Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandričak
    11. Siječanj 2021. 10:03

https://ibb.co/q1S704m
    https://ibb.co/cgwKhPs
    Ne moze da se ulovi fotoaparatom. Jel mi se pricinjava samo nešto? 😧

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Monstera
    11. Siječanj 2021. 10:08

Sandricak ja nažalost ne vidim ništa. Ako misliš da se nešto nadzire, probaj za 2 dana opet 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Sanjarka88
    11. Siječanj 2021. 10:18

Sandricak11

https://ibb.co/q1S704m
    https://ibb.co/cgwKhPs
    Ne moze da se ulovi fotoaparatom. Jel mi se pricinjava samo nešto? 😧

Mozda neka blijeda sjena 
    Al to je vjerovatno crta koja tu postoji 
    Nemoj se puno zamarati s tim 
    Ako ne dobijems m, ponovi za 2 dana 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

watson009
    11. Siječanj 2021. 10:20

Jutro cure ❤Mašo znam da si nestrpljiva no moras znati da u trudnoci ne smijes koristiti lijekove koje inace pijes bez problema.
    To je parazit i ocito nije bezazlen jer postoji terapija za njega...Sto god odlucila ja ti zelim srecu 🙏
    Andela jel to nova ikona osvanula? Gledam sliku i upitnik iznad glave imam hehe 
    Sanjarka navijam jako za tebe ❤ ti si borac i tvoj plusic je iza vrata ! ☁ 
    Ancioo sutra zajedno javljamo dojmove s pregleda 🙌

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    11. Siječanj 2021. 10:35

Andela111

Gde si Watsoooon…..to ti je slika iz Praga prosle godine u ovo doba negde….kad smo se dogovorili da cemo se prestati cuvati od sledeceg meseca,pa smo se počastili njihovim tradicional im slatkisom🥳…. ❤️Sta mi ti radiš? U kojoj si ti sada fazi čekanja?

Ajooojjj bas lijepo ❤ ma proci ce brzo vrijeme do vaseg plusica ali i novih putovanja🙏  a cicke ahahhaha top!!!!
    Sestro, sutra cu sve znati nakon pregleda pa javim, vec sam nervozna zbog neizvjesnosti 😅❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Maša🤰🏼
    11. Siječanj 2021. 10:49

Ni ja nevidim nista nazalost :/ ma ja se stalno premisljam sta da radimm hahaha dali da pijem terapiju pa prestanem kad budu plodni dani ili da ne pijem ovaj mjesec, imam pregled kod novog ginekologa u petak a ako pocnem sa vaginaletama isto nemogu ic pa sad smisljam kad da preselim pregled ma 1000000 sranja 🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sanjarka88
    11. Siječanj 2021. 10:52

Traveller

Više puta sam pročitala ovdje da se ženama koje su imale spontani piše maltene kao da bi trebale biti sretnice jer su bile trudne pa znaju da opet mogu. To što netko može zatrudnit ne znači da može iznijeti tu trudnoću do kraja, što je po meni još gora stvar. Odmah bih potpisala da sam čekala od travnja do ove trudnoće, bez iskustva spontanog, jer me to šta sam ostala trudna i izgubila to tjedan dana kasnije niti malo nije tjesilo. Bila sam očajna. I isto su mi dvije i osobe napisala da bar znam da mogu ostati trudna. Šta mi je to vrijedilo? Ne daj bože nikome bolova ni tortute koju sam prošla. Iskreno se nadam da nijednu od vas to neće zadesit. Kosa mi se digne na glavi svaki put kad to pročitam i proživim sve ponovo tako da vas zaista molim da ne pišete to nikome tko je bio trudan i izgubio dijete. Ne kaže se bezveze da je najgore imati pa nemati.

Uostalom, čitaju nas cure koje iza sebe imaju 3,4 spotana i nijednu iznesenu trudnocu do kraja. Zato molim i radi njih, prestanite to pisati.
    Hvala i dobro jutro.

Napokon netko!!!! 👏👏👏👏👏👏

Sanjarka88
    11. Siječanj 2021. 10:57

Mašo gle

https://ibb.co/FKFsqRf

Tommyfame
    11. Siječanj 2021. 11:00

Traveller

Više puta sam pročitala ovdje da se ženama koje su imale spontani piše maltene kao da bi trebale biti sretnice jer su bile trudne pa znaju da opet mogu. To što netko može zatrudnit ne znači da može iznijeti tu trudnoću do kraja, što je po meni još gora stvar. Odmah bih potpisala da sam čekala od travnja do ove trudnoće, bez iskustva spontanog, jer me to šta sam ostala trudna i izgubila to tjedan dana kasnije niti malo nije tjesilo. Bila sam očajna. I isto su mi dvije i osobe napisala da bar znam da mogu ostati trudna. Šta mi je to vrijedilo? Ne daj bože nikome bolova ni tortute koju sam prošla. Iskreno se nadam da nijednu od vas to neće zadesit. Kosa mi se digne na glavi svaki put kad to pročitam i proživim sve ponovo tako da vas zaista molim da ne pišete to nikome tko je bio trudan i izgubio dijete. Ne kaže se bezveze da je najgore imati pa nemati.

Uostalom, čitaju nas cure koje iza sebe imaju 3,4 spotana i nijednu iznesenu trudnocu do kraja. Zato molim i radi njih, prestanite to pisati.
    Hvala i dobro jutro.

bome da! slažem se u potpunosti..

žalosno mi je što cure koje su to proživile na svojoj koži ne kuže koliko taj izraz baš i nije neka istinska sreća..

sto ljudi, sto čudi..

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Maša🤰🏼
    11. Siječanj 2021. 11:22

Traveller potpisujem apsolutno sve sta si rekla ❤️ 
    Sanjark znaci ja sam bila trudna sad u 12 mjesecu i isto sam imala Trichomonas i pitala sam ginekologicu sta s tim? Rekla je da se to u trudnoci ne lijeci i da nema utjecaj na bebu pa joj onda ja vjerujem :) mogla sam ostat trudna i sad u 12 mjesescu odmah i nebi ga bila lijecila... ma neznam vidit cu sta cu pauzirat necu. Ili cu pit do plodnih dana pa prestat ili cu preskocit pa pocet sljedeci mjesec ako ne ostanem T. 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.