Pozdrav drage moje <3
Iako sam nova tu na forumu, vec vas mjesecima pratim te citam vasa iskustva i savjete. Samim time zelim podijeliti i svoje novo stanje :D
Nakon 3 mjeseca pokusaja, pojavio se plus ko kuca na testu :)))
Od simptoma su mi tjedan dana prije ocekivane menge pocele boliti grudi (nenormalno, i odmah dva broja vece). Pricekala sam par dana (o - 16.12. ) te test napravila 29.12. (ogroman +), ocekivana M - 30.12.
Ovaj tjedan smo bili na prvom pregledu, beba se vidi i srce kuca :D
Prije toga sam vadila i betu otprilike 8. i 10.01. - sve uredno
Veselim se sa svima vama koje ste takodjer dobile svoje plusice, te zelim svim trudilicama u skoroj buducnsti isto.
Cure, vrag mi nije dao mira…ajde opametite me molim vaaaaas!!
Ako ja dobro vidim ovo je druga crtica😁
Cure, vrag mi nije dao mira…ajde opametite me molim vaaaaas!!
Ako ja dobro vidim ovo je druga crtica😁
Nisam jedina koja ju vidi?? Mislim uranila sam jer M (ne) bi trebala doci 22.01. al dala sam se u iskusenje pa ajd kao necu se bedirat ak je negativan jer mozda je jednostavno prerano a ono oci mi ispadose al je vidiiiim🙈
Angie i meni se cini da je tu... pretpostavljam da nisi koristila prvi jutarnji urin?
Pina, piskila sam maloprije, pola sata blejala u test jer sam mislila da vidim duplo, da nes ne stima 🙈
Alea ja ovakva corava nakon 8 sati blejanja u monitor ne vjerujem vise nicem kaj vidim 🤪
Drage moje trudilice sretno
Grizli draga sretno.
Čitam vas al ne komentiram.Saljem sliku nosim dečka .U 20 tjednu sam.
https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png
Evo samo da javim da sam ja danas na 16dc, O bi trebala doc 21-22dc. Pratim trakicama jednom dnevno, s tim da prosla dva dana nisam mogla jer nisam bila kuci, a bas sinoc me nesto jajnik zabolio s desne strane... nadam se samo da nisam propustila O.
Ujutro sam narucena u endokrinologa za redovnu kontrolu štitnjače (u uskoj obitelji ima slučajeva raka stitnjace) , vadila sam tsh, t3 i t4 i taman cekam nalaze
Angie odmah ujutro pisni jos jedan, nadam se da ce crtica bit puno jaca, iako je i ova uvjerljiva :)
Sortiraj odgovore
Najstariji