Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    11. Siječanj 2021. 11:46

Curke pa nije Andela nista lose s tim mislima kad je rekla,sigurna sam... A ne znam da je ona ikad ostajala trudna,nisam to upratila..🤔 I mislim da to niko ne razumije, kakvi su to gubici,ako ne dozivi.Mada je iskreno I meni cudno sto nas je pratila a bas se totalno oglusila nakon sto su je cure toliko dozivale I zaista brinule I pomislile na najgore zbog ne javljanja...Opet ne bih da sudim nikome...A sto se tice tog recenog I ja sam jednom mislim Sanjarki rekla rekla nesto tipa tog...da je top plodna I da ne treba da brine da ce ona opet uskoro ostati T.Ako sam nekoga nekad uvrijedila ili se izrazila pogresno,nek oprosti...🤔😏❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

11. Siječanj 2021. 11:47

Traveller 👏
    Nisam nikada bila trudna...ali stvarno duboko suosjecam s vasom boli kad ste izgubile bebice... jer znam koliko ju ja zelim i koliko bi bolilo da ju izgubim...iako vjerojatno ne mogu ni zamisliti!
    Dio koji se tice nejavljanja, a citanja...takoder se slazem i bas se sjecam kako sam pomislila kada sam to procitala da je bas ruzno... prema vama...

lovely
    11. Siječanj 2021. 11:49

Pozdrav svima,
    Zao mi je zbog minusića 😒
    Mašo radi kako se osjećaš da bi trebala no ja bih pričekala. Sve na svijetu bih dala da sam prije vanmaternične napravila briseve pa riješila beštije i onda ostala trudna...razumijem želju i tu tzv. brzu nadoknadu gubitka ali onako kako je Sanjarka (ako se ne varam) neki dan napisala "stani na balun malo". ❤
    Anci ❤

Kod mene nema nista. Hopsamo, ne gledam aplikacije, ne proucavam simptome, ne koristim trakice. Sve neka ide spontano. Ako ne bude ništa do ljeta krenut ćemo dr, pa bit ce nekako 🤞🤞🤞

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Maša🤰🏼
    11. Siječanj 2021. 11:49

Andela je valjda imala svoje razloga ne javljanja u grupi , ja joj osobno ne zamjeram... ISKRENO nebi osobno tako postupila ali tko sam ja da nekom sudim 🙈 meni isto nekad u ovoj grupi neki komentari zasmetaju( kao sto je sada zasmetalo traveller) i onda bi najrade popizdila ali popizdim u sebi :P svi ovdje kao u stavarnom zivotu imamo osobe koje su nam drage i osobe koje su nam manje drage 😂😂 ali dobro je idemo dalje ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Podrska svima ❤️ Ja bi isto punooo rade da nisam imala spontani ali sta sad 🙈 i mene je isto zabolio komentar od Sanjarke di je komentirala da sam potisnula sponatni i da posto poto zelim ostat trudna makar ne zavrsilo dobro. Meni je to apsurd!! Ali u sustini zaboli me jer ja znam da nije tako i nisam reagirala na tu poruku iako me zaboljela ... ali pisemo mi tu sve i svasta i svatko ima pravo na svoje misljenje i svatko se ima pravo izrazit ❤️ 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

anabelaaaa
    11. Siječanj 2021. 11:51

Andela111

Jesam, ❤️…. bila….T…

Onda znas o cemu pricaju,jeli biokemijska ili?🤔

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sanjarka88
    11. Siječanj 2021. 11:51

anabelaaaa

Curke pa nije Andela nista lose s tim mislima kad je rekla,sigurna sam… A ne znam da je ona ikad ostajala trudna,nisam to upratila..🤔 I mislim da to niko ne razumije, kakvi su to gubici,ako ne dozivi.Mada je iskreno I meni cudno sto nas je pratila a bas se totalno oglusila nakon sto su je cure toliko dozivale I zaista brinule I pomislile na najgore zbog ne javljanja…Opet ne bih da sudim nikome…A sto se tice tog recenog I ja sam jednom mislim Sanjarki rekla rekla nesto tipa tog…da je top plodna I da ne treba da brine da ce ona opet uskoro ostati T.Ako sam nekoga nekad uvrijedila ili se izrazila pogresno,nek oprosti…🤔😏❤

Nisi me povridila ti nikad 
    Jedno je jednom rec zeleci utjesit nekoga. Drugo je stalno to isticati kao nesto pozitivno 
    Andela je bila trudna 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Maša🤰🏼
    11. Siječanj 2021. 11:54

Andela111

Maso…..time si samo pokazala svoju veličinu ! I ispravno postupila. Samo je vazno ono sto ti u sebi osecas i mislis….pokazala si izuzetnu zrelost u tvojim godinama.

❤️❤️❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Tommyfame
    11. Siječanj 2021. 11:54

maša25

Andelaje valjda imala svoje razloga ne javljanja u grupi , ja joj osobno ne zamjeram… ISKRENO nebi osobno tako postupila ali tko sam ja da nekom sudim 🙈 meni isto nekad u ovoj grupi neki komentari zasmetaju( kao sto je sada zasmetalo traveller) i onda bi najrade popizdila ali popizdim u sebi :P svi ovdje kao u stavarnom zivotu imamo osobe koje su nam drage i osobe koje su nam manje drage 😂😂 ali dobro je idemo dalje ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Podrska svima ❤️ Ja bi isto punooo rade da nisam imala spontani ali sta sad 🙈 i mene je isto zabolio komentar odSanjarkedi je komentirala da sam potisnula sponatni i da posto poto zelim ostat trudna makar ne zavrsilo dobro. Meni je to apsurd!! Ali u sustini zaboli me jer ja znam da nije tako i nisam reagirala na tu poruku iako me zaboljela … ali pisemo mi tu sve i svasta i svatko ima pravo na svoje misljenje i svatko se ima pravo izrazit ❤️

oprosti Mašo ali moram..

znači ovo boldano..ženo danas cijeli dan govoriš kako ćeš ići preko parazita kojeg imaš u tijelu samo da ne fulaš jedan ciklus mogućnosti da ostaneš trudna????? i samo to je dokaz ovo što je Sanj rekla..

jesi ti uopće se informirala o toj bakteriji? 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

anabelaaaa
    11. Siječanj 2021. 11:58

Ma pustite to,ima li ko da piski?
    Ja pijem tu kontracepciju I imam osjecaj da sam ovulirala ipak 😁Jeli neko imao slican problem..Ja sam dobila tacno za praznik dr mi nije bio dostupan tek na 4 dan ciklusa,od kad mi je rekao da ih pijem..(bila sam na ultrazvuku).Nesto kontam da je vec bilo tih antralnih folikula I da sam mozda zakasnila sa sa tabletama...
    Imalaa sam I sluz,I probadanje u jajnicima...na temp se nisam obazirala ovaj mj.ponekad izmjerim kad se sjetim..tako da sam u brizu,ili cista raste,Ili se pojavila jos neka zbog kasnog uzimanja 🤔a opet valjda dr zna...I ne bi mi rekao da pocinjem ako je kasno I sl.

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

Maša🤰🏼
    11. Siječanj 2021. 12:01

Tommyfame KOLIKO JE RETARDIRANA OVA PORUKA NECU NI PRICAT!!! 
    Naravno da sam se informirala jebenih 3000000 puta sam ponovila da mi je ginekologica rekla da ta bakterija nema utjecaj na PLOD!!!  
    Odjavljujem se ja malo od ovog foruma vidim da mi samo stvara stres i ova mržnja od nekih cura je preodvratna.
    Svejedno zelim vam svima svu srecu i da cim prije ugledate svoje mrvice ❤️❤️❤️❤️ Sretno cure 🥰🥰🥰

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.