Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Siječanj 2019. 14:27

Grizli pomolit cu se za najbolji mogući ishod ovog postupka 🙏
    Ja sam jutros bila na pregledu, i dr je potvrdio da su hormoni štitnjače na donjoj granici ali to ne bi trebalo stvarati probleme za začeće. Redovna kontrola za godinu, a ako dođe do trudnoce i prije.

Raštika
    19. Siječanj 2019. 15:01

Cestitke stanicama na oplodnji a sad nek odrade dalje svoj posao kako treba. Jos ces ti moja Grizli dvojceke nunati. Nikad ne znas. 😉😁😁 sretno tebi! Sretno oplodjenim stanicama! ❤️❤️ 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• ruška
    19. Siječanj 2019. 15:02

Radila sam test danas ujutro i negativan je,a temp.je 37.1, ako se spusti najniže je 36.8 i vrati se opet.

Nemam uopće filing da cu dobiti menstruaciju,ne boli me kao sto zna i nemam uopće lagano smeđi iscjedak kao što znam imati.u pon.idem u bolnicu,ako ne dobijem,a i ako dobijem moram po terapiju.uzas:(

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• ruška
    19. Siječanj 2019. 15:10

Čestitam grizli

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

Grizli
    19. Siječanj 2019. 15:11

Ruska onda najbolje da pricekas pon pa provjeris i nadam se da ipak M nece doc!
    Mika, Pina, Rastika… Hvala curke! Kazem nikad tako sporo se nisu razvijali, al opet ovi 6-stanicni su dobre kvalitet, ovi 5-stanicni losije no ima nekoliko cura sa mpo koje su ostvarile uredne trudnoce bas sa 5-stanicnim. Tako da ja cu radje pricekat da oni zasjaju u svom svojem potencijalu nego da srljam na slijepo. Ako nista biti cu pametnija za drugi put. Za blizance hm... Imam neku genetsku sklonost k tome, ivf inace zbog lijekova povecava mogucnost blizanaca, al iskreno nije mi vazno ako je tako sudjeno neka budu, lako ce tata nunti i trojke. Hvala bogu ima ga, ako mene moze nositi kao perce, a nisam dzepnog izdanja bas onda mu ni to nece biti problem. Samo da se rodi zivo i zdravo jednog dana. Tata morat ce Sanja do ponedjeljak izdrzat ako mislite cekat te nase emrbije bas da ih vrate k meni. Ako si online javi kako si? ❤️

Mika111
    19. Siječanj 2019. 15:26

Zao mi je sto ne test negativan Ruska, bas je nekako zvucalo obecavajuce kod tebe, ali tko zna, mozda te bas u ponedjeljak iznenade lijepe vijesti, drzim fige.
    Grizli vjerujem da si dobro odlucila, nekad jednostavno treba poslusati taj naš instinkt, sigurna sam da cete u ponedjeljak imati bar jednu lijepu blasticu i da ce se ona primiti i rasti iducih 9 mjeseci i buši☺😙

• bennny20
    19. Siječanj 2019. 17:08

Bravo grizli! I dalje drzimo fige! Samo hrabro i dalje! Biti ce to sve skupa dobro! 
    Rastika... znaci sve krecemo u nove pobjede u nove cikluse..
    Jedino nas je Angie napustila hvala Bogu! 🤗🤗Angie kada ponavljas test? 

tata_me_zove_zlato
    20. Siječanj 2019. 12:13

Angie,cestitke od srca 💖💖💖 
    Grizli,tu sam jos,bas sutra idem da trazim pregled kompletan,tragedija se desila curi koja je sa mnom lezala i premasila termin,i ja sad dve novi ne mogu spavati mirno,te cu sutra na svoju inicijativu da odem da me smire.Raduju me tvoje vesti,dugo smo ih cekali.Pametan izbor da se saceka da vidis dalji razvoj.Ceka Sanja,koliko je u jednom momentu delovalo da ce pozuriti,ipak ce ona cekati lepo da se rodi u punom terminu izgleda. ☺😍 

url=https://lilypie.com]

• bennny20
    20. Siječanj 2019. 12:59

tata_me_zove_zlato

Angie,cestitke od srca 💖💖💖
    Grizli,tu sam jos,bas sutra idem da trazim pregled kompletan,tragedija se desila curi koja je sa mnom lezala i premasila termin,i ja sad dve novi ne mogu spavati mirno,te cu sutra na svoju inicijativu da odem da me smire.Raduju me tvoje vesti,dugo smo ih cekali.Pametan izbor da se saceka da vidis dalji razvoj.Ceka Sanja,koliko je u jednom momentu delovalo da ce pozuriti,ipak ce ona cekati lepo da se rodi u punom terminu izgleda. ☺😍
    Evo nase slike od doceka,sad smo mozda jos vece ako je to moguce zamisliti.

Preeedivna slika!!! 😍😍

Mika111
    20. Siječanj 2019. 13:02

Tata stvarno ste predivne vas dvije😍😍😍😍, prava si zgodna trudnica😊.
    Grizli kako si nam ti danas? Angie jesi ponavljala test?
    Ja maloprije napravila kavu i smjestila se pred tv, decko danas radi cijeli dan pa necu nista kuhati, danas samo laganini☺.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.