LazyO i embarasada drž te se ženskice ❤🍀
Sanjarka vidim tvoja tempica lijepo porasla, čitam i na susjednoj temi lh, nemoj mi klonuti, forca pozitiva🤞😉
Lovely koje serije gledas?
Anci jesi li ti piskila jos koju lh?
Zuzujalica svakako napravi test i javi nam, nadam se da je sve ok 🤞🍀
Leah drago mi je da si se malo javila 😊
Lisa i Marty (i Bella) pratimo se 😘
Moja lh danas nije pokazala pik, u 18h idem kod gina na folikulometriju, baš me zanima koliki će biti…
Tempica moja divna nista ne znaci, znala sam imat i bolju van trudnoce 😂
A sta se optimizma tiče
Najpozotivnija sam jedno 7 dana nakon o
Onda taj optimizam krene nizbrdo 😂
Sretno u ginekologa 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Travelleruzivaaaj u svojoj trudnociii i nedostajat ces…
Ancio kakvo je kod tebe stanje??
Ja sam pik imala 09.01. (17dc) ali juce 10.01. sam izludila od bolova u jajnicima… Pokrili smo 08.,09. i 10.01. pa vidjet cemo sta nas ceka 🙏🙏
Svim curama drzim figiceee 💋💗💋💗💋💗💋💗💋💗
Sretnoooo ❤️💪🤞🏻
Mene danas opet poprilično boli... Više ne probada samo kad sjednjem nego boli i dok stojim. Menga bolovi, ali i prepone i leđa. Ne znam više od čega, samo se nadam da će proći čim prije.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Wow tu je bas napeto 😁 poz cure.
Mislim da prvi put pišem tu, ili svakako prvi put nakon duuugo vremena.
Trenutno sam u procesu medikamentoznog prekida trudnoće, razvoj i srce je stalo sa 7 tjedana a skuzila sam tek po sitnom krvarenju u 10.tjednu. Dobila sam tablete da ne moram na kiretažu, prva tableta u subotu i dns jos dodatne 4 tablete. Kazu dr da to sve dobro prolazi, da sam dobro reagirala na tabletu u sub.
Imam već jedno malo dijete pa mi je odmah puno lakse i orijentirana sam na nju i nemam puno vremena razbijat glavu. Jedva čekam da ovo sve prođe i da pokušamo ponovo. U bolnici su mi rekli da nema nikakvih prepreka da se pokuša vec sljedeći ciklus.
Stitnjaca mi je ok, secer malo povisen, željezo ok… koliko znam nemam nikakvih drugih problema tako da mi ne pada na pamet kakve bi testove eventualno mogla raditi prije ponovnog pokušavanja. Prije nego sam rodila, imala sam isto jednu neuspjelu trudnoću i to znam da je bilo zbog geneticne greške. Mozda je isti razlog i ovaj put, ne znam…
Cure sretno svima, pratim vas i čekam plusiće 😘
Dobro nam dosla ❤️ zao mi je zbog spontanog 😪😪😪 drzi se!
Nije inace napeto to si danas naletila 😂
Traveller ➕❤️
Jana25 ➕❤️
Mokosh ➕❤️
ODBROJAVANJE 1. MJESEC ➕ idemo svi po novogodisnje čudo 🎆🎆✨✨✨🎉🎊🎀:
Mayiiica 10.01. - 1 dan kasni ❤️
Sandricak1 - 11.01. - danas ❤️
Mia333 - 13.01. - 2 dana ❤️
Garava123 - 13.01. - 2 dana ❤️
Sanjarka88 - 16.01. - 5 dana ❤️
Gumbica - 17.01. - 6 dana ❤️
Sayuri - 19.01. - 8 dana❤️
Lavanya - 20.01. - 9 dana ❤️
LazyO - 20.01. - 9 dana ❤️
Sarita_00 - 22.01. - 11 dana ❤️
Inna_ 22.01. - 11 dana ❤️
Marty - 23.01. - 12 dana ❤️
Buhtlica23 - 25.01. - 14 dana ❤️
Lisa27 - 25 01. - 14 dana ❤️
Avocado13 - 25.01. 14 dana ❤️
Lovely - 26.01. - 15 dana ❤️
Tloza55 - 26.01. - 15 dana ❤️
Divna_Sa 28.01. - 17 dana ❤️
ODBROJAVANJE 2. MJESEC ➕:
Amy_94 01.02. - 21 dan ❤️
Maša25 - 02.02. - 22 dana ❤️
Tina25 - 04.02. - 24 dana ❤️
Zuzuzujalica 05.02. - 25 dana ❤️
Freya_444 - 05. 02. - 25 dana ❤️
Tommyfame 06.02. - 26 dana ❤️
Monstera - 10.02. - 30 dana ❤️
Cure, evo ja nemam pojma puno o tom praćenju ali zar vi bas pratite trenutak kad je ovulacija? Ja sam nekako od prije samo gledala da je najoptimalnije imat odnose svaki drugi dan i početi već tjedan dana prije ovulacije kad se povećava plodnost i jos koji dan nakon ovulacije pokrit za svaki slucaj. A ovulaciju sam pratila samo otprilike na aplikacijama jer mi je ciklus prilično stabilan. Cak sam negdje citala da nije dobro svaki dan, da je plodnost veća ako je svaki drugi dan. Dajte me uputite :)
sanjarka da li se ovi brojevi tj dani DPO na grafu kao što je tebi sami pojave kad se i pojavi linija ovulacije ili se treba to nekako posebno ukljuciti? Ovaj ciklus prvi put mjerim od pocetka pa nisam sigurna.
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
sanjarkada li se ovi brojevi tj dani DPO na grafu kao što je tebi sami pojave kad se i pojavi linija ovulacije ili se treba to nekako posebno ukljuciti? Ovaj ciklus prvi put mjerim od pocetka pa nisam sigurna.
Sam krene brojati
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Evo i mene, niti sam trudna, niti je ovulacija. Jedina sam valjda sad u dm-u kupovala oba testa 😂
https://ibb.co/c85mQ0j
Ne znam otkud bolovi, idem ginekologu iduci tjedan pa cemo vidjeti. Malo sam tuzna... da je bar jedno od tog bilo. Al idemo dalje ❤️
Cure, evo ja nemam pojma puno o tom praćenju ali zar vi bas pratite trenutak kad je ovulacija? Ja sam nekako od prije samo gledala da je najoptimalnije imat odnose svaki drugi dan i početi već tjedan dana prije ovulacije kad se povećava plodnost i jos koji dan nakon ovulacije pokrit za svaki slucaj. A ovulaciju sam pratila samo otprilike na aplikacijama jer mi je ciklus prilično stabilan. Cak sam negdje citala da nije dobro svaki dan, da je plodnost veća ako je svaki drugi dan. Dajte me uputite :)
Točno je da se preporučuju odnosi svaki drugi dan.
Međutim, trakice nam daju sigurnost, one su predznak ovulacije, da znamo da smo na dobrom putu. 😊
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Sortiraj odgovore
Najstariji