Cure, evo ja nemam pojma puno o tom praćenju ali zar vi bas pratite trenutak kad je ovulacija? Ja sam nekako od prije samo gledala da je najoptimalnije imat odnose svaki drugi dan i početi već tjedan dana prije ovulacije kad se povećava plodnost i jos koji dan nakon ovulacije pokrit za svaki slucaj. A ovulaciju sam pratila samo otprilike na aplikacijama jer mi je ciklus prilično stabilan. Cak sam negdje citala da nije dobro svaki dan, da je plodnost veća ako je svaki drugi dan. Dajte me uputite :)
Mi smo ovaj mjesec svaki drugi dan pa onda svaki dan netom prije ovulacije. Svejedno mislim da neće biti ništa jer tek smo počeli aktivno raditi na bebi. Dat ćemo si vremena do 7. mjeseca, pa onda, bude li potrebno, ići ćemo na pretrage.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
sanjarkada li se ovi brojevi tj dani DPO na grafu kao što je tebi sami pojave kad se i pojavi linija ovulacije ili se treba to nekako posebno ukljuciti? Ovaj ciklus prvi put mjerim od pocetka pa nisam sigurna.
Mislis ovo di pise 1, 2, 3....dpo?
To ima samo kao vip verzija
Ovi sta plate app ili novi korisnici misec dana
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo i mene, niti sam trudna, niti je ovulacija. Jedina sam valjda sad u dm-u kupovala oba testa 😂
https://ibb.co/c85mQ0j
Ne znam otkud bolovi, idem ginekologu iduci tjedan pa cemo vidjeti. Malo sam tuzna… da je bar jedno od tog bilo. Al idemo dalje ❤️
😒
Ajde ti na pregled. Nesto se ocito zmrdalo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hocu, Sanjarka ❤️
Cure, beskrajno vam hvala sto ste slusale moje panike danas.. sorry na gnjavazi, stvarno ste divne ❤️
Traveller, baš ćeš mi faliti ovdje, ali totalno te razumijem i pratim te u jesenskim bebama i veselim se s tobom 😊🤗❤ vidimo se brzo tamo 🥰🤞🤞
Zujalice, nadam se da će na pregledu biti sve dobro i vjerujem da nije ništa ozbiljno ❤
Ostale cure, drzim fige s pikovima, ovulacijama i hopsanjima nek nam se svima ostvari želja da ugledamo te plusiće 🥰
Meni danas došla nova doza lh trakica i spremam se za novi ciklus 😍
Lucija 16.12.2021.💗
Zujalice jedva čekam da obaviš pregled pa da saznamo u čemu je bio problem. Drži se🥰
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Evo i ja da se javim. Isla sam na setnju planinom ceo dan ,pa nikako da pisem. A jos je bilo puno za pročitati. 🙂
Dobila sam ipak normalno danas,i ako mi se učinilo da vidim neku roze liniju (to se mozak igra sa nama kada nešto previse zelimo😁 )
Dobila sam odmah nakon testa,nisam se ni razočarala jer sam osećala da nisam trudna. Obećavam da cu od sada čekati da mi bar jedan dan zakasni pa da radim test. 😂
Novi ciklus nova šansa. Krenula sam da treniram, zelim da se zategnem do leta,tako da cu se usredsrediti na to. Opet vas napustam,za mene je forum ipak previse,onda non stop razmisljam o trudnoći, a to mi ne treba. Mozda vas budem tu i tamo pogledala i mozda nekad pisala. Ali za sada pozdravljam vas svee i zelim vam puno srece u ovoj borbi. Ljubim vas 😘❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Pozdrav cure.. Je li itko imao endometralni polip? Zanima me ako imate iskustva s cajevima protiv polipa, koji ste pile i koliko dugo i je li polip nestao?
Pokusavamo od 9/2019
1/2020 ureaplazma
4/2021 histeroskopija polipa
8/2021 trudnoca
9/2021 missed ab.
Sandricak želim ti svu sreću, i da se dođeš javiti koji put 🤗
Freya_444 i ja sam si danas naručila novi paket trakica. Razmišljam da si uzmem i clearblue digitalne trakice, malo su skuplje pa se zato nećkam 🤷🏼♀️
Ivka ja sam imala polip na maternici i uklonili sam ga histeroskopijom. Nisam nikad pila čajeve jer mi je ginekolog preporučio da ga maknem nakon spontanog pa sam tako i napravila. Znam da je čuvarkuća dobar za polipe i ostale ginekološke probleme, imaš na youtube puno videa kako ga se može pripremati i uzimati. I koliko se sjećam, Divna_Sa je neko vrijeme na prirodan način pokušavala ga se rješiti, pa je na kraju isto uklonila polip operacijom (?)...
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Ivka i ja sam imala polip...uklonila ga histeroskopijom, u Petrovoj... negdje 2016.g.
Ajme cure ja se osjecam kao da cu sad dobit mengu...a trebam dobiti tek iduci utorak/srijeda... grcevi, glavobolja/migrena u dolasku... a urin mi je grozaaan 😷 znaci miris ko za vrijeme menge (meni tad bas ima grozan miris🤦♀️🤦♀️)
Sortiraj odgovore
Najstariji