Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malaja26
    11. Siječanj 2021. 21:30

LazyO

malaja26

Pozdrav! Radimo na bebi vec 3 godine,imam 26 god i nikako da uspijemo,to bi mi bila druga trudnoca 🥺🥺😭
    E sad,21.12.20. i 22.12.20. su mi bili najplodniji dani i to sam LH trakicama odlucila provjeriti,inace prije nisam,odlucila sam ako ne uspijem sada ovako, da cu se javiti doktoru za pomoc.. Ugl da ne duljim,trebala sam mengu dobiti 9.01 i dobila sam ju 5.01,4 dana ranije ( inace mi svaki puta kasni po tjedan dva nikad nije poranila,ovo sad neznam zasto je tako) s tim da nisam imala nikakve menstrualne bolove(svaka menga mi je bolna s jakim grcevim),znaci da nije bilo krvi kao da i nemam mengu, bilo je obilno ne jako ali dosta je curilo.. I naravno opet razocarenje po milijun i neki put 😭😭 ,ali vrag mi nije dao mira i napravila sam test danas i negativan je ☹.
    Zanima me da li prva menga poslje tih plodnih dana bude ili ne,jer sam ja 2 i pol tjedna nakon plodnih dana dobila. I da li je moguce da sam ipak trudna ali je jos rano za pokazati se.
    Znam da sam se raspisala i previse ali pre tesko mi je ☹☹🥺🥺

Malaja a vjerojatno je samo došla ranije. Nije to prerano, to je 13 DPO, dakle dovoljno kasno da dođe. Teško da bi implatacijsko bilo tako jako. Prati i dalje, vidi kako bude ovaj mjesec s trakicama. Ali 3 godine aktivnog rada je stvarno dugo i mogli biste polako na pretrage…

Znam da malo mi je samo to cudno bilo,jer stvarno meni svaki mjesec kasni po tjedan nekada i 2 tjedna,a i to sto nisam imala bolove nikakve... 
    Vjerovatno mi vec i psiha otisla pa samo o tome razmisljam,a nikako da uspijemo.. Da,predugo,ali idem definitivno doktoru jer ocito mi treba pomoc,s prvim nam je trebalo godina dana samo,sa policisticnim jajnicima to je super bilo pa sam mislila da ce i za drugu trudonocu ici tako lako ali evo pogrijesila sam,mozda sam predugo i cekala ali dobro,nikad nije kasno za obratit se ljecniku.. 
    Hvala na odgovoru 

LazyO
    11. Siječanj 2021. 21:38

malaja26

LazyO

malaja26

Pozdrav! Radimo na bebi vec 3 godine,imam 26 god i nikako da uspijemo,to bi mi bila druga trudnoca 🥺🥺😭
    E sad,21.12.20. i 22.12.20. su mi bili najplodniji dani i to sam LH trakicama odlucila provjeriti,inace prije nisam,odlucila sam ako ne uspijem sada ovako, da cu se javiti doktoru za pomoc.. Ugl da ne duljim,trebala sam mengu dobiti 9.01 i dobila sam ju 5.01,4 dana ranije ( inace mi svaki puta kasni po tjedan dva nikad nije poranila,ovo sad neznam zasto je tako) s tim da nisam imala nikakve menstrualne bolove(svaka menga mi je bolna s jakim grcevim),znaci da nije bilo krvi kao da i nemam mengu, bilo je obilno ne jako ali dosta je curilo.. I naravno opet razocarenje po milijun i neki put 😭😭 ,ali vrag mi nije dao mira i napravila sam test danas i negativan je ☹.
    Zanima me da li prva menga poslje tih plodnih dana bude ili ne,jer sam ja 2 i pol tjedna nakon plodnih dana dobila. I da li je moguce da sam ipak trudna ali je jos rano za pokazati se.

Malaja a vjerojatno je samo došla ranije. Nije to prerano, to je 13 DPO, dakle dovoljno kasno da dođe. Teško da bi implatacijsko bilo tako jako. Prati i dalje, vidi kako bude ovaj mjesec s trakicama. Ali 3 godine aktivnog rada je stvarno dugo i mogli biste polako na pretrage…

Znam da malo mi je samo to cudno bilo,jer stvarno meni svaki mjesec kasni po tjedan nekada i 2 tjedna,a i to sto nisam imala bolove nikakve…
    Vjerovatno mi vec i psiha otisla pa samo o tome razmisljam,a nikako da uspijemo.. Da,predugo,ali idem definitivno doktoru jer ocito mi treba pomoc,s prvim nam je trebalo godina dana samo,sa policisticnim jajnicima to je super bilo pa sam mislila da ce i za drugu trudonocu ici tako lako ali evo pogrijesila sam,mozda sam predugo i cekala ali dobro,nikad nije kasno za obratit se ljecniku..
    Hvala na odgovoru

Ma nije kasno nikad, a i kažem samo ti prati trakicama ovulaciju (posebno jer imaš neredovite cikluse)- nikad ne znaš kad te iznenadi. Puno nas ovdje redovito hvata ovulacije pa se plod ne uhvati..no sikiriki, samo taktično. Nema ništa loše u pretragama :)
    I paralelno uz to lijepo hopsajte, možda se uhvati.

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

▪Marty
    11. Siječanj 2021. 21:45

Stormy ⚡

▪Marty

Stormy kako si? 🤗
    Martyevo ok, prohodnost je iza mene, pao mi je velik teret sa leđa…ali nemam neka ocekivanja pretjerano. Danas i sutra idem na folikulometriju. Ovaj ciklus jos prirodno ako ne, trebala bih na inseminaciju.
    Čitam da ti lijepo opušteno, i neka si, bravo 🥰 Sada kreće odbrojavanje i ludovanje sa simptomima oces neces 😂🙈 Mislim da si ti jedan DC ispred ili iza mene?

evo me 🙂 drago mi je da si se rijesila toga i da je iza tebe ❤ meni je gin rekla ako do ljeta ne ostvarimo t da ce me isto na prohodnost.. iako nemas ocekivanja ja drzim 🤞🤞 da se bas bas iznenadis! 
    pa da, uspjela sam se bar malo opustiti i sad kako kazes ocu necu pocinje napetije razdoblje ciklusa 😜 ja sam 17 dc danas ali ne znam koji dpo kad nisam pratila nicim.. al tu smo 😁 javiii za folikule obavezno! 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• malaja26
    11. Siječanj 2021. 21:49

LazyO

malaja26

LazyO

malaja26

Znam da malo mi je samo to cudno bilo,jer stvarno meni svaki mjesec kasni po tjedan nekada i 2 tjedna,a i to sto nisam imala bolove nikakve…
    Hvala na odgovoru

Ma nije kasno nikad, a i kažem samo ti prati trakicama ovulaciju (posebno jer imaš neredovite cikluse)- nikad ne znaš kad te iznenadi. Puno nas ovdje redovito hvata ovulacije pa se plod ne uhvati..no sikiriki, samo taktično. Nema ništa loše u pretragama :)
    I paralelno uz to lijepo hopsajte, možda se uhvati.

Pa da,tocno to.. Pratit cu od sada a i javit cu se doktoru svakako... 
    Hvala vam,ja se nadam da se uskoro hoce uhvatiti i da nam se napoon ispuni zelja 😊

▪Marty
    11. Siječanj 2021. 21:50

lavanya 🌷 🔜🤰

Ivka i ja sam imala polip…uklonila ga histeroskopijom, u Petrovoj… negdje 2016.g.

Ajme cure ja se osjecam kao da cu sad dobit mengu…a trebam dobiti tek iduci utorak/srijeda… grcevi, glavobolja/migrena u dolasku… a urin mi je grozaaan 😷 znaci miris ko za vrijeme menge (meni tad bas ima grozan miris🤦‍♀️🤦‍♀️)

ja sam ti negdje jednom procitala da promjena boje/mirisa urina moze biti jedan od ranih znakova trudnoce. drzim 🤞🤞🤞🤞 da je tooo to! 😁🍀🍀🍀🍀

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    11. Siječanj 2021. 21:55

Inna_

Embarasada

Cure, evo ja nemam pojma puno o tom praćenju ali zar vi bas pratite trenutak kad je ovulacija? Ja sam nekako od prije samo gledala da je najoptimalnije imat odnose svaki drugi dan i početi već tjedan dana prije ovulacije kad se povećava plodnost i jos koji dan nakon ovulacije pokrit za svaki slucaj. A ovulaciju sam pratila samo otprilike na aplikacijama jer mi je ciklus prilično stabilan. Cak sam negdje citala da nije dobro svaki dan, da je plodnost veća ako je svaki drugi dan. Dajte me uputite :)

Mi smo ovaj mjesec svaki drugi dan pa onda svaki dan netom prije ovulacije. Svejedno mislim da neće biti ništa jer tek smo počeli aktivno raditi na bebi. Dat ćemo si vremena do 7. mjeseca, pa onda, bude li potrebno, ići ćemo na pretrage.

Inna sad vidim da se i mi poklapamo s ciklusima, ja sam 17 dc danas. isto smo svaki drugi dan ali skroz (tako jos nismo pa da isprobamo) pa sta bude.. mozda nam se obadvijema posreci 😊🤞

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Angeleyes
    11. Siječanj 2021. 21:58

Citala sam postove od danas i nemam sta pametno za reci osim da izgubit dijete nije lako, nimalo. Nisam prosla i ne daj Boze ni da prodjem takvo nesto, a s druge strane iscekivanje i stalna razocarenja su takodjer borba i oba slucaja su teska i psihicki i fizicki. Jako teske teme, pogotovo nama koji smo tu i pokusavamo vec neko vrijeme dobiti svoje bebace. Ne bih opterecivala glavu s tim jos, bit ce sta bude. 🙏🏻

Ja se jos igram s trakicama, zelene nisu bile od koristi ovaj put, izgleda da sam pogodila ove osjetljive tocno kada treba. Po njima je danas bila ovulacija. Sad ja stvarno nisam pametna, jel kasno sutra za pokrit jos? Jos uvijek se osjecam kao pocetnik u ovome svemu 😅🤣🤣
    https://ibb.co/cbtRVPw

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

▪Marty
    11. Siječanj 2021. 21:58

zuzuzujalica

Evo i mene, niti sam trudna, niti je ovulacija. Jedina sam valjda sad u dm-u kupovala oba testa 😂
    https://ibb.co/c85mQ0j

Ne znam otkud bolovi, idem ginekologu iduci tjedan pa cemo vidjeti. Malo sam tuzna… da je bar jedno od tog bilo. Al idemo dalje ❤️

sve ce biti dobro❤ vjerojatno je samo neki sugav ciklus radi stresa i sl. javi sto ce gin reci🙂

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    11. Siječanj 2021. 22:07

Lovely, Tloza i Leah sestre po opustenom ciklusu ovaj put 👌👌😁😁 zakon! maaa ajde da nam tooo OPUSTENO sto nas svi okolo nas savjetuju uspije. bemu misa opustenoga ocemo plusicee i mi i sve ostale neopustene 🤞🤞🤞🤞 ➕➕➕➕

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Inna_92
    11. Siječanj 2021. 22:12

▪Marty

Inna_

Embarasada

Cure, evo ja nemam pojma puno o tom praćenju ali zar vi bas pratite trenutak kad je ovulacija? Ja sam nekako od prije samo gledala da je najoptimalnije imat odnose svaki drugi dan i početi već tjedan dana prije ovulacije kad se povećava plodnost i jos koji dan nakon ovulacije pokrit za svaki slucaj. A ovulaciju sam pratila samo otprilike na aplikacijama jer mi je ciklus prilično stabilan. Cak sam negdje citala da nije dobro svaki dan, da je plodnost veća ako je svaki drugi dan. Dajte me uputite :)

Mi smo ovaj mjesec svaki drugi dan pa onda svaki dan netom prije ovulacije. Svejedno mislim da neće biti ništa jer tek smo počeli aktivno raditi na bebi. Dat ćemo si vremena do 7. mjeseca, pa onda, bude li potrebno, ići ćemo na pretrage.
    Innasad vidim da se i mi poklapamo s ciklusima, ja sam 17 dc danas. isto smo svaki drugi dan ali skroz (tako jos nismo pa da isprobamo) pa sta bude.. mozda nam se obadvijema posreci 😊🤞

To bi bilo baš krasno da nam se posreći 🥰
    Držimo fige 😊

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.