Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • miny_me
    18. Siječanj 2019. 16:44

Pozdrav drage moje <3
    Iako sam nova tu na forumu, vec vas mjesecima pratim te citam vasa iskustva i savjete. Samim time zelim podijeliti i svoje novo stanje :D
    Nakon 3 mjeseca pokusaja, pojavio se plus ko kuca na testu :))) 
    Od simptoma su mi tjedan dana prije ocekivane menge pocele boliti grudi (nenormalno, i odmah dva broja vece). Pricekala sam par dana (o - 16.12. ) te test napravila 29.12. (ogroman +), ocekivana M - 30.12. 
    Ovaj tjedan smo bili na prvom pregledu, beba se vidi i srce kuca :D 
    Prije toga sam vadila i betu otprilike 8. i 10.01. - sve uredno 

Veselim se sa svima vama koje ste takodjer dobile svoje plusice, te zelim svim trudilicama u skoroj buducnsti isto.

Angie1205
    18. Siječanj 2019. 17:25

Cure, vrag mi nije dao mira...ajde opametite me molim vaaaaas!!

• Alea
    18. Siječanj 2019. 17:40

Angie1205

Cure, vrag mi nije dao mira…ajde opametite me molim vaaaaas!!

Ako ja dobro vidim ovo je druga crtica😁

Angie1205
    18. Siječanj 2019. 17:44

Alea

Angie1205

Cure, vrag mi nije dao mira…ajde opametite me molim vaaaaas!!

Ako ja dobro vidim ovo je druga crtica😁

Nisam jedina koja ju vidi?? Mislim uranila sam jer M (ne) bi trebala doci 22.01. al dala sam se u iskusenje pa ajd kao necu se bedirat ak je negativan jer mozda je jednostavno prerano a ono oci mi ispadose al je vidiiiim🙈

18. Siječanj 2019. 17:45

Angie i meni se cini da je tu... pretpostavljam da nisi koristila prvi jutarnji urin?

• Alea
    18. Siječanj 2019. 17:46

Ne, ne, vidi se poprilično, nisam se ni zagledat morala😀
    Ma to je to🤗🤗

Angie1205
    18. Siječanj 2019. 17:49

Pina, piskila sam maloprije, pola sata blejala u test jer sam mislila da vidim duplo, da nes ne stima 🙈
    Alea ja ovakva corava nakon 8 sati blejanja u monitor ne vjerujem vise nicem kaj vidim 🤪

• babyq
    18. Siječanj 2019. 17:51

Drage moje trudilice sretno

Grizli draga sretno.
    Čitam vas al ne komentiram.Saljem sliku nosim dečka .U 20 tjednu sam.

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

18. Siječanj 2019. 17:53

Evo samo da javim da sam ja danas na 16dc, O bi trebala doc 21-22dc. Pratim trakicama jednom dnevno,  s tim da prosla dva dana nisam mogla jer nisam bila kuci, a bas sinoc me nesto jajnik zabolio s desne strane... nadam se samo da nisam propustila O. 
    Ujutro sam narucena u endokrinologa za redovnu kontrolu štitnjače (u uskoj obitelji ima slučajeva raka stitnjace) , vadila sam tsh, t3 i t4 i taman cekam nalaze

18. Siječanj 2019. 17:53

Angie odmah ujutro pisni jos jedan, nadam se da ce crtica bit puno jaca, iako je i ova uvjerljiva :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.