginaletama :)

Joooj hvala ti. …bas si me utjesila
    💕💕💕💕

ma sigurno je tako ❤ nisam ti ni ono sve trebala spominjati u prvom odgovoru al iskreno mislila sam da imas i hpv koji ti je uzrok nalazu, jer vecinom fakat je tak 🙂 drago mi je da je obrnuto i sigurna sam da bude brzo sveee 🔝🔝❤😘

Ma  samo ti reci kak je. Zato i trazim nekog ko je imao slican nalaz. kazem da nemam povijest kakvu imam nebi dizala frku al obzirom na to kaj sam prosla sad reagiram na sve😏

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

curka93
    12. Siječanj 2021. 16:48

samo nek je zdravlja i sve ce drugog biti.neki dan kolegica umrla 32godine rak dojke mala curica od 6 godina ostala bez mame..proplakala sam i shvatila da je stvarno zdravlje na prvom mjestu 

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Monstera
    12. Siječanj 2021. 16:54

watson009

Hope ove bi ti trebale biti super ,zelene su koma 😥
    Tomy mah ni manje ni vise nego 3 bebe 😂
    A zakonom je zabranjeno da se ne smiju vracati vise od dvije j.s.😅 jbg!
    Anabelice idemo stimuliranim jer su vece sanse za zacecem s obzirom na moj jajovod neprohodan i muz ima smanjen broj spremio. 🙌🙏❤
    Monstera kako si ?😊

Hvala na pitanju, danas sam. Jučer sam komirala pa sam bila sva ošamućena od tableta. A sad sam se lijepo i najela pa slijedi popodnevna kavica  Kako se ti osjećaš nakon pregleda i nakon svega šta si tamo saznala?

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

12. Siječanj 2021. 17:07

https://ibb.co/vHm9gj6
    Cure jel vam izgleda ovo da tamni?
    Prva je danas, pa jucer i zadnja prejucer.
    Puno se bolje vidi uzivo🤷‍♀️

12. Siječanj 2021. 17:12

https://ibb.co/xJ5XgT4
    Ovo je danasnja

12. Siječanj 2021. 17:13

Watson sretnoo!!! 🍀🍀🙏🙏❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.