pozdrav svima trudilice drage 🥰
redovno vas čitam i žao mi je na svim minusićima koje ste ugledale, ali idemo hrabro dalje, uz vas sam 💪🥰
kako sam i ranije rekla, ovaj ciklus je bez praćenja i opušten (koliko god može biti), ne znam ni koji sam dc ali sam negdje u plodnim danima 😊
htjela bi se vratiti na listu ako je moguće, čisto da navijamo zajedno ☺️
ne znam ni kad trebam dobit, ali s obzirom na prethodnu m mogla bi piškiti 26.1. 🤞🙏
Vidjela sam da je još neka cura napisala da prestaje pratiti sve (oprosti, zaboravila sam nick), jesi stvarno opuštena ili samo foliraš kao i ja? 😂😂 Živjelo neznanje!
Oprostite na dugom postu, baš sam pričljiva danas 👋❤️
Mo smo se pratile i prošli mjesec 🤭
Trudim se biti opuštena ahahahah...ne pratim nista do te mjere da i Sanjarkinu listu samo brzo spustim da ne pronađem svoje ime.😅
Kad mi dođu lude misli uzmem rješavati križaljku ili gledati neku seriju..
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Wow tu je bas napeto 😁 poz cure.
Mislim da prvi put pišem tu, ili svakako prvi put nakon duuugo vremena.
Trenutno sam u procesu medikamentoznog prekida trudnoće, razvoj i srce je stalo sa 7 tjedana a skuzila sam tek po sitnom krvarenju u 10.tjednu. Dobila sam tablete da ne moram na kiretažu, prva tableta u subotu i dns jos dodatne 4 tablete. Kazu dr da to sve dobro prolazi, da sam dobro reagirala na tabletu u sub.
Imam već jedno malo dijete pa mi je odmah puno lakse i orijentirana sam na nju i nemam puno vremena razbijat glavu. Jedva čekam da ovo sve prođe i da pokušamo ponovo. U bolnici su mi rekli da nema nikakvih prepreka da se pokuša vec sljedeći ciklus.
Stitnjaca mi je ok, secer malo povisen, željezo ok… koliko znam nemam nikakvih drugih problema tako da mi ne pada na pamet kakve bi testove eventualno mogla raditi prije ponovnog pokušavanja. Prije nego sam rodila, imala sam isto jednu neuspjelu trudnoću i to znam da je bilo zbog geneticne greške. Mozda je isti razlog i ovaj put, ne znam…
Cure sretno svima, pratim vas i čekam plusiće 😘
❤ drži se!
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Ja cu poluditi, cure.. 😢
Cijeli dan me UZASNO boli trbuh, osjecam TOCNO specificnu ovulacijsku bol.
Znaci:
Ciklus uglavnom 33 dana
Ovulacija 17dc
Iznenada krvarila 21- 25 dc
Jaka bol kao kod ovulacije 29dc (ako krvarenje nije bila M, ne znam)
Jutros sam i povracala, samo me oblio hladan znoj i bljuć. Ginekolog me moze primiti tek iduci utorak.
Uffff, kada sam vidjela koliko stranica imam za nadoknaditi ponadala sam se da su pitanju čestitke na nečiji plusić. A kad ono...
Znam da sam vam se pridružila prije doslovno 2 minute, ne znam nikoga izuzev zadnjih nekoliko desetaka stranica, a neke od vas se tu prate godinama, no samo bi htjela reći kako ne znam osobno tu bol, ali ju meni bliska i draga osoba zna nažalost predobro. Naime, godinama bez ikakvih problema uspjeva zatrudnijeti, no iznijeti trudnoću - e to je druga priča. Stvar je u tome što oni imaju svoj mehanizam kako se nose s tim i u čemu nalaze utjehu, no da možda ista stvar dođe od druge osobe, pitanje je kako bi im sjelo. Također, vjerujem da Anđela nije imala lošu namjeru, a u potpunosti razumijem i potpisujem Traveller. Kako je ancioo rekla, ovo je forum, pišeš svoje misli i osjećaje i čitaš tuđe, neke će ti pomoći neke neće, neke će te povrijediti neke neće, neke nas su manje osjetljive na neke stvari, neke više, ali sve je to život. Ono što vam je svima zajedničko jest da ste hrabre lavice koje se bore za svaki plusić, borite se sa suzama, s boli, borite se da budete podrška jedna drugoj za svaki minusić pa čak kad i vama možda više treba podrške nego što je pružate i to je ono što vas čini posebnima. 🥰❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Ja cu poluditi, cure.. 😢
Znaci:
Ciklus uglavnom 33 dana
Ovulacija 17dc
Jutros sam i povracala, samo me oblio hladan znoj i bljuć. Ginekolog me moze primiti tek iduci utorak.
Jesi radila test ponovno? Nisam to upratila.
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
LazyO a jooooj, grozno. Nadam se da ipak nije slijepo crijevo, no ako i je da se što prije oporaviš.
Embarasada užasno mi je žao, drži se. ❤️❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Planirala sam sutra Lovely, ali kupit cu poslije posla 2, pa jedan odmah veceras.
Ne mogu sama sebe uopce protumaciti, osim da sam ljuta na vlastito tijelo 🥺
Ja cu poluditi, cure.. 😢
Znaci:
Ciklus uglavnom 33 dana
Ovulacija 17dc
Ajde pisni test danas
Nisu to stvari za igranje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hocu, Sanjarka, cim dodem doma.
Ne mogu vam uopce definirati tu “bol”, kao neka gadna nelagoda.
Drage cure, preskočila sam sve stranice od svog zadnjeg posta, ne želim se uvlačiti u nikakve rasprave niti se nervirati kad mi je mir više nego potreban.
Samo nisam htjela otići I nestati bez pozdrava, cure moje drage, znate koje ste, želim vam od srca da mi se uskoro pridružite na jesenskim bebama i da ugledajte svoje plusice. Neću vas više čitati niti pisati tu, zamolila sam Sanjarku I Tommy da mi privatnim putem jave kad neka od vas dobije plusic, pa da se mogu radovati s vama. A onda ćemo se svakako tipkati ja jesenskim bebama. Moja iskustva sa skoro svima vama su samo i isključivo divna i pozitivna i ostanite mi uvijek takve. I optimistične, I borbene, prave lavice kakve jeste. Doći će vaši plusevi jako brzo, sigurna sam u to.
Volim vas sve i čuvajte se. Do tipkanja na jesenskim, pusa od Traveller. 😍❤️
Zao mi je, totalno te razumijem. Brzo ti dodjemo, uzivaj u blazenom stanju ti i ostale curke i pozdravi mi moju imenjakinju Janu❤❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji