Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    29. Siječanj 2019. 21:47

Nopobo lijepe vijesti!
    Nely apsolutno te razumijem, kad mislis na to jednostavno je tako, jaka je zelja, pa ne mozes drugacije.
    Nego ja danas na poslu i sretnem kolegicu koja je trudna i pogledam joj trbuh, ona tako slatka, trbuh tako sladak. Ispada da je ostala trudna kad i ja. Drago mi je zbog nje, velika je to sreca, ali malo sam pala u depru kad mi je palo na pamet da je moj trbuh sada mogao biti toliki da je sve bilo u redu. Znam da nije zdravo tako razmisljati, ali mozak ima svoju volju.
    Shit je dan, sve u svemu. Krivim sijecanjsku depresiju, iako realno ne vjerujem u to.

Mika111
    30. Siječanj 2019. 10:04

Aurora drago mi je da si se javila, samo odmaraj i nadam se da ce biti sve u redu na pregledu danas. ☺

Lalla
    30. Siječanj 2019. 10:11

Aurora, sretno! Nadam se da ce sve biti ok. Vjerujem da je tesko kad vidis krv.  
    Ja tek iduci tjedan prvi pregled, nemam pojma sto se dogadja  Tko ce cekati jos 8 dana. 

Grizli
    30. Siječanj 2019. 10:38

Aurora ❤️ za podrsku i da sve bude u redu. Malo samo laganije probaj sto vise onda kad si doma odmarat i trudi se da se ne nerviras previse. Znam kako je to tesko kad radis u skoli. Javi sto ti kaze dr? Ja drzim fige i salje vibre dobre da je sve savrseno i da se samo bebica javlja da znas da je tu i da ce biti neki opasan i nestasan lik! 😊

Mika111
    30. Siječanj 2019. 11:31

Aurora znam kako ti je, grozno je vidjeti krv, ali pokusaj misliti pozitivno, jos malo pa ces na pregled i sigurna sam da ce biti sve u redu. Puno trudnica ima takvih problema u pocetku pa na kraju bude sve super. Jel sad stalo krvarenje?

Angie1205
    30. Siječanj 2019. 12:03

Aurora drago mi je da si se javila, ti sad samo polako i ne daj se iznervirat na svaku sitnicu. Znam da je to lakse rec jer i sama sam takva i sve uzimam k srcu, sve me pogadja i oko svega ludim al bar probaj, radi tog malog cuda kojeg toliko svi iscekujemo ❤️
    Mi krecemo u novi “maraton”, gripa popustila, jos me malo misici bole al dala sam MM odrjesene ruke pa nek se bori 😂😂
    U ovaj ciklus ulazimo malo opusteniji nego zadnji, stalno nas neke obaveze vuku od razmisljanja prevelikog pa se nadam da bude lakse psihicki.
    Grizli nemas pojma koliko mi je zao radi tebe, svako malo sam skicala zbivanja ovdje i cekala sam tvoje postove da vidim u kojoj si fazi. Samo ostani jaka i bude se i tebi plusic ukazao, sigurna sam!!

Mika111
    30. Siječanj 2019. 12:37

Angie nas dvije se onda pratimo ovaj ciklus, meni danas 8dc, od sutra krecemo u radove😂😂😂😂. Sretno nam objema😉.
    Aurora sretno na pregledu, bit ce sve u redu☺.

Angie1205
    30. Siječanj 2019. 13:42

Mika111

Angie nas dvije se onda pratimo ovaj ciklus, meni danas 8dc, od sutra krecemo u radove😂😂😂😂. Sretno nam objema😉.
    Aurora sretno na pregledu, bit ce sve u redu☺.

Meni danas 9dc mi krenuli jos jucer 🙈
    Veli mi mm nije mi uopce fora ovako po rasporedu 😂😂
    Jadan ce izgubit volju od mog manevriranja kad cemo a kad necemo 🙈

Mika111
    30. Siječanj 2019. 13:58

Jooooj Angie i ja sam takva, jos od proslog mjeseca spominjem kad krecemo 😂😂🙊🙊, vec jadan poludi kad pocnem o tome pricati, a spomenem svaki dan bar nekoliko puta😂😂, sto cu kad si ne mogu pomoci😌😂

Grizli
    30. Siječanj 2019. 14:00

Joj kad se sjetim kako sam ja bila opsjednuta tim danima 7-9-11-13dc... Budale izgubili bas volju za odnosima, bili smo ko na poslu. Uzasan osjecaj! Izdrazali tako 4 mjeseca i onda je mm reko dosta. Ili cemo uzivat ili necemo se sexat! Prvo sam se ljutila al onda sam shvatila da ima pravo. Naravno ne moram spominjat da te mjesece nije bilo plusica! Pratim vas curke i drzim 🤞 da lov bude uspjesan! Ja trenutno iscekujem prestanak oborina i poplava, skupljam nalaze za pretragu drugi tjedan i to je to. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani