Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    21. Siječanj 2019. 10:06

Aurora bas sam sad malo otisla vidjeti sto pisu l duplanju bete i nasla sam da kad je beta visa moze proci i 72-96h do njezina duplanja, tako da je mozda to kod tebe slucaj. Nemam puno iskustva s tim, Grizli ce ti svakako vise pomoći, ali mozda da se ipak javis svome ginekologu s nalazom, mozda se i na uzv vec moze nešto vidjeti. Koliko si ti sada trudna? Malo vise od 5 tjedana?

Lalla
    21. Siječanj 2019. 10:08

Aurora, odi na uzv pa ces vise znati. To ti je jedino sto mozes napraviti.

Grizli
    21. Siječanj 2019. 11:37

Aurora koliko vidim beta se aporije dupla od tih 96h sto bi trebala. Savjetujem ti da se javis gin da naprvi uzv. Kod velikih vrijednosti ide sporiji porast al u vecim tjednima trudnoce. Drzim fige da je sve u redu.
    Eto da vam javim dobili 3 blastice, jednu mi vratili, a 2 stavili u proces smrzavanja. Sad molim boga da se ovaj vraceni primi, a smrzlice da nam ostanu za buducnost! 

• Babylove
    21. Siječanj 2019. 11:44

Sretno svima..
    Aurora nadam se da ce biti sve ok 🤞🤞🤞💕💕

Mika111
    21. Siječanj 2019. 11:46

Grizli pa to je super rezultat, bas sam sretna zbog tebe, zasluzila si. Sad neka se ova vracena samo lijepo primi i nastavi lijepo razvijati a onda kroz godinu- dvije po bracu ili seku😊. Vidis kako je tvoj muz znao da ce danas dobiti najljepsi poklon. Bravo i čestitam jos jednom, sad samo odmaraj.
    Kakav je proces s betom i testicima, kad to mozes napraviti obzirom na transfer?

Mom_to_be22
    21. Siječanj 2019. 11:50

Nisam na ovoj temi, ali pratim vas. Grizli super rezultat i drzim fige da se primi!🤞🤗 

Aurora87 samo razmisljaj pozitivno i bit ce to sve ok! Sretno!🤞😉

MiniCooper26
    21. Siječanj 2019. 12:07

Grizli sretno 🙏😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗 

Grizli
    21. Siječanj 2019. 12:07

Hvala vam svima. Betu ako ne dobim M moram vaditi za 3 tjedna a test najranije za 10-tak dana jer sam primila hcg injekciju pa da ne bi pokazao se lazan rezultat. Evo i ako ovdje ima koja da joj muz ima problema sa spermio. Mm je ranije imao svega 2-5 % pokretnih spermija, uzimao je sad 2 mj maticnu mlijec  svako jutro i l-karnitin i mg 2 puta na tjedan navecer, rezultat 22% pokretnih. To je odlican rezultat! 

Lalla
    21. Siječanj 2019. 12:12

Aurora, ja vjerujem da je sve ok. Grizli, nadam se da ce sve proci uredno, zelim ti puno srece i lijepu bebu na jesen.

Ana Donna
    21. Siječanj 2019. 13:51

Aurora, bit ce sve uredu, naruči se na ultrazvuk...
    Grizli, to je odlična vijest, za dva tjedna čekamo lijepe vijesti 🙏🙏🤞🤞 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.