Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Ožujak 2019. 12:27

Ma da, dobro si i rekla, neke cikluse sam toliko uvjerena da sam trudna , od svih simptoma , da vise ni sama ne znam.. ali dobro je, imam osjecaj da sam svaki ciklus sve opustenija, jednostavno se pripremim na dolazak M , pa sve ostalo nek bude ugodno iznenađenje 😂
    Da, sjecam se kutijice i kako si bila uvjerena da ce bit dobitan ciklus i poklon muzu.. ali hvala Bogu pa je kutijica samo pricekala drugu prigodu  , i to kad si je najmanje očekivala 🤗 sretno danas jos jednom,  obraduj nas slikicom 💜

Grizli
    07. Ožujak 2019. 14:13

Evo da javim se... Bas sam u guzvi ovih dana pa pola ne stignem popratiti vas... Kod mene prosao 1 uzv danas 9dc, a folikul vec velik 18mm, endometrij 8 cm tako da očekujem uskoro O i onda cekamo 5.dana da nam vrate smrzlica jednog. Tako da bi transfer mogla imat drugi tjedan ako sve bude ok. Aurora 🤣🤣🤣 neka si ti mene sanjala trudnu! Svidjaju mi se tvoji snovi! Hehehehe 

mala.le.90.
    07. Ožujak 2019. 14:18

Meni je 6 dana do menge...zasad obilan prozirni iscjedak i povremeno bol u lijevom jajniku...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Angie1205
    07. Ožujak 2019. 15:03

MalaTajna222

Angie tako je bilo i meni:) bolne grudi 3 dana od O i sve do 7.-8.tjedna onda je bol lagano prestala. Drzimo ti fige !!!
    Pina ja dosla zavirit kako je s tebom , cekamo onda skupa i nadamo se !!

Daj Boze da je i meni tako iz istog razloga 👏

Grizli ja te nisam sanjala al drzim figice da uspijete!! ❤️
    Ostale cure trudne i one koje iscekuju, samo relax (kako veli mm) i sve ce bit onako bas kako i treba biti! 😘

ena0206
    07. Ožujak 2019. 15:25

Pina radila sam ultrazvuk ali mi nista nije rekao..
    Ali evo ovulacija je danas tu.. sluzi ima pretjerano..
    Drzim ti fige draga Pina kao i svim ostalim curama. Nadam se da cemo sve zajedno zavrsiti na temi zimske bebe  😍 ❤

• leptiric00
    07. Ožujak 2019. 17:09

Bokic,imam pitanje,bazalna temperatura mi je nakon ovulacije ostala ista,povisena znaci krece se od 37-37,2 ujutro u 6h ,M moram dobiti 9.3 radila sam jucer test koji je bio negativan,a moja temp 37,2,mozda sam prerano radila test ili??? Ima neko slicnu situaciju? 

Ana Donna
    07. Ožujak 2019. 17:39

Malatajna, uskoro dolazi bebica 💓 ajme, kako vrijeme leti...kako se ti osjećaš? 
    Pratim vas svaki dan skoro, drago mimje što se i dalje ekipica od lani javlja 😍
    Tata, Sanjica je preeeeslatka, koja sreća, samo šalji slikice...
    Pina drzim 🤞🤞🤞 za test, ujutro radiš? 
    Aurora, kako je prošao pregled? 
     Evo otvorila neki dan bolovanje, jeeej, sad malo uživamo 😍 malo me danas pucaju emocije, možda i zbog juga 😂 i ledja ne bole, donji dio... inače je sve uredu, pokušavam puno šetat, jer mi sjedenje uopće ne odgovara zbog ledja...

Mallla
    07. Ožujak 2019. 20:27

Leptiric mozes li tu staviti graf?
    Mala. Le meni puno prozirnog iscjetka zvuči kao Ovulacija

url=https://lilypie.com]

mala.le.90.
    07. Ožujak 2019. 20:34

Bila sam jucer kod ginekologa, kaze da je ovulacija bila vec, da upravo lucim iscjedak koji potvrdjuje da sam ovolaturna....a i ako sam slucajno trudna da mi jos nista ne moze reci, jer je rano, naravno...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• leptiric00
    07. Ožujak 2019. 20:53

Mallla

Leptiric mozes li tu staviti graf?
    Mala. Le meni puno prozirnog iscjetka zvuči kao Ovulacija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.