Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lyra
    11. Siječanj 2021. 22:14

LazyO

Lyra, ma meni generalno danas kak nemam više temperaturu nije tak loše. Da se ne moram kretati, i zaboravila bih na stomak. Tak da imam osjecaj da koliko ovo traje da bih prije sama ozdravila haha.

Al da, trbuh probada pri svakom pokretu. I sad ću ih baš pitati koliko moram čekati nakon ct-a do nastavka rada na bebaču..čitam i vidim da je to i 200 puta jače zračenje od rtg-a i posebno opasno za plod. Jel netko imao iskustvo sa snimanjem i trudnoćom?

Uf drzi se ❤️  

Bome da, to sve traje sto godina na hitnoj.
    Prosli tjedan sam vodila muza na hitnu jer nije mogao normalno disati, cekali smo tamo 2.5 h i odustali, bilo mu je malo bolje. Uzas, sta reci. Ne znam za CT i trudnocu, mozda da pitas i ginekologa? 

👦 11/2017 👶 9/2020

Linolada
    11. Siječanj 2021. 22:17

Andela111

Ja imam stimulaciju letrozolom prvi ciklus!!!! ❤️💋Neko je pitao! 19dpo…. cekam ishod😀

Gdje si radila folikulometriju? Koliko puta moras ici na folikulometriju kod Letrozola? ❤️❤️

🙋‍♀️ 22 Hashimoto, PCOS
    🙋‍♂️ 26
    Zadnja menstruacija: 28.12.2020.
    28.01. ➕ Na testu 🤰
    Papa test uredan

lovely
    11. Siječanj 2021. 22:19

▪Marty

Lovely, Tloza i Leah sestre po opustenom ciklusu ovaj put 👌👌😁😁 zakon! maaa ajde da nam tooo OPUSTENO sto nas svi okolo nas savjetuju uspije. bemu misa opustenoga ocemo plusicee i mi i sve ostale neopustene 🤞🤞🤞🤞 ➕➕➕➕

Drzimo si🤞🤞🤞🤞❤

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Linolada
    11. Siječanj 2021. 22:37

Andela111

Ne brini…. meni je sve proslo savrseno…i tebi ce❤️🥳…. jos samo da se primi bebac

Meni je doktorica napisala u nalazu 10. -12. dana ciklusa doći na uzv. To biram onda hoću li doći u neka od tih dana ili moram sve te dane dolaziti? Kako pijes Letrozol? Meni je dala od 3.- 7. dana MC. I jos jedna stvar, koliko si ga platila? 😊🤗 Drago mi je da ti sve prolazi savrseno, nadam se da ce uspjeti... Drzim fige ❤️❤️

🙋‍♀️ 22 Hashimoto, PCOS
    🙋‍♂️ 26
    28.01. ➕ Na testu 🤰
    Papa test uredan

Linolada
    11. Siječanj 2021. 22:45

Andela111

Drzim ti fige da ti uspe❤️💋🤞….hvala na zeljama…. pitaj sta god budes trebala.

Hvala i tebi na željama ❤️🥰
    Znači uzimaš 1x50mg dnevno na večer. Da li je preporuka na večer? Jesi li imala kakve nuspojave?
    Koja ti je dijagnoza? 

🙋‍♀️ 22 Hashimoto, PCOS
    🙋‍♂️ 26
    28.01. ➕ Na testu 🤰
    Papa test uredan

Linolada
    11. Siječanj 2021. 22:47

Andela111

Ma jedan od tih dana draga… ne moras sve dane samo jednom. 240 kuna za tri mjeseca….ti je pakiranje. Isto mi je prepisano od 3-7 dana dve od 2,5 na vece ih uzimam.

Mogu li ih kupiti na svoju ruku ili treba recept jer mi je rekla ginekologica u domu zdravlja da ga HZZO ne pokriva

🙋‍♀️ 22 Hashimoto, PCOS
    🙋‍♂️ 26
    28.01. ➕ Na testu 🤰
    Papa test uredan

• Lyra
    11. Siječanj 2021. 22:49

Andela111

Ja imam stimulaciju letrozolom prvi ciklus!!!! ❤️💋Neko je pitao! 19dpo…. cekam ishod😀

Sretno i tebi! Koliko dugo se trudite, ako nije tajna?
    Jesi li imala i druge stimulacije ili? 
    Ima da bude folikula ❤️

👦 11/2017 👶 9/2020

Lisa27 👶🧸🎀
    11. Siječanj 2021. 22:53

Sanjarka88 🐰

Lisa27 👶🧸🎀

sanjarkada li se ovi brojevi tj dani DPO na grafu kao što je tebi sami pojave kad se i pojavi linija ovulacije ili se treba to nekako posebno ukljuciti? Ovaj ciklus prvi put mjerim od pocetka pa nisam sigurna.

Mislis ovo di pise 1, 2, 3….dpo?
    To ima samo kao vip verzija
    Ovi sta plate app ili novi korisnici misec dana

Ahaaa hvala ti 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Lyra
    11. Siječanj 2021. 22:54

Stormy sretno! I folikul i endometrij super mjere 🥳 

Tebi drzimo fige da niti ne dodjete do inseminacije! 
    U kojoj si bolnici/klinici? 

👦 11/2017 👶 9/2020

• Lyra
    11. Siječanj 2021. 22:57

Lisa27 👶🧸🎀

Sanjarka88 🐰

Lisa27 👶🧸🎀

sanjarkada li se ovi brojevi tj dani DPO na grafu kao što je tebi sami pojave kad se i pojavi linija ovulacije ili se treba to nekako posebno ukljuciti? Ovaj ciklus prvi put mjerim od pocetka pa nisam sigurna.

Mislis ovo di pise 1, 2, 3….dpo?
    To ima samo kao vip verzija
    Ovi sta plate app ili novi korisnici misec dana

Ahaaa hvala ti 🙂

Meni se vidi taj dpo otkad sam oznacila opk peak 😁

Nemam nikakav promo ili vip..

👦 11/2017 👶 9/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.