Traveller dolazimo uskoroooo 🙂🙂
Cure mod mene nema ništa novo, pik konačno gotov, pretpostavljam danas ide O.. jedva cekam sutra ujutro da vidim tempicu da li će skočiti pa da počnem odbrojavati 🥰
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Traveller tvoj mir i bebin je trenutno najbitniji 🤗 Grij nam mjesta u jesenskim bebama, brzo dolazimo sve ❤️
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Curke moje mokre 🤣🤣🤣ja vas citam redovito ali sam uzela malo predaha jer mi je stvarno bio kaos u glavi zbog potresa ...budila sam se svako malo ali sada je okej...vjerujem da je ova godina nasa ..također mislim da Anđela nije mislila nista lose...ali jednostavno poruke se uvijek drugačije shvate😑 💕💕💕💕 osobno kad se dogodi neka losa situacija ne znam kako izreagirati i reci pravu riječ tako da nekad bolje sutim....ali curkice moje samo pozitiva 💕
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Traveller uzivaaaj u svojoj trudnociii i nedostajat ces...
Ancio kakvo je kod tebe stanje??
Ja sam pik imala 09.01. (17dc) ali juce 10.01. sam izludila od bolova u jajnicima... Pokrili smo 08.,09. i 10.01. pa vidjet cemo sta nas ceka 🙏🙏
Svim curama drzim figiceee 💋💗💋💗💋💗💋💗💋💗
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Traveller sretno! Cuvaj nam mjesto ❤❤
Zujalica jedva čekam da nam pošalješ ➕🤞
Stormy gledala sam do sinoć Bridgerton na Netflixu. Osim toga gledam Casual na HBO-u. Do nedavno sam imala maraton Sex&Citya 🤭 e i Atypical gledam isto. Odlicna serija o dječaku koji ima autizam.
Lisa drzim fige za tempicu 🥳
Nego jedno glupo pitanje. Kako boldate neke riječi ovdje?
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Zuzujalica čekamo test
Embarasada čitala sam te na Ljetnim bebama, žao mi je šta ti se dogodilo...Dobrodošla i da šta prije odeš opet u jednu od beba grupa
LazyO bit će sve u redu, šaljem zagrljaje
Lovely riječi boldaš tako da prije nego nešto napišeš upališ "B" u desnom kutu iznad teksta
Cure ovo šta čitam, čini mi se da ste sve lijepo pokrile oko pikova, sad slijedi onaj najisčekivaniji dio
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Monstera ajme kako sam munjena..nisam to uopće doživjela 🤣🤭 hvala draga❤
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Ajme sta je ovo..ispricavam se 🙈🙈
Hahahahqqh..sve ok. Hvala ;)
Jel preporučuješ te 2 serije?? Succession mi je na listi za gledanje ali ne znam jel previše kao Dynasty ova normalna verzija...nju sam pogledala 🤭
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Ajme sta je ovo..ispricavam se 🙈🙈
Hahahahqqh..sve ok. Hvala ;)
Jel preporučuješ te 2 serije?? Succession mi je na listi za gledanje ali ne znam jel previše kao Dynasty ova normalna verzija…nju sam pogledala 🤭
O da, svakako…ova ti je više onako sarkazam, pickaranje, igre moci, sve za lovu, ali kao familija na prvom mjestu 😂
Normal people, uff ta mi je otišla pod kožu, ono vrati te u srednju…odlicni glumci i prica. Ima i knjiga 😉
Ako budes trebala jos koju preporuku, javi 🙈
Dogovoreno🤭😍
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Drage moje...
Danas sam u poslu, pa sam samo čitala. Puno stvari koje ovdje napišemo budu krivo protumačene jer nedostaje onaj direktni kontakt. Dosta nas je ovdje, neke s dužim stažem, neke s kraćim. A mi žene smo čudna stvorenja sa svojim promjenama raspoloženja 😅 Nekad kažemo i puno previše svega što ne bi rekle nekim drugim ljudima, a zaboravljamo da se ne moraju uvijek svi slagati s nama. Netko će prešutjeti, a netko reći.
Najbitnije u ovoj cijeloj priči je sačuvati svoj mir.
Svaka od nas se krpa na svoj način, serijama, plakanjem, spavanjem, trčanjem, jedenjem... Bitno da iz svega toga izađemo dignute glave i spremne za nove pobjede ❤️
Ne znam kako je vama koje ste imale biokemijske i spontane, ali želim vam svu snagu svijeta da zaliječite rane i krenete dalje. ❤️
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji