Jebes ti to ako ti tijelo odbacuje plod jer ga prepozna kao nesto zlo u tvom organizmu bez obzira na prirodnu ili potpomognutu oplodnju. Iskreno se nadam da cete sve brzo ugledati plusic,svaka od nas ima svoju borbu,jedna osoba ovdje koja je danas dosta aktivna me mozda ne prepoznaje iza nicka,ali kada sam saznala za njen plusic veselila sam se kao da sam ja a kada sam saznala sto se dogodilo,plakala sam kao kada se i meni dogodilo...nekad je bolje ne komentirati iako mozda zelis dok ne razmislimo koga to putem moze povrijediti,bez obzira sto smo dobronamjerne,u necijim ocima to tako ne ispada ☹️
Morala sam u par dijelova jer mi nije sve odmah htjelo poslati naravno🤣 nadam se da ste kolko tolko dobro,ajmo dalje u borbu
Zao mi je zbog ovih rasprava 😥 cure nemojte preosobno sve shvacati…a svatko ce na kraju napraviti po svome bez obzira na savjete ❤
Mi mozemo napisati samo misljenje i osobni stav.
Ja sam ionako opterecena i u strahu dal ce nasa umjetna oplodna dobro proci i onda ovdje tolika negativa u nasoj maloj zajednici gdje nalazim utjehu😭
Javim se sutra,sada moram ostati pribrana ….❤
Cuvajte se i mislite pozitivno 👆
Watson tebe pratim vec godinu dana ako ne i vise,onako vise sastrane i u tisini. Zelim ti od srca plus nakon svega sto si prosla 😘
pozdrav svima trudilice drage 🥰
redovno vas čitam i žao mi je na svim minusićima koje ste ugledale, ali idemo hrabro dalje, uz vas sam 💪🥰
kako sam i ranije rekla, ovaj ciklus je bez praćenja i opušten (koliko god može biti), ne znam ni koji sam dc ali sam negdje u plodnim danima 😊
htjela bi se vratiti na listu ako je moguće, čisto da navijamo zajedno ☺️
ne znam ni kad trebam dobit, ali s obzirom na prethodnu m mogla bi piškiti 26.1. 🤞🙏
Vidjela sam da je još neka cura napisala da prestaje pratiti sve (oprosti, zaboravila sam nick), jesi stvarno opuštena ili samo foliraš kao i ja? 😂😂 Živjelo neznanje!
Oprostite na dugom postu, baš sam pričljiva danas 👋❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
pozdrav svima trudilice drage 🥰
redovno vas čitam i žao mi je na svim minusićima koje ste ugledale, ali idemo hrabro dalje, uz vas sam 💪🥰
kako sam i ranije rekla, ovaj ciklus je bez praćenja i opušten (koliko god može biti), ne znam ni koji sam dc ali sam negdje u plodnim danima 😊
htjela bi se vratiti na listu ako je moguće, čisto da navijamo zajedno ☺️
ne znam ni kad trebam dobit, ali s obzirom na prethodnu m mogla bi piškiti 26.1. 🤞🙏
Vidjela sam da je još neka cura napisala da prestaje pratiti sve (oprosti, zaboravila sam nick), jesi stvarno opuštena ili samo foliraš kao i ja? 😂😂 Živjelo neznanje!
Oprostite na dugom postu, baš sam pričljiva danas 👋❤️
Hej ja sam odustala od pracenja, nemam trakice, nemam testove i ne ustrucavam se vise popit vino, popit tabletu kad me glava boli i sve te stvari koje ne smijem ako sam trudna.. Najdraze mi je spontano hopsanje i to sto se ne opterecujem prije koliko dana smo hopsali i kad bi trebali opet, sve mi je puno sladje tako... Sto se tice dc, znam samo kada idem u app stavit da smo hopsali pa vidim koji je dc. Forum citam redovito makar nisam aktivna, ali ste vi toliko aktivne pa da slucajno nesto ne propustim 😂
Sto se tice opustenosti, trenutno sam u toj dosadnoj fazi ciklusa pa sam i opustena, pravi je izazov kad prodje ovulacija da ne analiziram sve takozvane simptome i pitam se je li uspijelo ili ne, to cemo jos vidjeti.
Drage sve, zao mi je zbog danasnjih tenzija...isto mi nije drago cuti "barem znas da mozes ostati trudna" jer se i ja bojim sljedeceg plusa. Ali ljudi valjda samo pokusavaju pronaci ijednu pozitivnu stvar u svemu, ne znajuci koliko zna zaboliti.
Nisam se javljala neko vrijeme jer se svasta dogadjalo, a evo pod zadnje uzasni bolovi u trbuhu, temperatura...i sad sam na hitnoj. Slijepo crijevo najvjerojatnije. I sad mi se place ko malom djetetu jer tko zna koliko pauze za rad na bebi slijedi ako budem morala operirati.
Minusici, zao mi je za sve pojedinacno- i za plus pa minus...sve. I to me skoro rasplakalo. Nadam se da nam stize ljepsi mjesec.
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Wow tu je bas napeto 😁 poz cure.
Mislim da prvi put pišem tu, ili svakako prvi put nakon duuugo vremena.
Trenutno sam u procesu medikamentoznog prekida trudnoće, razvoj i srce je stalo sa 7 tjedana a skuzila sam tek po sitnom krvarenju u 10.tjednu. Dobila sam tablete da ne moram na kiretažu, prva tableta u subotu i dns jos dodatne 4 tablete. Kazu dr da to sve dobro prolazi, da sam dobro reagirala na tabletu u sub.
Imam već jedno malo dijete pa mi je odmah puno lakse i orijentirana sam na nju i nemam puno vremena razbijat glavu. Jedva čekam da ovo sve prođe i da pokušamo ponovo. U bolnici su mi rekli da nema nikakvih prepreka da se pokuša vec sljedeći ciklus.
Stitnjaca mi je ok, secer malo povisen, željezo ok... koliko znam nemam nikakvih drugih problema tako da mi ne pada na pamet kakve bi testove eventualno mogla raditi prije ponovnog pokušavanja. Prije nego sam rodila, imala sam isto jednu neuspjelu trudnoću i to znam da je bilo zbog geneticne greške. Mozda je isti razlog i ovaj put, ne znam...
Cure sretno svima, pratim vas i čekam plusiće 😘
Drage sve, zao mi je zbog danasnjih tenzija…isto mi nije drago cuti "barem znas da mozes ostati trudna" jer se i ja bojim sljedeceg plusa. Ali ljudi valjda samo pokusavaju pronaci ijednu pozitivnu stvar u svemu, ne znajuci koliko zna zaboliti.
Nisam se javljala neko vrijeme jer se svasta dogadjalo, a evo pod zadnje uzasni bolovi u trbuhu, temperatura…i sad sam na hitnoj. Slijepo crijevo najvjerojatnije. I sad mi se place ko malom djetetu jer tko zna koliko pauze za rad na bebi slijedi ako budem morala operirati.
Minusici, zao mi je za sve pojedinacno- i za plus pa minus…sve. I to me skoro rasplakalo. Nadam se da nam stize ljepsi mjesec.
Ja se slažem. Meni su to isto rekli par puta ali nisam se nikad naljutila, uvrijedila... ljudi ne znaju šta rec pa pokušavaju naći neku svjetlu točku, pogotovo netko tko nije imao iskustva s tim. Uostalom, realno, to i je istina, samo mozda nitko ne voli čuti kao neke "svjetle točke" jer nije nikakva utjeha u tom trenu.
Nadam se da nije slijepo crijevo, a ako i je zelim najbrži mogući oporavak!
Cure ja vas pratim iz prikrajka i sve vase uspone i padove osjecaj kao svoje,ne pišem bas iz razloga jer sam osjetljiva osoba i ne snalazim se najbolje u forumaškim raspravama bas iz razloga sto je teško na taj način prenijeti osjecaje, možeš bubnuti nesto i nekoga povrijediti.
Samo vas molim koliko god nam je svima teško nemojte zaboraviti na ljudskost i toplinu.volim vas sve ❤️
Ja 33 nalazi ok
MM 35 astenozoospermija
Pokušavamo 3 god
Sortiraj odgovore
Najstariji