Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monstera
    11. Siječanj 2021. 11:24

Traveller

Više puta sam pročitala ovdje da se ženama koje su imale spontani piše maltene kao da bi trebale biti sretnice jer su bile trudne pa znaju da opet mogu. To što netko može zatrudnit ne znači da može iznijeti tu trudnoću do kraja, što je po meni još gora stvar. Odmah bih potpisala da sam čekala od travnja do ove trudnoće, bez iskustva spontanog, jer me to šta sam ostala trudna i izgubila to tjedan dana kasnije niti malo nije tjesilo. Bila sam očajna. I isto su mi dvije i osobe napisala da bar znam da mogu ostati trudna. Šta mi je to vrijedilo? Ne daj bože nikome bolova ni tortute koju sam prošla. Iskreno se nadam da nijednu od vas to neće zadesit. Kosa mi se digne na glavi svaki put kad to pročitam i proživim sve ponovo tako da vas zaista molim da ne pišete to nikome tko je bio trudan i izgubio dijete. Ne kaže se bezveze da je najgore imati pa nemati.

Uostalom, čitaju nas cure koje iza sebe imaju 3,4 spotana i nijednu iznesenu trudnocu do kraja. Zato molim i radi njih, prestanite to pisati.
    Hvala i dobro jutro.

U potpunosti se slažem sa tobom. 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Tommyfame
    11. Siječanj 2021. 11:25

maša25

Traveller potpisujem apsolutno sve sta si rekla ❤️
    Sanjark znaci ja sam bila trudna sad u 12 mjesecu i isto sam imala Trichomonas i pitala sam ginekologicu sta s tim? Rekla je da se to u trudnoci ne lijeci i da nema utjecaj na bebu pa joj onda ja vjerujem :) mogla sam ostat trudna i sad u 12 mjesescu odmah i nebi ga bila lijecila… ma neznam vidit cu sta cu pauzirat necu. Ili cu pit do plodnih dana pa prestat ili cu preskocit pa pocet sljedeci mjesec ako ne ostanem T.

Mašinjo jesi ti radila briseve prije trudnoće? mislim ako nisi..kako znaš da baš ta beštija nije uzrok spontanog?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Sanjarka88
    11. Siječanj 2021. 11:26

Mašo ne razumim bas sta ti je problem pricekat jedan ciklus da to rijesis
    No dobro, tvoj život tvoja odluka 👍🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    11. Siječanj 2021. 11:32

Andela111

Traveller….. sve si rekla o sebi…..🤪❤️

A sta je ona to tocno rekla o sebi? 🤔
    Potpisujem je od rijeci do rijeci 
    Za tvoje nejavljanje nemam ni jednu lipu rijec za rec. Citala si, dozivalo te se, brinuli se sve.... Ignoriras
    Maša ima spontani, ignoriras, Anci ima spontani ignoriras.....
    Da ga hebes ne razumim kakva si to osoba. 
    Ovo drugo necu uopce komentirat....
    Blago nama sretnicama koje smo izgubile dijete 
    Jel i sebe smatras sretnom ženom jer si bila trudna?

Tommyfame
    11. Siječanj 2021. 11:33

anci000 🔜🤰🏼

maso poslusaj doktoricu i pocni sa terapijom, jedan mjesec sto ces odgoditi nije strasno
    ja bi mislila prvo na nase zdravlje, jer veoma je bitno da je majka zdrava
    meni barem nije to za olako shvatiti

vi koje niste dozivjele spontani-biokemijsku tesko je tu bol opisati, prvo doslovno budes u sedmom nebu, ta sreca se opisati ne moze i onda odjednom strah kad ugledas krv, ta bol, to toliko boli da je strasno ne znas jel te boli vise dole od grceva i straha il te boli u prsima od tuge i straha da li je sve ok, jecajuci ides na hitnu

Je, tesko je procitati budi sretna mozes ostat trudna, ali sam se stvarno zapitala jel sve ok,hoce li iduca trudnoca biti uspjesna, hocu li je uspjeti izgurati do kraj, stotinu je to misli
    ja sam danas tuzna jer je sutra pregled, pregled na kojem bi se culo srceko bilo bi 7 tjedana, stvarno i zaista nije to lako

Vjerujem da andela nije nista mislila lose a isto tako Traveller je napisala onako kako je, ona je nazalost osjetila to kao i ja i napisala samo istinu

ne znam jel mi se vidi slikica ali glasi ovako:

get pregnant, stay pregnant and bring home healthy baby

bome da.. ja mislim da u životu toliko nisam plakala, nebi to nazvala plakanjem više vrištanjem nego 1.10.2020
    mene su rebra bolila koliko me slomilo.. 

isto sam tako ko ti išla na zakazani pregled za otkucaj srca..dolazim u ambulantu a sestra mi veli 'dat ću ti prvo trakicu da piškiš pa idemo lovit srce' meni došlo da se bacim niz stepenice.. nije zapisala da sam izgubila mrvicu koju sam čekala godinu dana.

tko mi garantira da je neću izgubiti opet? aposlutno nitko.

ancio šaljem ti ogromni zagrljaj <3 

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Tommyfame
    11. Siječanj 2021. 11:35

Andela111

Traveller….. sve si rekla o sebi…..🤪❤️

šta stvarno?????

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Monstera
    11. Siječanj 2021. 11:35

Ancioo vidila sam sliku, ali nisam mogla pročitati zadnji red, prelijepa poruka 
    Potpisujem svaku riječ, ja i dalje pratim Ljetne bebe i tamo piše jedna cura s kojom smo se pratile u danu i kad vidim da joj piše da je sad već skoro 18 tjedana trudna, zasuze mi oči, a tek kad vidim kad joj je termin...
    Šaljem ti puno zagrljaja za sutrašnji pregled, trebala biš ih osjetiti, ipak smo na istom teritoriju 
    Watson tebi također veliki zagrljaj, i čekamo informacije sa vaših pregleda 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Sanjarka88
    11. Siječanj 2021. 11:37

Andela111

Sanjarka,niko nije rekao da ste sretne, malo si smesna😊….ne zelim gubiti energiju❤️💋…. nista ne ignoriram… zasto bi ih podsecala na to….Cure samo napred…. sve ce biti top!

Kako god Anđela 👍🏻

Jana25
    11. Siječanj 2021. 11:40

Cure, birajte bitke. Ne vrijedi se raspravljat.
    Ja sam odlucila da se necu zalit na mucnine, glavobolje  strije i sve sto trudnoca donosi. Znala sam sta me ceka i sta se moze dogodit.
    A necu se zalit zbog svih trudilica koje bi sve dale da to imaju/osjecaju.
    Zagrljaj svima 🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Tommyfame
    11. Siječanj 2021. 11:46

Andela111

Ljubim vas sve❤️💋…Samo lepe vesti cemo citati u 2021….jedna po jedna trudnjača…

naravno.. javi kad zatrudniš

sretno!

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.