Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pticatrkacica
    08. Prosinac 2018. 15:15

Baby love sretno!
    Anna dona cestitam <3 bas mi je drago. 
    Ja cekam ponedjeljak 

trudilica26
    08. Prosinac 2018. 16:46

Žene,jel neka od vas pila Duphaston? Koliko dana nakon njega dođe menga? Ja sam trebala dobiti danas ali još uvijek ništa.. Imam još jedan test kod kuće al strah me napraviti ga zbog onog u četvrtak 😣

Hanni27
    08. Prosinac 2018. 18:20

trudilica26

Žene,jel neka od vas pila Duphaston? Koliko dana nakon njega dođe menga? Ja sam trebala dobiti danas ali još uvijek ništa.. Imam još jedan test kod kuće al strah me napraviti ga zbog onog u četvrtak 😣

Pila sam ja dva puta i dobila drugi dan nakon zadnje tablete. Mozes dobiti i tijekom pijenja istih. 

Lalla
    08. Prosinac 2018. 19:11

Anna Dona, bas se super vidi plus, jos jednom cestitam! 

Ana Donna
    08. Prosinac 2018. 22:37

Lalla

Anna Dona, bas se super vidi plus, jos jednom cestitam!

Hvala Lalla i Pticatrkacica 😍

• Babylove
    09. Prosinac 2018. 08:24

Jedan debeli veliki minus  😔😔😔

• Babylove
    09. Prosinac 2018. 08:50

Aurora87

Zao mi je….a da ti ipak nije prerano?

Ma nije jer je rijec o blastici, a i danas je i 14 dan od aspiracije pa tako da je i ocekivani dan M.... idem sutra izvaditi betu da potvrdim i da prestanem sa terapijom...

pticatrkacica
    09. Prosinac 2018. 09:52

Aurora87

Hoces testic raditi u ponedjeljak?
    A ja u srijedu ne ocekujem, tad mi je 31.dc a najduzi ciklus mi je trajao 33 dana kad sam bila bas pod stresom. Nadam se, kao i skoro svaki put, al s rezervom…

Nema potrebe,dobila sam 

Mika111
    09. Prosinac 2018. 12:35

Babylove, Ptico, baš mi je žao da je dosla m😧, ali samo hrabro, doci ce i nase vrijeme!!
    Aurora, kad ti planiraš raditi test?

Grizli
    09. Prosinac 2018. 12:37

Babylove bas bas mi je jako zao sto je minus. Uh tuzna sam sada zbog tebe. Ti imas smrzila ili ne? 
    Pticatrkacica zao mi je sto si dobila M. Drzim fig3 za slijedeći ciklus. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.