Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lusy1990
    18. Siječanj 2019. 12:59

Cure da vam javim... Konacno napokon godinu dana i vise, sam ovulirala. Prestala sa svim tabletama (klomifen, utrogestan, duphaston  ....) maternicna sluz 9mm, folikul 19.8mm... Najsrecnija sam. Konacno mogu zaista da se nadam trudnoci. Morala sam to podjelit sa vama ❤️😍❤️

I dalje se nadamo mrvici

• bennny20
    18. Siječanj 2019. 13:47

Lusy1990

Cure da vam javim… Konacno napokon godinu dana i vise, sam ovulirala. Prestala sa svim tabletama (klomifen, utrogestan, duphaston ….) maternicna sluz 9mm, folikul 19.8mm… Najsrecnija sam. Konacno mogu zaista da se nadam trudnoci. Morala sam to podjelit sa vama ❤️😍❤️

Suuuper! Sretno sad dalje! 

tata_me_zove_zlato
    18. Siječanj 2019. 14:21

Mika,hvala sto mislis na nas .Mi smo sinoc stigle kuci,pa da ovde cekamo pocetak.Moj dr kaze da su te blago povisene vrednosti normalne za kraj trudnoce i da me ne trebaju tako plasiti lekari.Tako da sam tu,ljuta na muza jer me je haos docekao,ali nije znao da ce me pustiti,pa ajde da mu oprostim 🙄😂 sve sam nestrpljivija i taj dan kada cu bebu maziti i ljubiti mi deluje dalje nego ikada,dalje nego kada sam videla crticu.
    Devojke kojima je stigla M,samo napred ,brzo prodje ona i stigne nova.ovulacija,pecajte je.
    Devojke koje je ne ocekuju ,srecnoo! 
    Grizli,dogovorila sam se sa bebom da se sutra porodim,znacajan je praznik crkveni.kod nas,kad vec nije htela doci juce za rodj moje mame.Tako da cekamo te embrije vase 💖💗🙏

url=https://lilypie.com]

Grizli
    18. Siječanj 2019. 14:38

Monika pa i ti nam imas uskoro za roditi! Nek je sretno i sto laksi porod!
    Sta je zene na mene se furate?! Dekica, krevet, izvoljevanje, nikud van... 🤣🤣🤣🤣
    Lusy pa to su super vijesti! Nek onda ovaj cijlis bude dobitan. To ce ti O biti kroz 2-3 dana bi ja rekla... Sretno u lovu
    Tata moja samo kad si ti nama dobro i tvoja Sanjica! Od sutra pa do tamo negdje 10.2.moze Sanja kad hoce, a mi da se zamjenimo! Eto 24.1.moj pokojni tata bi slavio rodjendan pa ako se Sanja rodi na njegov datum mogu ti samo reci da ce biti najdivnija osoba i najposebnija, a ovih dana mi i muz i mama imaju rodjendan tako da mi slijedi lijepi tjedan i puno dogadjaj pa ce i cekanje mi biti lakse. Ti nam se cuvaj! A muz nek za kaznu sve olicka i izmasira ti noge. 😉 

Angie1205
    18. Siječanj 2019. 15:06

Hej cure, eto malo i mene...i dalje u cekanju 🙈
    Srecom sto vecinu dana provedem na poslu, poslije sam sa svojim curama (zadaca, igra...) pa nekako idu dani al svako malo mi je na pameti 22.01. i ne dolazak M! Jednostavno ne mogu ne razmisljati o tome. Al nekako imam osjecaj da je MM nestrpljiviji od mene 😍
    Ja ne znam jesam li vise nestrpljiva ili me strah neugodnog iznenadjenja... Ah...
    Drago mi je da ste svi dobro, da su nam trudnice bez velikih komplikacija, a trudilicama zelim sto uspjesniji vikend 😘😘

Mika111
    18. Siječanj 2019. 15:25

Lusy super za ovulaciju, sad u akciju☺.
    Tata bas mi je drago da si se javila i da je sve u redu☺, vjerujem da si sad vec jako nestrpljiva, ali jos samo malo i Sanja je s tobom, a onda je taman red na Grizli da javi najljepše vijesti, Grizli vec sutra ocekujemo prve lijepe vijesti ☺☺.
    Angie brzo ce i 22.01., nadam se da ce biti plusic😉

Mika111
    18. Siječanj 2019. 15:26

A sto se tice onog da sam ja t od jednog odnosa to je tesko moguce jer su mi vec danas poceli bolovi u donjem dijelu leđa tako da m dolazi sutra ili u nedjelju, ali nisam ništa ni ocekivala od ovoga ciklusa. Samo nek m dođe na vrijeme pa krecem s andolom 100mg uz folat i d vitamin i opet pokusavamo, nadam se uspjesno uz Bozju pomoć 🙏🙏

Lusy1990
    18. Siječanj 2019. 16:03

Daaa hvala svima. Ma ide ne uspe ovaj put odma, barem sam se resila tableta, koje su me ubijale. A neocekujem inace 2.2. 😍😜 Srecno i vama svima, svima lep i POZITIVAN vikend

I dalje se nadamo mrvici

Monikaharmonika
    18. Siječanj 2019. 16:34

Grizli

Sta je zene na mene se furate?! Dekica, krevet, izvoljevanje, nikud van… 🤣🤣🤣🤣
    Lusy pa to su super vijesti! Nek onda ovaj cijlis bude dobitan. To ce ti O biti kroz 2-3 dana bi ja rekla… Sretno u lovu
    Tata moja samo kad si ti nama dobro i tvoja Sanjica! Od sutra pa do tamo negdje 10.2.moze Sanja kad hoce, a mi da se zamjenimo! Eto 24.1.moj pokojni tata bi slavio rodjendan pa ako se Sanja rodi na njegov datum mogu ti samo reci da ce biti najdivnija osoba i najposebnija, a ovih dana mi i muz i mama imaju rodjendan tako da mi slijedi lijepi tjedan i puno dogadjaj pa ce i cekanje mi biti lakse. Ti nam se cuvaj! A muz nek za kaznu sve olicka i izmasira ti noge. 😉

Grizli blizu sam i to opasno😆 Boli, zateže, rasteže. Do nedavno je bio poprijeko st. Situs transbersus

Monikaharmonika
    18. Siječanj 2019. 16:36

Monikaharmonika

Grizli

Sta je zene na mene se furate?! Dekica, krevet, izvoljevanje, nikud van… 🤣🤣🤣🤣
    Lusy pa to su super vijesti! Nek onda ovaj cijlis bude dobitan. To ce ti O biti kroz 2-3 dana bi ja rekla… Sretno u lovu

Grizli blizu sam i to opasno😆 Boli, zateže, rasteže. Do nedavno je bio poprijeko st. Situs transbersus

Ludi internet. Beba je bila poprijeko pa su me jako bolila rebra. Sad samo čekam dan. Torbu pripremila  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI