Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alisa
    07. Prosinac 2018. 15:59

Cestitke na plusicu Ana Donna!bome pluscina! 😍

tata_me_zove_zlato
    07. Prosinac 2018. 16:03

Joj divno,sad jos izdrzi do Bozica da mu urucis poklon 🙏😍💝

url=https://lilypie.com]

MalaTajna222
    07. Prosinac 2018. 16:26

Jeeee bas san sritna , cekala sam dugo taj plusic. ❤❤❤❤sad jos i druge cure trudilice.jee kreniloo jee....

Monikaharmonika
    07. Prosinac 2018. 16:55

Ana Donna

Evo nekako sam uspjela preko imageshack, link je:
    https://imageshack.com/i/pot3OtkKj

Joj Anna čestitam. 🎁🎁🎁🎁🎁🎉
    I meni je tako bilo. Svaki mjesec sam imala simptome i nisam bila trudna. A kad sam zaista zatrudnila ništa od njih.

07. Prosinac 2018. 17:41

ana donna, iskrene cestitke !! tako sam sritna zbog tebe , pogotovo jer si jedna od prvih cura (izmedu ostalih) koja je odgovarala na moja bezbrojna pitanja kad sam se tek prikljucila na forum u daaaalekom lipnju. zelim tebi i bebici puuuno zdravlja i da trudnoca prode u najboljem redu, ovo je najbolji bozicni poklon!! zasluzila si draga moja  taaaako mi je dragoo kao da je moj plus. sad se cuvaj !  

• Babylove
    07. Prosinac 2018. 17:56

Anaaaaa pa cestitke od srca 💓💓💓

• wintergirl
    07. Prosinac 2018. 19:01

Ana kakav lijepi plus!!! Čestitam!!!!!!

Lemon
    07. Prosinac 2018. 19:47

Ana čestitam, lijepo je kada plusici krenu, odmah se to dobro raspoloženje prenese i na nas ostale koje čekamo svoju sreću 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Ana Donna
    07. Prosinac 2018. 19:53

Pina96

ana donna, iskrene cestitke !! tako sam sritna zbog tebe , pogotovo jer si jedna od prvih cura (izmedu ostalih) koja je odgovarala na moja bezbrojna pitanja kad sam se tek prikljucila na forum u daaaalekom lipnju. zelim tebi i bebici puuuno zdravlja i da trudnoca prode u najboljem redu, ovo je najbolji bozicni poklon!! zasluzila si draga mojataaaako mi je dragoo kao da je moj plus. sad se cuvaj !

Pina hvala ti puno a i ostalim curama veliko hvala 😍 ovdje je zaista divna pozitivna podrška, ovaj forum mi puno pomogao kad je bilo loših dana a i dobrih 💓 
    Samo hrabro dalje, i eto desilo se iza ljetne sezone, koja je bila prestresna a i prošla godina isto, ljeto, onaj spontani, muž neraspoložen, cijeli smo bili nikakvi...
    Ovaj prošli ciklus kad su mi bili plodni dani nisam koristila lh trakice, baš taj put, jer smo išli na putovanje i nisam si htjela nabijat neki stres s time...i onda sam prije putovanja imala O, skuzila po sluzi i imali odnose dan prije O, vidim u kalendaru mi piše...to sam zapisala jedino...
    I ne mogu još vjerovat...išla nakon toga odmah na wc, kako se uvatilo bože moj nije mi jasno....a godinu i pol prije tog, dizanje nogu na zid, trakice, paziti kad se seksat i ostale formule i ništ nije upalilo...ako ikome može pomoć, i stvarno je moj ginek bio u pravu, glava me kočila, a i imali smo sreće 💓 i kad tad će se sresti, samo je trebalo vremena 😍 
    Moj muž još ne vjeruje, gleda u test i pita jel taj test valja haha 

Grizli
    07. Prosinac 2018. 20:30

Ana draga kad je sudjeno sudjeno je sto god ti radila bilo pravo ili krivo u tvojoj glavi dobitno je. Jako mi je dravo jer mjesecima se vec pratimo i zasluzila si uci u 2019 sa lijepim mislima i malim srcekom ispod svoga! I zelim svim curkama da se sto prije pridruze Ani... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.