Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • IvKa
    11. Siječanj 2021. 20:26

lavanya Monstera  Hvala na savjetu.. I meni je histeroskopija bila prva opcija, medutim u bolnici ne rade hladne zahvate trenutno zbog korone, pa sam mislila neki caj piti dok cekam red cisto da ne gubim bezveze vrijeme.

Pokusavamo od 9/2019
    1/2020 ureaplazma
    4/2021 histeroskopija polipa
    8/2021 trudnoca
    9/2021 missed ab.

Monstera
    11. Siječanj 2021. 20:27

lavanya 🌷 🔜🤰

Ivka i ja sam imala polip…uklonila ga histeroskopijom, u Petrovoj… negdje 2016.g.

Ajme cure ja se osjecam kao da cu sad dobit mengu…a trebam dobiti tek iduci utorak/srijeda… grcevi, glavobolja/migrena u dolasku… a urin mi je grozaaan 😷 znaci miris ko za vrijeme menge (meni tad bas ima grozan miris🤦‍♀️🤦‍♀️)

Nakon koliko ti dođe kad počinješ osjećati te simptome? Možda su samo malo uranili, pa ćeš ipak dobiti sljedeći tjedan.

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

11. Siječanj 2021. 20:37

Monstera

lavanya 🌷 🔜🤰

Ivka i ja sam imala polip…uklonila ga histeroskopijom, u Petrovoj… negdje 2016.g.

Ajme cure ja se osjecam kao da cu sad dobit mengu…a trebam dobiti tek iduci utorak/srijeda… grcevi, glavobolja/migrena u dolasku… a urin mi je grozaaan 😷 znaci miris ko za vrijeme menge (meni tad bas ima grozan miris🤦‍♀️🤦‍♀️)

Nakon koliko ti dođe kad počinješ osjećati te simptome? Možda su samo malo uranili, pa ćeš ipak dobiti sljedeći tjedan.

Znala sam ranije pocet osjecati simptome ali ovako intenzivno ovako rano nikada... migrenu dobijem cca 2 dana prije.
    A miris urina tek kad stvarno krene za pravo...
    Tko zna sta se poremetilo 😩 ali eto malo da se pojadam 😅
    Ivka ako vec moras cekati onda definitivno probaj s necim prirodnim🤞🤞 s tim nemam iskustva

LazyO
    11. Siječanj 2021. 20:37

Embarasada ajme žao mi je! Nemam drugih rijeci.
    Sad si malo daj psihičkog odmora i polako dalje po vlastitom nahođenju.
    .
    Curke hvala za ohrabrenje. Vjerojatno ipak nije slijepo crijevo, al obavili su sve žive pretrage, pa evo sad i nalaz ct-a čekam. 
    Bili su tako detaljni da su isključili i hemeroide, ne pitajte kako 😅. Pregled od pupka do šu*ka, jel.
    Užas dan, evo bit će sad 11 sati po hitnama i bolnicama. Al nakon ovog ct-a sve me strah i da se ulovilo prošlotjednom ovulacijom išta, da neće opstati 😭.
    .
    I eto.
    Traveller, ti ionako pripadaš jesenskima- uživaj u razvoju mrvice! Odmori malo glavu 😊
    Mašo i Sandričak- bez obzira na razloge pauze od foruma, odmorite malo i hopsajte iz hobija i ljubavi, bez zamaranja
    Zujalica nadam se najboljem. Možda je samo jedan ciklus- stres i svašta nešto.

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

• Lyra
    11. Siječanj 2021. 21:01

Zujalice zao mi je sto nije ni O ni T, nadam se da ce ti pregled pomoci saznati sto se desava.

Traveller nemoj zbilja vise citat temu i nervirat se, uzivaj u svojoj trudnoci i nadajmo se da se svi uskoro druzimo na Jesenskim ❤️

Sanjarka molim te ako mozes i mene dodati na listu, da se ne osjecam ko padobranac 😅 testiram 23.1. 

LazyO ajme grozno, drago mi je da su ti svi pregledi do sad ok, valjda bude i taj CT.. kako se sad osjecas, jesi li bolje?

Sandricak zao mi je zbog M, uzmi vremena koliko god ti treba, ja ti drzim fige da bude taj plus ovaj ciklus ❤️ 

Znam kako bude to iz ciklusa u ciklus cekanje, iscekivanje, ocekivanje pa razocaranje.. namucili smo se za drugo dijete, imala sam i par biokemijskih, mene je vise od recenice “bar mozes zatrudniti” pogadjala “barem imas vec jedno dijete”, nije mi bilo nista lakse zbog toga. Mozda da smo isli u trudnocu sa stavom “ako bude, bude”, ali ja sam stvarno htjela jos djece. 
    I ovo trece kojem se nadam mi je zadnje, tocno znam da ih toliko zelim, a sad da li ce biti, vidjet cemo, nadam se.. tek je prvi ciklus, nisam jos opterecena, ali jesam zabrinuta zbog svega prije i pitam se hoce li mi se ikad ostvariti jos ta zelja. 

Isprike svima ostalima koje sam preskocila, puno se pisalo, drzite se i nadajte se ❤️

👦 11/2017 👶 9/2020

11. Siječanj 2021. 21:04

Hvala na podrsci cure ❤️ Javim cim nesto saznam. 

LazyO
    11. Siječanj 2021. 21:10

Lyra, ma meni generalno danas kak nemam više temperaturu nije tak loše. Da se ne moram kretati, i zaboravila bih na stomak. Tak da imam osjecaj da koliko ovo traje da bih prije sama ozdravila haha.

Al da, trbuh probada pri svakom pokretu. I sad ću ih baš pitati koliko moram čekati nakon ct-a do nastavka rada na bebaču..čitam i vidim da je to i 200 puta jače zračenje od rtg-a i posebno opasno za plod. Jel netko imao iskustvo sa snimanjem i trudnoćom?

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

• malaja26
    11. Siječanj 2021. 21:13

Pozdrav! Radimo na bebi vec 3 godine,imam 26 god i nikako da uspijemo,to bi mi bila druga trudnoca 🥺🥺😭 
    E sad,21.12.20. i 22.12.20. su mi bili najplodniji dani i to sam LH trakicama odlucila provjeriti,inace prije nisam,odlucila sam ako ne uspijem sada ovako, da cu se javiti doktoru za pomoc.. Ugl da ne duljim,trebala sam mengu dobiti 9.01 i dobila sam ju 5.01,4 dana ranije ( inace mi svaki puta kasni po tjedan dva nikad nije poranila,ovo sad neznam zasto je tako) s tim da nisam imala nikakve menstrualne bolove(svaka menga mi je bolna s jakim grcevim),znaci da nije bilo krvi kao da i nemam mengu, bilo je obilno ne jako ali dosta je curilo.. I naravno opet razocarenje po milijun i neki put 😭😭 ,ali vrag mi nije dao mira i napravila sam test danas i negativan je ☹. 
    Zanima me da li prva menga poslje tih plodnih dana bude ili ne,jer sam ja 2 i pol tjedna nakon plodnih dana dobila. I da li je moguce da sam ipak trudna ali je jos rano za pokazati se. 
    Znam da sam se raspisala i previse ali pre tesko mi je ☹☹🥺🥺

Linolada
    11. Siječanj 2021. 21:14

Drage žene, 
    Da li koja od vas stimulira ovulaciju Letrozolom? 

🙋‍♀️ 22 Hashimoto, PCOS
    🙋‍♂️ 26
    Zadnja menstruacija: 28.12.2020.
    28.01. ➕ Na testu 🤰
    Papa test uredan

LazyO
    11. Siječanj 2021. 21:19

malaja26

Pozdrav! Radimo na bebi vec 3 godine,imam 26 god i nikako da uspijemo,to bi mi bila druga trudnoca 🥺🥺😭
    E sad,21.12.20. i 22.12.20. su mi bili najplodniji dani i to sam LH trakicama odlucila provjeriti,inace prije nisam,odlucila sam ako ne uspijem sada ovako, da cu se javiti doktoru za pomoc.. Ugl da ne duljim,trebala sam mengu dobiti 9.01 i dobila sam ju 5.01,4 dana ranije ( inace mi svaki puta kasni po tjedan dva nikad nije poranila,ovo sad neznam zasto je tako) s tim da nisam imala nikakve menstrualne bolove(svaka menga mi je bolna s jakim grcevim),znaci da nije bilo krvi kao da i nemam mengu, bilo je obilno ne jako ali dosta je curilo.. I naravno opet razocarenje po milijun i neki put 😭😭 ,ali vrag mi nije dao mira i napravila sam test danas i negativan je ☹.
    Zanima me da li prva menga poslje tih plodnih dana bude ili ne,jer sam ja 2 i pol tjedna nakon plodnih dana dobila. I da li je moguce da sam ipak trudna ali je jos rano za pokazati se.
    Znam da sam se raspisala i previse ali pre tesko mi je ☹☹🥺🥺

Malaja a vjerojatno je samo došla ranije. Nije to prerano, to je 13 DPO, dakle dovoljno kasno da dođe. Teško da bi implatacijsko bilo tako jako. Prati i dalje, vidi kako bude ovaj mjesec s trakicama. Ali 3 godine aktivnog rada je stvarno dugo i mogli biste polako na pretrage...

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.