Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alea
    18. Siječanj 2019. 17:53

Angie1205

Pina, piskila sam maloprije, pola sata blejala u test jer sam mislila da vidim duplo, da nes ne stima 🙈
    Alea ja ovakva corava nakon 8 sati blejanja u monitor ne vjerujem vise nicem kaj vidim 🤪

Hehehe, predlazem da sad pustit sve i na dan neocekivane ponovis da vidis jos lijepsi plusic...pozzz😊

Angie1205
    18. Siječanj 2019. 17:55

I ja sam razmisljala da ak je danas vidljivo ali jako slabo mozda se nece sutra odmah tako podebljati pa bi najradije sacekal jos dan ili dva i ponovila, ajmeee sad sam ludja neg sto sam bila 🙈

• Alea
    18. Siječanj 2019. 18:03

Angie1205

I ja sam razmisljala da ak je danas vidljivo ali jako slabo mozda se nece sutra odmah tako podebljati pa bi najradije sacekal jos dan ili dva i ponovila, ajmeee sad sam ludja neg sto sam bila 🙈

Sve znam, ako mozes izdrzi, ja sam se zadnji put prisilila i nisam htjela radit dok M ne izostane i plus je bio divan😍ali shvacam te u svakom slucaju

• baby
    18. Siječanj 2019. 20:32

Angie cestitam :) koju trakicu si koristila?

teresita
    18. Siječanj 2019. 21:17

Angie, tu je vidi se!!! Čestitam od srca i drago mi je da imamo bar+ jedan ovaj mjesec , iduci cu ja biti, i nadam se svi koji ocekujemo!!! Ajme cestitam jos jedno i zelim ti urednu trudnocu.

Mika111
    18. Siječanj 2019. 21:21

Angie i ja vidim drugu crticu ☺, cestitam i zelim ti urednu trudnocu i zdravu bebicu.
    Pina sad lijepo pokrijte plodne dane pa onda i s tobom uskoro odbrojavamo😉

Lusy1990
    18. Siječanj 2019. 21:44

❤️Angie pa to su dve crteeeee ❤️❤️❤️❤️  cestitaaaam

I dalje se nadamo mrvici

Grizli
    18. Siječanj 2019. 22:11

Angie super, bas se lijepo vidi. Najbolje ti je pricekat 2 dana pa ponoviti test da bude lijepo izrazena druga crtica pa da imas taj testic za uspomenu jer trudnoca je definitivno u pitanju. Sretno!
    Babyq ajme kako lijep trbusko! Znaci malac u pitanju?lijepo, puno srece i da budeš zdrava i vesela trudnica do kraja! 

• bennny20
    18. Siječanj 2019. 22:32

Angie ceeestitttaaam!!!!! Suuupeer!!! Napokon neku plusic opet!

Grizli sreeetnooo sutra i javi nam se kada ces moci. Sretnoooo i drzim figeee i da obje ruke i obje noge!

trudilica26
    18. Siječanj 2019. 22:52

Angie čestitke 😍💕 Ujutro ponovi test i šalji nam slikuuu 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.