Aurora bas sam sad malo otisla vidjeti sto pisu l duplanju bete i nasla sam da kad je beta visa moze proci i 72-96h do njezina duplanja, tako da je mozda to kod tebe slucaj. Nemam puno iskustva s tim, Grizli ce ti svakako vise pomoći, ali mozda da se ipak javis svome ginekologu s nalazom, mozda se i na uzv vec moze nešto vidjeti. Koliko si ti sada trudna? Malo vise od 5 tjedana?
Aurora, odi na uzv pa ces vise znati. To ti je jedino sto mozes napraviti.
Aurora koliko vidim beta se aporije dupla od tih 96h sto bi trebala. Savjetujem ti da se javis gin da naprvi uzv. Kod velikih vrijednosti ide sporiji porast al u vecim tjednima trudnoce. Drzim fige da je sve u redu.
Eto da vam javim dobili 3 blastice, jednu mi vratili, a 2 stavili u proces smrzavanja. Sad molim boga da se ovaj vraceni primi, a smrzlice da nam ostanu za buducnost!
Grizli pa to je super rezultat, bas sam sretna zbog tebe, zasluzila si. Sad neka se ova vracena samo lijepo primi i nastavi lijepo razvijati a onda kroz godinu- dvije po bracu ili seku😊. Vidis kako je tvoj muz znao da ce danas dobiti najljepsi poklon. Bravo i čestitam jos jednom, sad samo odmaraj.
Kakav je proces s betom i testicima, kad to mozes napraviti obzirom na transfer?
Nisam na ovoj temi, ali pratim vas. Grizli super rezultat i drzim fige da se primi!🤞🤗
Aurora87 samo razmisljaj pozitivno i bit ce to sve ok! Sretno!🤞😉
Hvala vam svima. Betu ako ne dobim M moram vaditi za 3 tjedna a test najranije za 10-tak dana jer sam primila hcg injekciju pa da ne bi pokazao se lazan rezultat. Evo i ako ovdje ima koja da joj muz ima problema sa spermio. Mm je ranije imao svega 2-5 % pokretnih spermija, uzimao je sad 2 mj maticnu mlijec svako jutro i l-karnitin i mg 2 puta na tjedan navecer, rezultat 22% pokretnih. To je odlican rezultat!
Aurora, ja vjerujem da je sve ok. Grizli, nadam se da ce sve proci uredno, zelim ti puno srece i lijepu bebu na jesen.
Aurora, bit ce sve uredu, naruči se na ultrazvuk...
Grizli, to je odlična vijest, za dva tjedna čekamo lijepe vijesti 🙏🙏🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji