Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teresita
    29. Siječanj 2019. 10:55

Evo mene jutros sa ovulacijskom boli ko da cu roditi, nadam se da je dobitna 🤔🤫🤫😘😘😘

• bennny20
    29. Siječanj 2019. 11:17

Grizli... tako je moralo biti. Sve se desava s razlogom pa tako i ovo. Glavu gore i idemo dalje sve skupa. 
    Ja ovaj mjesec preskacem. Muz ima ludnicu na poslu i ostaje dulje i kad dodje doma jos radi tako da nemamo niti volje ganjati plodne dane. 
    Al i mojoj glavi malo treba odmora od svega...nisam niti otvorila aplikaciju ovaj mjesec...makar mi dosla obavijest da je sutra kao ovulacija. Postala sam preopsjednuta i vec mi je i mama rekla da se vidi da sam sva u tome. Tako da sam odlucila stati na loptu. 
    Idemo dalje...biti ce kad mora biti. 
    Rastika uzivaj sa dragim..cim se ti napunis srecom i lijepsom energijom prenijeti ces to lakse i na mamu.
    Ostale curke...sretno svima u lovu na plusic. 
    Aurora javi kako si.
    Angie drzim fige da brzo bude bolje i da kasalj stane. 

• bennny20
    29. Siječanj 2019. 11:18

teresita

Evo mene jutros sa ovulacijskom boli ko da cu roditi, nadam se da je dobitna 🤔🤫🤫😘😘😘

Drzim.fige...i neka budeeee

Raštika
    29. Siječanj 2019. 11:22

A moja Grizli... stvarno nemam sta pametno napisati ovaj put. Nije fer. Samo to...
    Svemir nam daje onoliko koliko mozemo podnijeti, ovo su nase borbe ali mozemo mi to. ❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mika111
    29. Siječanj 2019. 11:26

Teresita lijepo pokrijte plodne dane i za 14 dana javi plus 😊😊.
    Benny i ja imam osjecaj kako stalno razmisljam o trudnoći, a tek ovaj mjesec ponovno krecemo pokusavati, stalno racunam plodne dane, pratim sluz, imam osjecaj da mi je to postala glavna preokupacija, morat cu malo stati na loptu i prikočiti inace cu ovako brzo ispaliti😕😟

29. Siječanj 2019. 11:40

Grizli.... bas mi je zao i suosjećam s tobom. Znam da te nijedna riječ ne moze utješit, ali samo hrabro dalje, mi znamo da ti to možeš i vjerujemo u tebe i smrzliće ❤
    Aurora kako si nam ti? Jesi isla na posao?
    Ja s nestrpljenjem cekam pregled u 14h, sinoc me malo zabolio i desni jajnik ali ne kao lijevi.. vidit cemo sad sta kaze gin.

Mallla
    29. Siječanj 2019. 14:40

Ja sam na poslu i boli me grlo pa ću popodne kampirati kod dr. 
    Inače se bližim plodnim danima, LH trakica polako tamni ali ne mislim ništa forsirati, ako budemo od volje pokriti ćemo ako ne nikom ništa... Pokazaalo mi se prije da nije rješenje uvijek ni pik uloviti. 
    Šoraju me neki simptomi a čini mi se da sam malo zabrijala obzirom da sam svjesna približavanja plodnih dana ili mi se šta pomješalo. 
    Inače duboko vjerujem da ćemo sada s proljećem početi sve pupati. 

url=https://lilypie.com]

• bennny20
    29. Siječanj 2019. 14:51

Mallla

Ja sam na poslu i boli me grlo pa ću popodne kampirati kod dr.
    Inače se bližim plodnim danima, LH trakica polako tamni ali ne mislim ništa forsirati, ako budemo od volje pokriti ćemo ako ne nikom ništa… Pokazaalo mi se prije da nije rješenje uvijek ni pik uloviti.
    Šoraju me neki simptomi a čini mi se da sam malo zabrijala obzirom da sam svjesna približavanja plodnih dana ili mi se šta pomješalo.
    Inače duboko vjerujem da ćemo sada s proljećem početi sve pupati.

S obzirom na gripu koja hara a da ti preskocis to kampiranje pa se kljukas limunom i medom?! 
    Proljece...pupanje .. svidja mi se ideja! 😊

tata_me_zove_zlato
    29. Siječanj 2019. 15:05

Grizli,pa da li je moguce?Da li je zaista moguce???Kako je moguce da si cetiri puta ostala trudna prirodno,a tri puta bez uspeha vantelesno??Sta kazu dr na to,koje su sanse?Kazu li ista,zasto ne dolazi do oplodnje,da li im je sumnjivo nesto,sta ti mislis?Evo ne mogu poverovati,ne mogu.Jednom si vec tako krvarila,a opak je bila T? 
    😢😢😢😢
    Ja sam juce preplakala ceo dan,hormoni me izdrmali za proteklih devet meseci.Sve neki problemcici,a meni sad deluju neresivo...tj delovali juce,danas sam stara.Bili sinoc kod dr,kaze ako nista ne bude,dodjite za deset dana.I ja se rasplacem.Pita covek,pa je li vam toliko dosta trudnoce?Ma nije zbog tegoba dr,zbog nestrpljenja ogromnog da je uzmemo,poljubimo...I muz me mazi po kosi,drjti mu ruka,i on se razocarao.Inace je moj dr poznat po tome da NE izaziva porodjaje,da NE radi carske ukoliko nije velika nuzda...kaze covek,ako nista ne bude do nedelje,dodjite u isam ujutro da vas porodim ,dezuran sam.Moze i tata sa nama 💞 eto tako da je covek prekrsio svoja pravila zbog mojih suza 😁 i ako Sanja ne odluci doci ranije,vidimo je u nedelju,a to je punih 40 nedelja po amenoreji.

url=https://lilypie.com]

verdena
    29. Siječanj 2019. 15:49

Bok zene, nikako da se javim.
    Grizli jako mi je zao 😢
    Aurora cestitke 😍
    Bolesnima zelim sto brze ozdravljenje a ostale da gripa zaobide. Kod mene starije dijete bolesno vec par dana ali nije gripa srecom.
    Kod mene 26 dc ali osjetim da nista od ovog ciklusa. Vec sam napuhana i samo cekam kad ce krenuti. 😓 Dajem joj vremena do 6.2. 
    Sretno cekalicama, navijam za + 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.