Baby love sretno!
Anna dona cestitam <3 bas mi je drago.
Ja cekam ponedjeljak
Žene,jel neka od vas pila Duphaston? Koliko dana nakon njega dođe menga? Ja sam trebala dobiti danas ali još uvijek ništa.. Imam još jedan test kod kuće al strah me napraviti ga zbog onog u četvrtak 😣
Žene,jel neka od vas pila Duphaston? Koliko dana nakon njega dođe menga? Ja sam trebala dobiti danas ali još uvijek ništa.. Imam još jedan test kod kuće al strah me napraviti ga zbog onog u četvrtak 😣
Pila sam ja dva puta i dobila drugi dan nakon zadnje tablete. Mozes dobiti i tijekom pijenja istih.
Anna Dona, bas se super vidi plus, jos jednom cestitam!
Hvala Lalla i Pticatrkacica 😍
Zao mi je….a da ti ipak nije prerano?
Ma nije jer je rijec o blastici, a i danas je i 14 dan od aspiracije pa tako da je i ocekivani dan M.... idem sutra izvaditi betu da potvrdim i da prestanem sa terapijom...
Hoces testic raditi u ponedjeljak?
A ja u srijedu ne ocekujem, tad mi je 31.dc a najduzi ciklus mi je trajao 33 dana kad sam bila bas pod stresom. Nadam se, kao i skoro svaki put, al s rezervom…
Nema potrebe,dobila sam
Babylove, Ptico, baš mi je žao da je dosla m😧, ali samo hrabro, doci ce i nase vrijeme!!
Aurora, kad ti planiraš raditi test?
Babylove bas bas mi je jako zao sto je minus. Uh tuzna sam sada zbog tebe. Ti imas smrzila ili ne?
Pticatrkacica zao mi je sto si dobila M. Drzim fig3 za slijedeći ciklus.
Sortiraj odgovore
Najstariji