Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LazyO
    11. Siječanj 2021. 23:05

E kad ste kod folikula, ja sam danas 19. DC, a među ostalim pregledima su mi napravili i ginekološki. Pa mi je doktorica rekla da baš imam krasne folikule 😂
    I da ima još jedan baš veliki. Kažem ja Pa mislila sam da sam ovulirala prije nekoliko dana- a ona: pa meni se čini da bi i ovaj mogao puknuti. Nisam se snašla pitati dalje, al moguće je da imam 2 ovulacije? Inače nisam pratila trakicama jer mi još idemo "opušteno", ali uz redovan ciklus i osjetne ovulacije nekako sam mislila da handlam to.

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

• Lyra
    11. Siječanj 2021. 23:46

LazyO

E kad ste kod folikula, ja sam danas 19. DC, a među ostalim pregledima su mi napravili i ginekološki. Pa mi je doktorica rekla da baš imam krasne folikule 😂
    I da ima još jedan baš veliki. Kažem ja Pa mislila sam da sam ovulirala prije nekoliko dana- a ona: pa meni se čini da bi i ovaj mogao puknuti. Nisam se snašla pitati dalje, al moguće je da imam 2 ovulacije? Inače nisam pratila trakicama jer mi još idemo "opušteno", ali uz redovan ciklus i osjetne ovulacije nekako sam mislila da handlam to.

LazyO moguce je imat dvije ovulacije, nije uobicajeno, ali moguce je :) a moguce je i da ti samo kasni ovulacija. Imas redovite cikluse? samo vi dalje hopsajte 😁

👦 11/2017 👶 9/2020

• Lyra
    11. Siječanj 2021. 23:50

Stormy ⚡

Lyra

Stormysretno! I folikul i endometrij super mjere 🥳

Tebi drzimo fige da niti ne dodjete do inseminacije!
    U kojoj si bolnici/klinici?

Hvala Lyra ❤ (btw jel nick inspiriran serijom His dark materials 😊?)
    Evo nekako sam hladna oce il nece doc do inseminacije. Samo mislim na želju 💫 i to me gura, kako bude bit će.
    Ja sam ti kbc Rijeka, ali kako su mi otkazali termin za prohodnost otišla sam to odradit privatno u medico. Javit cu se im nakon ovog ciklusa kad vidim oce li vjestica doc…

Je (knjigama 😁, al i serija mi je super). 
    Ma naravno, spremni na sve, al nadajmo se najboljem (barem ja tako) ❤️

👦 11/2017 👶 9/2020

Lara19
    12. Siječanj 2021. 00:09

Hopeforyou

Lara19

Cure zanima me da li koja od vas ima jako bolne mjesecnice, da li ste koristile nesto na prirodnoj bazi da vam je pomoglo kod bolova i grceva, i da vam je nesto izreguliralo mjesecnicu, jer me izluduje da nikada ne znam tocan datum kada trebam dobiti.

Hej,ja inace imam uzasno bolne i obilne menstruacije. Cak se sjecam da su bile toliko bolne da nisam mogla hodati jer sam imala osjecaj da me svaka kost,svaki misic i ligament iznutra boli. Bilo je isto perioda da je islo do 35 dana pa palo na 28 i tako u krug, pa sam uzela ulje nocurka i prvi ciklus mi je odmah pomoglo da se uravnotezi na 28 dana i bolovi nisu bili toliko jaki,jedino je krvarenje ostalo isto. Prestala sam piti jer mi je muz zabunom bacio u smece tokom radova ljeti pa se tjeram vec duze uzeti nove,a obzirom da mi se prvi put u zivotu dogodilo da sam sada prokrvarila crveno nakon 70 dana,uz prethodnih 2 tjedna nekakvog brljanja,trenutno imam flaster za menstruaciju i mogu ti reci da pomaze. Cijeli dan sam prelezala u grcevima jer ni tablete nisu pomagale,jedva se istusirala i stajala na nogama pa sam stavila flaster i trenutno pomaze,tako da meni osobno je pomoglo u zadnjih 16 godina krvarenja samo to dvoje

Gdje si kupila ulje i koji je proizvodac, te gdje si nabavila te flastere, nisam ni znala da to postoji. Meni isto bas bude grozno da uopce ne mogu funkcionirati 

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

Mia333
    12. Siječanj 2021. 00:28

Draga Traveller, falit ces jako! U posljednje je vrijeme jako puno meni dragih cura napustilo forum i bas mi je zao zbog toga...voljela sam vas citati ❤ ...ali vas i razumijem i zelim da pronadjete svoj unutarnji mir i srecu!
    Ja sam svoju pronasla u svom malom cupavom dlakavcu, zbog kojeg nazalost ne stignem cesto pisati, ali svaki slobodni trenutak odvojim da procitam barem jednu stranicu.
    Tuzna sam zbog ishoda danasnje diskusije, ali mi je isto tako drago da ste si iskreno rekle sto vam smeta i tako olaksale dusu. I to je nekad potrebno kao i u svakoj obitelji, vezi i braku...
    Grlim vas sve i zelim laku i ugodnu noc 🌙

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Loza 💙😇
    12. Siječanj 2021. 00:47

Marty, Lovely i Leah drago mi je čuti da nas ima još opuštenih, držim fige da nam taktika uspije 🤞😊 ja sam otprilike ovako nekako opuštena https://images.app.goo.gl/SJ9GVmEZ6iicWURM7 😂😂 ali već će mi preći u naviku do sljedećeg ciklusa (ako uopće dođe do toga) pa se nadam boljem ishodu nego sada :) iskreno nekako više uživam u seksu otkako sam promijenila taktiku, čak ne evidentiram ni kad smo imali odnose. I'm fiiiiine, totally fineeee 😂😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    12. Siječanj 2021. 00:49

Sanjarka hvala što si me ponovo stavila na listu :) ancio drago mi je što tipkaš smajliće, tvoj gubitak me je baš pogodio ali činiš mi se baš jaka i bit će to to uskoro opet 😊

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Samoja6
    12. Siječanj 2021. 01:43

Curke, pokušala sam shvatiti što se dogodilo i mislim da jesam. 
    Već sam nekoliko puta rekla da vas čitam svaki dan, pratim što se kojoj događa i javim se svaka 2-3 dana jer pokušavam sebi nekako ne nabijati ajmo to nazvati "pressing"... Žao mi je ako je došlo do nesuglasica, možda je i danas takav dan (nervoza). U biti takva je cijela godina... 
    Čula sam i ja svakakvih gluposti i prije i nakon trudnoće... Prije ono "što čekate", jer mi ne piše na čelu da godinu i nešto dana pokušavam ali ne ide! A sad nakon "bit će drugo", "znaš da možeš", "pored muža tebi i ne treba", itd. 
    Strašno boli, i uvijek se pitam dali je samnom sve u redu i već sad se bojim druge trudnoće! Jer baš kao što je jedna od vas rekla (nemogu zapamtiti imena) onaj tren kad sam vidjela krv, znala sam što je! Srce je lupalo kao da će explodirati! Tjedan dana sam pila tablete za smirenje po 2-3 dnevno! Plakala sam danju i noću, u snu! I sad dok pišem... Zaplačem svaki put kad neka od vas ugleda ➕! Ali znate zašto? Zato što se sjetim kako sam se ja osjećala kad sam ga vidjela! I ljuta sam! Jer jedino što još od toga imam je test koji još nisam bacila! Naravno da svima vama želim sve najbolje od 💞 i nemojte krivo shvatiti jer vjerujem da me mnoge razumiju što sam htjela reći... Uvijek sam sretna zbog bilo koje od vas, ali i jako tužna! 
    Vjerujem da nitko ne misli ništa loše, ali ipak nekad treba razmisliti... Nažalost ima nas jako puno koje smo nekad bile na sretnijim temama i vratile se... Ali se iskreno nadam da ćemo uskoro sve skupa opet razmjenjivati iskustva i sličice sa uzv-a!
    Šaljem vam veliki virtualni zagrljaj! Ovdje smo jedna za drugu kad nam je teško, kad smo sretne, nervozne svakakve... I uvijek ću govoriti da nije bilo vas u tim trenucima bila bi prolupala! 💞

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Lindsay
    12. Siječanj 2021. 07:20

Stormy ⚡

Watson mislim na tebe, javi se sutra kad stignes ❤😘
    Tommyfamejel ti gotova menga? Jesi nabavila nove trakice za napad? 😉💪
    Lindsay ako citas, bas sam te se sjetila, nadam se da si dobro 😊
    Zuzujalicasvakako javi sto kaze gin.
    Lisa27gdje si ti kupila te roze trakice?

Draga Stormy tebe citam i citat cu skroz do tvog plusica. Ti si moja sestra po trudu kao i Watson. Veteranke 🤔
    Dosla sam pozeljeti Watson srecu danas. Sestro nisi sama u mojim si mislima svaki dan. Javi sta se dogadja.
    Stormy drago mi je da je prohodnost prosla dobro i cini mi se da si zdrava kao dren. Cekam tvoj razvoj situacije. Na tebe, watson i Sunny mislim uvijek.
    Traveller, tommyfame i sanjarka 💜💜💜💜💜

Lindsay
    12. Siječanj 2021. 07:28

Ancioo jako mi je zao zbog tvog gubitka. Ako mogu kako pomoci bilo bi mi drago. Bilo sto ti poslati iz Hr ili slicno. Drzi se. Odtugovala sam te , javile su mi neke cure u privatnoj poruci sta se dogodilo i srce mi je puknulo. Nadam se novom plusicu 💜 velika pusa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.